Axe napisao:Ukratko receno: nama treba Dzeko.

cruz napisao:Đeko igra od slj. ljeta u Bayernu!![]()
upamtite šta sam vam reko!
Gomez će otići, Kloseu ističe ugovor, Olić će možda isto ići....

cruz napisao:ne znam tko je na ovom forumu reko onu rečenicu, meni jako zanimljivu: "bojim se da će gomez uspjeti gdje god da ode..."
možda i bude u pravu, a ako je TOLIKO dobar, kako ne može nikako da se izbori u FCB???????????????????????????
gomez je najavio klanje i bitku kad je završila prošla sezona... kako će se izboriti svojim zalaganjem na treninzima....
a on idalje ne igra u prvom sastavu......![]()
Liverpoooooool..

doro napisao:cruz napisao:ne znam tko je na ovom forumu reko onu rečenicu, meni jako zanimljivu: "bojim se da će gomez uspjeti gdje god da ode..."
možda i bude u pravu, a ako je TOLIKO dobar, kako ne može nikako da se izbori u FCB???????????????????????????
gomez je najavio klanje i bitku kad je završila prošla sezona... kako će se izboriti svojim zalaganjem na treninzima....
a on idalje ne igra u prvom sastavu......![]()
Liverpoooooool..
Pa i Magath je super trener pa s Bayernom kaj je napravil?! Gomez nije dobio pravu priliku a i sistem koji igramo mu ne paše..kad smo kratko igrali sa čiste 2 špice i 442 sistem on je bio naš najbolji napadač

cruz napisao:ja bi volio da on igra i zabija, naravno, ko i svaki navijač Bayerna!
ali bit je u tome što se igrač treba prilagoditi sistemu ekipe, a ne obrnuto!
gomezu to ne uspijeva, a prošle sezone je menš'čini dobio jednak broj utakmica ko Olić i više od Klosea (ako se ne varam)...
ima još žrtava van Gaalovog sistema i konkurencije (tymoschyuk, demichelis, altintop, čak i kroos, itd.)
daj Bože da Gomez izbori mjesto i da počne zabijati kako se od njega očekuje, a ako to ne bude slučaj ni nakon 2. sezone onda ne vidim razloga da ga se i dalje drži!

anton 1983 napisao:al onda tu je taj problem kaj bi mi Gomeza dali svom "rivalu", al ko ga jebe i tako bi mi mogli biti prvaci....

cruz napisao:
ne mislim da bi pojačali "rivala" kad bi im oduzeli najboljeg igrača, dapače![]()
anton 1983 napisao:teško da bi mogli dovesti zvijezdu poput gomeza. Njima bi Gomez u tom slučaju, kolko god bio loš kod nas, bio najbolji napadač kojeg bi "mogli" dovesti...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost