SP 2022.

Arhivirane teme...

Re: SP 2022.

PostPostao/la doro » 27 stu 2022, 18:34

anton 1983 napisao:Švabima bu se dogodil debakl, onda buju postali toga svjesTni i onda buju pak zmislili neku toplu vodu i dobili jebenu generaciju. Naravno prvo se mora dogoditi govno tj. Uber govno.

Ne imat bekove i napadaca i to vec godinama danima satima je unfasbar!

Ovakav podbacaj vec 3 velika natjecanja zaredom...

S jedne strane jebote Sule na desnom beku da te jebo! S druge strane švabi su s Howedesom kao LIJEVIM bekom postali prvaci svijeta.

No s obzirom na izbor u veznom redu, Kimmich muss RV spielen ohne wenn und aber!

Ovo se slazem dobar opis.Bez mentaliteta bezveze nabacani igraci.Obrana bez ijednog klasnog igraca.Zao mi je samo Bayern igraca koji se brukaju sa ostalim govnima od igraca u ekipi.Cak jije ni ruster najveci problem vec volja,muda i sistem.Nemaju nist od toga.Kostarika dobila taj Japan.

Sad kad Njemci dobe Spanjolce ili remi pa jos prodju skupinu :mrgreen:

Btw kaj prednost medjusobni susreti il gol razlika?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2022, 19:51

Kanada bila bas simpaticna. Jebena skupina!

Flick ide experimentirat. :doh: :hehe:

Sad cemo vidjet posto pisa dere jarca!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2022, 20:30

Mulleru bi bilo pametnije da stoji na mjestu nego da bez veze trci po terenu :haha:

Fascinantno je kako nema svapskog veznog reda sa Kimmichom i Gundoganom. Covjek bi pomislio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 27 stu 2022, 20:44

Naši ipak suvereno protiv Kanade koja mora još puno graha papati.
Imamo razloga za optimizam u zadnjoj protiv Belgije koja je realno do sad najgora ekipa u skupini.
Nijemci bi vrlo lako mogli proći s 3 boda ako nabiju Kostariku. Ali ovise onda o Španjolcima da dobiju Japan.
Prvo se gleda gol razlika, ne međusobni
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 27 stu 2022, 20:49

Murta napisao:Ja se bojim da će nama Davies radit malu djecu po svojoj strani - Krama ide u sredinu, a Juranović će ostajati sam protiv dvojice.

Tako je I krenulo kad smo primili drugi najbrži gol na Mundialu ako sam dobro čuo. Davies je večeras igrao 7-8 pozicija. :D

Koji bolesni pressing su igrali na loptu prvih 30-35 minuta da su nas gurnuti u vlastitih 16m, ali kad smo onu akciju sa zaleđem Krame imali, sve se okrenula od te točke.

Na kraju smo ih rastavili!!! :cool: :drool: Kako je Krama 2 komada spakovao s lijevom nogom, njegova najbolja utakmica za HR. :smajl007: :legendo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 27 stu 2022, 20:52

Maroko sam pogodio u potpunosti i mi možemo biti zadovoljni s uvodnim remijem. Pokazuju da imaju baruta u sebi. Kanadu dobiju i idu dalje, a mi moramo Belgiju dobiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2022, 22:02

Na kraju moram zapljeskat svabama. Bas bi mi zbog Musiale bilo tesko da nisu bar taj bod uzeli. Nekako su se bas potrudili i zasluzeno uzeli taj bod.

Makar neke stvari nebum nikad skuzio. Zasto je uveo Šrotenbecka na beka? Valjda se nado jos jednom korneru il koji k? I ovaj Fulkrug uopce nije los. Pa taj lik mora igrati.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 27 stu 2022, 22:12

Meni je tek sad jasno, da je od Eura, kad smo iz 4-2-3-1 prešli u 4-3-3, Dalić krenuo kopirati Španjolce. Gledam Španjolsku protiv Njemačke, apsolutno iste kretnje, isti automazitmi, ista dodavanja, filozofija. :D

Naravno da su igrači različiti pa to malo drukčije izgleda, al to je to. Gledam Španjolsku ko da gledam Hrvatsku u tamnocrvenim dresovima.

I onda ćemo imati 35% posjeda ako se susretnemo s njima. :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 27 stu 2022, 22:49

anton 1983 napisao:Mulleru bi bilo pametnije da stoji na mjestu nego da bez veze trci po terenu :haha:

Fascinantno je kako nema svapskog veznog reda sa Kimmichom i Gundoganom. Covjek bi pomislio...

Gundagon je cista smetnja taj covjek nijednu tekmu nije dobro odigrao u Njemackoj.
Ista spika ko i u Bayernu igraj 4231 sa klasicnom robusnom spicom.Gundagon i Muller nemaju kaj trazit u prvih 11.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 stu 2022, 22:52

anton 1983 napisao:Na kraju moram zapljeskat svabama. Bas bi mi zbog Musiale bilo tesko da nisu bar taj bod uzeli. Nekako su se bas potrudili i zasluzeno uzeli taj bod.

Makar neke stvari nebum nikad skuzio. Zasto je uveo Šrotenbecka na beka? Valjda se nado jos jednom korneru il koji k? I ovaj Fulkrug uopce nije los. Pa taj lik mora igrati.

Gunda i Muller van Sane i Fulkrug untra ista spika kao i s Bayernom nikakve lazne 9 ke.

Njemci cak i pobjedu zasluzili na kraju al i bod je ok.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 27 stu 2022, 23:05

Nije problem u Mulleru kao takvom, nego što igra špicu. Barem je na primjeru Bayerna Flick mogao vidjet da ti treba špica, pa makar i nije svjetske klase. Iza te špice ima na izbor 6 igrača Bayerna koji su svi u klubu rasturali. Dakle faking no brainer ali Flick izmišlja toplu vodu i gladi muda.
A Musiala je nevjerojatan i kužim da u ovom trenutku vjerojatno igra ispred Mullera. Jbg Muller je nešto ko Krama kod nas...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 stu 2022, 11:31

Kak nije pa ak sad Flick ne vidi da mora igrat 4231 znaci Gunda i Muller van jer su losi (Musiala igra umjesto Mullera slobodnog ofenzivnog) a Leon umjesto Gunde te sa klasicnom robusnom spicom.
Flick se pogubio totalno al spasio ga Musiala,Sane i Fulkrug no treba rec on uveo ovu dvojicu iako trebali odmah igrat.

Fulkrug
Sane-Musiala-Gnabry
Kimmich-Leon
Raum-Rudiger-Sule-Hoffman(Klosterman)?
Neuer

Nikakvi khereri,srotembergi i sl ovo isfurat i na kraju mogu daleko i doc ak mentalitet i muda dobe bez gay-lezbarskih sranja i politike.

Treba pohvalit jako dobru igru Rudigera i Sule jucer.

Belgija je uzas zivi staromodna repka tvrda Hrvatska nemoze od njih izgubit taman da i lose igra pa njih je Canada nadigrala!Krama prebriko!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 28 stu 2022, 13:17

doro napisao:Fulkrug
Sane-Musiala-Gnabry
Kimmich-Leon
Raum-Rudiger-Sule-Hoffman(Klosterman)?
Neuer

Pa generalno se slažem s ovom postavom. Hoću samo reći da nije nužno problem u Mulleru i nećeš dobit ništa ako umjesto njega staviš Havertza. Bitno je da to bude Fullkrug.
A Muller na poziciji iza njega vjerojatno i dalje može super odigrati. To je na Flicku, jer Musiala koliko god bio strašan na oko, malo meda je proizveo. Ne bih se čudio da se odluči Flick na iskustvo. Ali sam je kriv što već prije nije uigrao takvu formaciju nego mora sad usred turnira
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 28 stu 2022, 18:48

O našoj utakmici s Kanadom je sve rečeno u javnosti tak da neću doktorirat, jedino nije spomenuto, a baš mi se jako svidjelo da su Dalić i Livaković osjetili da trebamo zabit četvrti pa je izbornik uveo 3 ofenzivca, a Livi je išao na duge lopte i tjerao suigrače prema naprijed.

Kad su poveli 3:1, ja sam bio siguran da će Srbija nabit Kamerun 5:1 i da će im bit dovoljan X sa Švicarskom za prolaz. Al ono je bilo žestoko pomračenje uma. Ma u četvrtfinalu sam ih praktički vidio. A sad im, s ovakvim udarcem u glavu, treba pobjeda protiv Švicarske za uopće prolaz skupine. Bit će jako zanimljivo. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 28 stu 2022, 22:14

Moram reć da sam ih i ja već vidio u četvrtfinalu. Čak i protiv Portugala da mogu, a pogotovo protiv Koreje, Urugvaja ili Gane. Međutim sad će im biti borba za prolaz i vjerojatno ipak na Portugal idu. Klasični ciganski Portugal koji će te dobit 1-0 i pa pa
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva