Murta napisao:Baš smo se mi mogli isprsiti za Pjanića, 30 mil. € je ništa u današnjem kontekstu za takvog igrača.

Murta napisao:Baš smo se mi mogli isprsiti za Pjanića, 30 mil. € je ništa u današnjem kontekstu za takvog igrača.

Već mjesecima vičem da je Brooks dobar izbor za stopera u Dortmundu, Schalkeu ili Wolfsburgu, u međuvremenu je ovaj produžio do jadne 2019. i sad ga žele Englezi. Nit će ga Hertha prodat za poštene novce, nit će on ostat u BL.

Atletiko će za transfer odličnog beka platiti 16 miliona evra, a preostale su još samo formalnosti za realizaciju transfera.

I to kažem kao osoba koja nije previše uvjerena da je on pobjednički igrač, a ne povremeni sakupljač statistike.

anton 1983 napisao: 2.) neće platiti dvoznamenkaste cifre, ovdje se misli na igrače od cekija pa na više...

cruz napisao:anton 1983 napisao: 2.) neće platiti dvoznamenkaste cifre, ovdje se misli na igrače od cekija pa na više...
to je za današnje prilike odraz neozbiljnosti kluba.
kad vidim kakve odštete plaćaju gladbach, kusen, wob i dortmund, teško mi je pak povjerovati u taj šalkeov stav. Ako prodaju Sane-a onda ovo naravno pada u vodu
anton 1983 napisao:Embolo pred potpisom za Schalke? Pa nemreš mi

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost