NIKO KOVAČ

Arhivirane teme...

Jeste li za ostanak Kovača?

Da, Mia san Kovač
1
11%
Ne. Odmah otkaz i želim novog trenera pod hitno
7
78%
Ne. Želim novog trenera, ali tek nakon završetka ove sezone
1
11%
Ne znam
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 9

Re: NIKO KOVAČ

PostPostao/la cruz » 17 svi 2019, 13:03

UPDATE

Rummenige je negirao vijest i označio je kao totalnu patku.
„Einen solchen Beschluss gibt es nicht. Diese Meldung ist eine totale Ente.“
Ne želi naravno da se unosi nemir dan prije važne tekme..

Šef redakcije Spox-a Martin Volkmar veli "mi ostajemo uvjereni u našu informaciju."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 svi 2019, 07:47

Ovo tjeranje Kovača i medijska hajka na njega me toliko iznervirala da hoću da ostane!!!

smile31 smile31 smile31 smile31
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 18 svi 2019, 08:44

anton 1983 napisao:Ovo tjeranje Kovača i medijska hajka na njega me toliko iznervirala da hoću da ostane!!!

Potpisujem. Totalno nepošteno pred dva finala i moguću duplu krunu, koju baš i nismo osvojili 20 puta. Rekao bih da svi mediji žele stvoriti nemir i sjebat nam titule. Možeš mislit kako tamo neki novinarčići znaju odluku jebene uprave Bayerna. Možda prisluškuju??
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 svi 2019, 09:43

anton 1983 napisao:Ovo tjeranje Kovača i medijska hajka na njega me toliko iznervirala da hoću da ostane!!!

Mozda ih NK podkupio :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 18 svi 2019, 10:03

Jasno je ko dan već pola godine da je to izašlo iz okvira Nike Kovača. Hrvat je samo bolna točka kojom se svakodnevno udara po FC Bayernu jer smo i ovakvi kakvi jesmo opet prejaki za njemačku ligu i kadri uzeti oba naslova u Njemačkoj, ali splet okolnosti(transferi očaj, problematični i zasićeni senatori, izbor trenera pogrešan...) je odradio svoje.

Zato danas želim da se uzme prvenstvo i opet zakuca cijela javnost, 50+1 Regel, Deutsche Fußballkultur i što već ne. cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 18 svi 2019, 11:29

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1129487956840976385 smile12 :smajl007: :fckyeah:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 18 svi 2019, 16:30

Trolicina dosadna ko sracka :facepalm:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 18 svi 2019, 17:08

Während der Partie kamen aus der Südkurve laute Sprechchöre für Trainer Niko Kovac. Der Kroate nahm den Zuspruch der Anhänger lobend zur Kenntnis, applaudierte und zeigte seinen Daumen in Richtung der Südkurve. Daraufhin skandierten die Bayern-Fans „Niko Kovac, du bist der beste Mann!“ Im Interview nach der Partie erklärte der Trainer gegenüber Sky: „Das berührt einen natürlich, denn ich bin ein Mensch“, die Stadionbesucher hätten „ein gutes Gespür“ bewiesen, für das sich der Kroate bei „allen bedanken“ möchte.

Hm...zanima me samo kako bi bilo da je Frankfurt pobjedio…
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 18 svi 2019, 17:18

Ah kako bi bilo da je bilo...
Isto možeš reći: Da ekipa nije ispustila x tekmi zbog svojih gluposti imali bismo više bodova.
Ali to je sve nebitno.

Pitali su ovi iz Sky-a Kovača maloprije za budućnost.
A on je odgovorio da ima informaciju iz prve ruke da ostaje...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 18 svi 2019, 17:26

Stvar je u tome sto ce dobar dio njih srackati po forumima o Kovacu kada zezne, tj. kada mu se desi
Düsseldorf / Nürnberg ako ostane trener, a kako stvari izgledaju, ostaje - a sada "hvalospjevi". Licemjerno sta nije ?

Ako nista drugo, ako pobjedi istocnjake u kupu moze biti bolji od onog CA u prvoj sezoni.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 18 svi 2019, 17:34

Još tjedan dana pa ćemo vidjeti. I DFB Pokal se zbraja isto u sezonu.

Ono izjednačenje i igra prije toga mi je toliko bijesa izbacila i svih onih proteklih gluposti i sranja kroz čitavu ovu sezonu aktiviralo da sam htio televizor razbiti.
Njegova "defenzivna igra i pristup" mi je gori nego u vrijeme Van Gaala koji za obranu nije ni mario, a manje golova je primio u 3 natjecanja 2009./2010.
Definicija "defenzivnog Bayerna" je da ne primi više od 35 golova u svim natjecanjima u cijeloj sezoni. A koliko smo mi primili? :) Treba se jako dobro zapitati je li mi želimo nastaviti sa stagnacijom narednih godina jer ove zadnje 3 godine su bile jako osjetan pad u mnogo čemu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 18 svi 2019, 18:02

Lahm napisao:Stvar je u tome sto ce dobar dio njih srackati po forumima o Kovacu kada zezne, tj. kada mu se desi
Düsseldorf / Nürnberg ako ostane trener, a kako stvari izgledaju, ostaje - a sada "hvalospjevi". Licemjerno sta nije ?

U ostalim vijestima voda je mokra, po noći je mrak itd.

Ljudi su takvi i to jednostavno tako. Novinari naravno dodatno to potiču jer se oni okreću svaki vikend s jedne na drugu krajnost. Jbg bitni su klikovi, bitna je prodaja novina. E sad svatko može imat svoje mišljenje o nekom treneru ili igraču, ali mislim se u ovom trenutku treba zahvalit treneru i čestitat mu. Naslov je naslov, ostale stvari u ovom trenutku nisu bitne

FCB_general napisao:Treba se jako dobro zapitati je li mi želimo nastaviti sa stagnacijom narednih godina jer ove zadnje 3 godine su bile jako osjetan pad u mnogo čemu.

A mi promijenili 3 trenera. Tko bi li onda mogao bit krivac? Hmm...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 svi 2019, 18:24

ivan napisao:A mi promijenili 3 trenera. Tko bi li onda mogao bit krivac? Hmm...

Što god i kako god bilo, što god ja mislio, govorio i kako god reagirao u pojedinim situacijama, Niko Kovač je prvak s Bayernom, Meister-Trainer i tu je svakoj priči kraj. Njegov san se ostvario i zaista je velik za jednog Hrvata i to će se pamtiti zauvijek iako mi kao hrvatski navijači Bayerna to drugačije gledamo u odnosu na ostatak Hrvatske i Hrvata.
Idući vikend sve mora učiniti da to potvrdi drugu godinu zaredom kako je on ein erfolgreicher Pokal-Sieger mit 3 Finalen in Folge, mit 2 unterschiedlichen Vereinen 2 Pokal gewonnen hat. Sve se ostalo ne pamti dugoročno, ali ja osobno za sebe kao navijač ipak pamtim i nastojim mnogo toga zaboraviti ako se doista gleda, ali i ono važnije - djeluje "prema naprijed".

Ono što ja mislim i vidim kao problem je puno starije od Nike Kovača, još iz vremena kad on nije bio ni pred vratima Eintrachta da sjedne na klupu kluba na Majni, pa čak i kad Ancelotti nije bio objavljen kao novi trener Bayerna prije nešto više od 3 godine.
Sve se u klubu mijenja osim par jako dobro poznatih lica, a srž cijelog sadašnjeg, prošlog pa čak i budućeg Bayerna dolazi od njih. ;)

Niko se bacio u vatru i sad cijelu sezonu, svaki dan trpi i što da mu ja radim kad nije mogao ništa okrenuti u svoju korist kao Van Gaal krajem 2009. kad je čak bio satima i minutama udaljen od otkaza.
Svatko vuče na svoju stranu: uprava na svoju, trener na svoju, igrači na svoju, jedan dio navijača na jednu a drugi dio navijača na drugu stranu. Nekoć su doslovno svi naginjali na istu stranu i doslovno bili na istoj strani, a to već 4-5 godina nije tako. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 19 svi 2019, 11:27

Das Verhältnis zur Mannschaft scheint zerrüttet. Indiz: Anders als seine Vorgänger Jupp Heynckes und Pep Guardiola wird Kovac nicht von der Mannschaft in die Luft geworfen.
Fast schüchtern muss der Trainer James fragen, ob er sich die Schale für ein Erinnerungsfoto mal ausleihen könne. Dann macht Kovac mit seinem Bruder Robert ein paar Fotos. Seltsam: kein Spieler kommt von sich aus auf die Idee, dem Trainer mal die Schale in die Hand zu drücken.

Bei der Party auf dem Meisterbalkon am Nockherberg steht Kovac aber wieder merkwürdig abseits, ganz am Rand. Der Moderator Stephan Lehmann begrüßt den Meister-Coach noch nicht einmal. Der Trainer ergreift auf dem Balkon im Gegensatz zu seinen Spielern nicht das Wort. Nie war ein Meistertrainer so eine Randfigur wie Kovac.

Znaci nije proslo ni 24h a mediji i dalje po NK. Nisam njegov ljubitelj, dapace, ali daj ga pusti jebemu da se pripremi za Cup protiv istocnjaka, pa poslje udaraj.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 19 svi 2019, 13:38

Mediji udaraju po Niki previše i rijetko koji trener, koji je u Bayernu imao sportskog uspjeha je bio ovakvim "napadima" izložen. Ovome je kumovao i Kalle koji totalno se katastrofalno u ovoj situaciji ponaša i prati neke svoje ciljeve. On samo gleda na situaciju tako da Niko nije "njegov trener" jer je ipak bio više Ulijev izbor i sada samo traži dlaku u jajetu da bi Niku nogirao.
Znamo da se po pitanju LP imaju određene stvari zamjeriti Niki, te određene i druge ne tako uvjerljive partije, ali je nekada i pitanje morala smiješ li jednog trenera dovoditi u pitanje i pogotovo mu dati otkaz, ako ovaj osvoji titulu prvaka, a da ne govorimo ako osvoji još Double. Tu vrlo malo imaš argumenata kao Bayern, da smo neki drugi klub pa hajde.

Ovako, koliko god bilo sumnji, da li Niko može ekipu dovesti do najvećih ciljeva u LP, po meni ga faktički i ne možeš otpustiti. Preostaje jedino da mu se da prilika naredne sezone i da se vide stvari na početku sezone.

Interesantno da je publika dala jučer punu podršku Niki i skandirala njegovo ime. U ovim bitnim utakmicama većina tima i nije izdala Niku. A ovo što se spominje o pojedinim pobunjenicama, pa ti možda naredne sezone i neće biti u kadru... :)

A kada bi sve bilo skroz moralno i normalno, onda može se dati Kovaču otkaz, ali u tom slučaju bi morao letit Rummenigge plus 2-3 igrača i to igrači koji su posebno zakazali protiv Liverpoola. E samo tada sve ima smisla. Ne može jedan čovjek odgovarati, pogotovo što je u odnosu na prethodne trenere (istina tim jeste dobar i još uvijek i ovakav i bez pojačanja za daleke domete, ne bi se uostalom ni titula osvojila da nije tako) ipak imao ekipu koja je u najlošijem stanju, zbog potrošenosti igrača, zalaska karijera i neadekvatnih zamjena (primjer beka, kada je izostao Kimmich protiv Liverpoola).
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva