Prodaja napadača!

Arhivirane teme...

Ko ide proč

Gomez
9
41%
Klose
7
32%
Obojica idu
1
5%
Obojica ostaju
5
23%

Ukupno glasova : 22

Re: Prodaja napadača!

PostPostao/la anton 1983 » 26 kol 2010, 07:42

Pa brijem da bi on u Poolu bio standardan ili ako ne to, igro bi pun kurac. Toress još nije spreman, a ako se igra 4-4-2 onda bi Gomez imao zacementirano mjesto. Ja ga nebi dao unutar BL nikako!

Ali posudba...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 kol 2010, 12:21

Axe napisao:Ukratko receno: nama treba Dzeko. :D

Đeko igra od slj. ljeta u Bayernu! :bravo:

upamtite šta sam vam reko!

Gomez će otići, Kloseu ističe ugovor, Olić će možda isto ići....

Bit će love i za transfer i za plaću, a ona nedavna flertovanja su ustvari početci dogovora!

odakle mi ovo? e pa izvor je (bar meni) pouzdan, vama možda i nije hehe; ja sam živio u Münchenu 8 godina pa i sad imam prijatelja... navijača... :D u tim se krugovima priča o dva vrlo moguća transfera, Manuel Neuer i Edin Đeko!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la JOŠKO » 26 kol 2010, 16:00

Ja sam za prodaju Gomeza.
Kad se sjetim da su umjesto Džeke tada kupili Gomeza za 30-35milja(ne znam točno) smile44 :neee:
Sada bi vjerojatno dobili pola od te svote ali nije važno.To je bio promašaj.
Od svih napadača sa kojima Bayern raspolaže je najslabiji.
Ostalo je još malo vremena da se riješe nekolicine igrača kojima zapravo nije mjesto u Bayernu
JOŠKO

PostPostao/la Red passion » 26 kol 2010, 16:04

cruz napisao:Đeko igra od slj. ljeta u Bayernu! :bravo:

upamtite šta sam vam reko!

Gomez će otići, Kloseu ističe ugovor, Olić će možda isto ići....

Živ bio pajdo pa vidio njih dvojicu odjednom ili jednog od 2 u FCB-u iduće ljeto. :mig:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 05 ruj 2010, 21:34

ovaj Gomez ce ziher otic u looserpool ako ne uspije ovu polusezonu
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... bflug.html
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 06 ruj 2010, 10:46

ne znam tko je na ovom forumu reko onu rečenicu, meni jako zanimljivu: "bojim se da će gomez uspjeti gdje god da ode..."

možda i bude u pravu, a ako je TOLIKO dobar, kako ne može nikako da se izbori u FCB???????????????????????????

gomez je najavio klanje i bitku kad je završila prošla sezona... kako će se izboriti svojim zalaganjem na treninzima....

a on idalje ne igra u prvom sastavu...... :lol:

Liverpoooooool.. ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 ruj 2010, 15:18

cruz napisao:ne znam tko je na ovom forumu reko onu rečenicu, meni jako zanimljivu: "bojim se da će gomez uspjeti gdje god da ode..."

možda i bude u pravu, a ako je TOLIKO dobar, kako ne može nikako da se izbori u FCB???????????????????????????

gomez je najavio klanje i bitku kad je završila prošla sezona... kako će se izboriti svojim zalaganjem na treninzima....

Liverpoooooool.. ;)

Pa i Magath je super trener pa s Bayernom kaj je napravil?! Gomez nije dobio pravu priliku a i sistem koji igramo mu ne paše..kad smo kratko igrali sa čiste 2 špice i 442 sistem on je bio naš najbolji napadač ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 ruj 2010, 20:50

doro napisao:
cruz napisao:ne znam tko je na ovom forumu reko onu rečenicu, meni jako zanimljivu: "bojim se da će gomez uspjeti gdje god da ode..."

Liverpoooooool.. ;)

Pa i Magath je super trener pa s Bayernom kaj je napravil?! Gomez nije dobio pravu priliku a i sistem koji igramo mu ne paše..kad smo kratko igrali sa čiste 2 špice i 442 sistem on je bio naš najbolji napadač ;)

Nekima to jednostavno ne paše. Može imati i brzinu i tehniku, pa ne vrijedi baš... Samo Ibrahimovića treba pogledati u Barceloni, a za Inter, Juventus i Ajax igrao uvijek s partnerom u napadu gdje ga je odlično išlo. Posebice u Interu zadnje 2 godine.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 ruj 2010, 10:08

ja bi volio da on igra i zabija, naravno, ko i svaki navijač Bayerna!

ali bit je u tome što se igrač treba prilagoditi sistemu ekipe, a ne obrnuto!

gomezu to ne uspijeva, a prošle sezone je menš'čini dobio jednak broj utakmica ko Olić i više od Klosea (ako se ne varam)...

ima još žrtava van Gaalovog sistema i konkurencije (tymoschyuk, demichelis, altintop, čak i kroos, itd.)

daj Bože da Gomez izbori mjesto i da počne zabijati kako se od njega očekuje, a ako to ne bude slučaj ni nakon 2. sezone onda ne vidim razloga da ga se i dalje drži!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 09 ruj 2010, 12:18

cruz napisao:ja bi volio da on igra i zabija, naravno, ko i svaki navijač Bayerna!

ali bit je u tome što se igrač treba prilagoditi sistemu ekipe, a ne obrnuto!

gomezu to ne uspijeva, a prošle sezone je menš'čini dobio jednak broj utakmica ko Olić i više od Klosea (ako se ne varam)...

ima još žrtava van Gaalovog sistema i konkurencije (tymoschyuk, demichelis, altintop, čak i kroos, itd.)

daj Bože da Gomez izbori mjesto i da počne zabijati kako se od njega očekuje, a ako to ne bude slučaj ni nakon 2. sezone onda ne vidim razloga da ga se i dalje drži!

To i ja kažem... U 2 sezone ako ne pokaže i ne dobije svoje šanse u prvoj momčadi i ne bude li učinkovit, nema ga potrebe držati u klubu nego mu omogućiti odlazak.
Meni osobno, ako on ne dobije ove sezone priliku u prvoj postavi, može slobodno da traži novi klub i ode iz Bayerna. Bezveze je ne igrati uopće skoro, samo će da zaboravi nogomet ko Shevchenko. :P
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 ruj 2010, 14:39

Ja imam filing da bu Gomez kao i prošlu sezonu ako ne i gore te da on sigurno odlazi sljedeću sezonu kao i Klose a da će uprava dofurat Đeksona pogotovo ako i 3 sezonu nastavi odlično igrat...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2010, 08:46

Bojim se oda Gomez ide ća.Mislim bojim se :D Trebo je on već ovog ljeta ići, ne zato kaj ja to smatram da je to najbolje, nego je javna tajna da se je njega Bayern htio rješiti. O njemu se nije pričalo da nije na prodaju ko recimo schweini i Lahm, pa se spominjao dolazak Džeke kojeg smo mi stvarno htjeli dovesti, vjerovali vi to ili ne, pa je onda tu i još odlazak u Liverpoolo kojeg je Pool sjebo a ne Gomez i Bayern. Sve u svemu on ide, sam je problem kaj će njemu dosta pasti cijena zato kaj ne igra. Ovako gledajući iz ove perspektive ja bi dogovorio Džeku za Gomeza i još im nadoplatio jer smatram da bi tako Bayern dobio najviše za Gomeza. al onda tu je taj problem kaj bi mi Gomeza dali svom "rivalu", al ko ga jebe i tako bi mi mogli biti prvaci....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 ruj 2010, 12:04

anton 1983 napisao:al onda tu je taj problem kaj bi mi Gomeza dali svom "rivalu", al ko ga jebe i tako bi mi mogli biti prvaci....

ne mislim da bi pojačali "rivala" kad bi im oduzeli najboljeg igrača, dapače ;)

pravi Bayernov navijač se nada da će gomez napokon proigrati... ove sezone...

ali ako se proigra, ako počne zabijati, naša će uprava to gledati kao uspješnu/opravdanu investiciju i u tom slučaju najvjerojatnije neće razmišljati ni o Đeki ni o bilo kojem dr. napadaču.... :|
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2010, 12:14

cruz napisao:
ne mislim da bi pojačali "rivala" kad bi im oduzeli najboljeg igrača, dapače ;)

Bi jer KADA Džeko napusti klub oni će jako teško dovest veliki kalibar napadača, ateško da bi mogli dovesti zvijezdu poput gomeza. Njima bi Gomez u tom slučaju, kolko god bio loš kod nas, bio najbolji napadač kojeg bi "mogli" dovesti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 ruj 2010, 12:39

anton 1983 napisao:teško da bi mogli dovesti zvijezdu poput gomeza. Njima bi Gomez u tom slučaju, kolko god bio loš kod nas, bio najbolji napadač kojeg bi "mogli" dovesti...

razumijem šta želiš reći, ali ipak bi odlazak Džeke zasjenio Gomezov dolazak jer bi MI bili dobitnici a oni samo "lucky looseri"

kad već pričamo o Đeki: nekako me drži bojazan da MOŽDA neće biti jednako dobar ko u WOB, gdje god ode... znaš kako to ide s igračima koji ostvare ogromne transfere.... (naravno, ne mora to značiti ništa!)

Džeko je stvarno vrhunski napadač, igra godinama na visokom nivou i sad je recimo u sličnoj situaciji kao Gomez prije velikog transfera....
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva