PEP kadar za bolje sutra 2014/15

Arhivirane teme...

Vaš potez

1.) Prodaja Contenta bez dovođenja novog beka i Rafinha je zamjena
4
4%
2.) Kupovanje igrača za poziciju lijevog beka ako se proda Contento
5
5%
1.) Ostanak Holgera bez obzira dal dolazi novi štoper ili ne
6
5%
2.) Posudba Holgera bez obzira dal dolazi novi štoper ili ne
1
1%
3.) Posudba Holgera samo ukoliko dođe novi štoper
3
3%
1.) Ostanak Hojberga
5
5%
2.) Posudba Hojberga
4
4%
1.) Ostanak Rodea
4
4%
2.) Posudba Rodea odmah
2
2%
3.) Posudba Rodea na zimu
3
3%
1.) Prodaja Shaqirija bez dovođenja zamjene (bilo koja pozicija)
1
1%
2.) Prodaja Shaqa, ali se mora dovesti kakva takva zamjena
0
Nema glasova
3.) Ostanak Shaqa i još jedna sezona da se dokaže
9
8%
1.) Prodaja Manđe i dovođenje zamjene
3
3%
2.) Prodaja Manđe bez zamjene
5
5%
3.) NEMA PRODAJE Manđe!!!
3
3%
1.) Prodati jednog od dvojca Boa/ Dante i računati sa Badstuberom
2
2%
2.) Ostaviti Boa i Dante jer se na Badstubera ne može računati
7
6%
1.) Barem razmisliti o prodaji Schweinsteigera
2
2%
2.) Schweini će biti u Bayernu sve dok ne ide u mirovinu pa taman sjedio na klupi
8
7%
1.) Produžiti ugovor sa Kroosom SAMO pod Bayernovim uvjetima
4
4%
2.) Produžiti ugovor sa Kroosom pa makar uz enormnu plaču
4
4%
3.) Bez obzira ako se može dobiti 30 milja prodati Kroosa i dovesti Pepovog igrača
2
2%
4.) Dopustiti da uđe u sezonu bez produženja i nadati se da će Kroos na zimu produžiti
1
1%
1.) Sve se treba podrediti tome kako bi Gotze bio standardni član prvih 11
3
3%
2.) Gotze još jednu sezonu mora odrastati, prije nego dobije takvu čast
8
7%
1.) Prodaja Mullera smije biti predmet rasprave
2
2%
2.) Proklet bio dan kada Muller napusti Bayern
10
9%

Ukupno glasova : 111

Re: PEP kadar za bolje sutra 2014/15

PostPostao/la Lennon » 02 srp 2014, 06:26

Murta napisao: https://twitter.com/cfbayern/status/484032296572698624

Sutra u Sport Bildu: Bayern hoće Godina.

NEIN, NEIN, NEIN!!!!! :neee:

Plus: netko od naših želi Cuadrada.

Warum nicht?

Zabit će frajer u finalu LP-a, on samo važne zabija :lol:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2014, 09:16

cruz napisao:Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.

Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.

Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!

Kao drugo - ako Pep misli Lahma ostavljati u sredini a Martineza seliti tamo vamo onda nije bas cist.

Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP. Sa tika takom vise nema LP!

Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...

Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern. Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.

Mozda sam sada prekritican ali zaista nisam ocekivao ovakvu cudnu situaciju. Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.

S druge strane, nadu mi daju pozitivne tocke poput robbena, zdravih thiaga i badstubera, riberya koji ce opet bit TOP, lewandowskog od kojeg ocekujem da ce postat druga zvijezda Bayerna, odmah iz adaptiranog Götzea..

Ovakav bi volio sastav vidjeti i uvjeren sam da mozemo opet "do kraja":

Neuer
Lahm - Martinez, Dante - Alaba
Schweini, Thiago
Robben, Götze, Ribery
Lewandowski

Ali najvise me zanima sta ce biti s Müllerom....

E tak. Kad sam otvaro temu razmislio sam si kako i vidite da sam to napravio opširno i jako objektivno bez da previše namećem ONO KAJ JA oću (govorim o uvodnom postu). Tak sam se odlučio čisto iz cruzovih razloga a to je neznanje i nepredvidljivost koja je sa pepom stupila na snagu.

No razmišljo sam si koliko je PEP u tome svemu kriv. Ima on tu svoje prste no mene nekaj drugo muči, da li je to prirodan slijed događaja? Do 2012 točno smo znali kaj u ekipi ne valja tj. kaj novo treba kupiti, od štopera, veznog do napadača itd. I onda smo došli do razine na kojoj nismo nikad bili. Sada više nište NE TREBA kupit, već bi se MOGLO kupiti, ak me razmete. Brijem da je sad bilo ko trener da bi si mi identična pitanja postavili.

Isto tako izdvojio sam jako ključne riječi koje je cruz napiso. E sad sve je bilo pisano u negativnom kontekstu i predpoostavimo da ama baš svaki taj AKO ili MOŽDA bude suprotan i pozitivan. Znači Kroos je pička koja ne želi produžiti ili Kroos na kraju produži, Lahm igra ne beku, Martinez u vezi itd. znači sve bude pozitivno, kaj onda? Mislite da vam ne bude i dalje zlo?

Oće bit će Vam zlo, a tome svemu kraljevo je proklet JUPP koji nikad nije smio osvojiti LP. Za nogometne uspjehe taj uspjeh će nam biti najveća prepreka. Da se LP nije osvojila bilo bi očito puno lakše za Bayern. zbog toga mi moramo promijeniti terminologiju razgovora.

Od sad bayern smije biti 5. u ligi i nakon kaj se od Mainza spuši 7:0 to je sve ok, jer Bayern to natjecanje ne iggra, ono je tek tu da bi služilo kao prijateljske tekem. Ako osvajanje BUNDESLIGE i kupa nije NIKAKAV uspjeh, ali je neki uspjeh da se nesmiješ pohvaliti, onda nije niti neuspjeh biti 4. 5. 8.

Poanta je da od sad pa nadalje moramo prestati biti kurve i samo MORAMO pričati o osvajanju LP-a, jer ako se LP osvoji onda je sve ok, a ako ne, razapinjanje. Znači poanta je da od sad i slijedečih 10 godina, Bayernov navijač godišnje eventualno gleda samo jednu utakmicu. Eventualno kažem jer morti ne budemo u finalu LP-a, a ako nismo, ćemu gledati...

Priviknite se od sada na to, jedna tekma godišnje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 02 srp 2014, 09:41

Lennon napisao:
Murta napisao:Sutra u Sport Bildu: Bayern hoće Godina.

NEIN, NEIN, NEIN!!!!! :neee:

Warum nicht?

Zabit će frajer u finalu LP-a, on samo važne zabija :lol:

Postoje dvije skupine razloga zašto se ja protivim Godinu. Jedni su vezani uz Bayern, a drugi uz njega samog. Prvo ove naše:

Moja je pretpostavka da novog stopera želimo jer nam Dante nije najsretnije rješenje kod visokog presinga ili jer Boateng pokazuje da se ne može uvijek osloniti na njega. Godin je sporiji od Dantea, on ne može biti prevaga u stilu igre, a u najmanju ruku su podjednake kvalitete. OK, onda Dante ostaje "prvi" stoper, a Godin mijenja Boatenga. Ne želim ulaziti u to je li Godin bolji od Boatenga, ali pretpostavimo da jest.
Znači, kad se sretnemo s Realom, Barcom, Dortmundom, naša stoperska linija će biti Godin-Dante. Houston, we have a problem. Ako se sad žalimo na problem naših stopera s presingom, ovo će biti deset puta gore. Ne možemo tako igrati. Zašto onda uopće kupiti stopera kad ti ionako neće pomoći u utakmicama u kojima bi trebao? Jedini razlog može biti 1 na 1 zamjena s Danteom od koje neće biti prevelike koristi, ako će biti ikakve.

Razlozi vezani uz Godina: Atletico je igrao defenzivan nogomet, nogomet u kojem stoperi imaju relativno lagan posao. Godin prije Atletica nije bio world-class stoper. Je li sigurno to postao ili je jednostavno iskoristio stil nogometa? Ne znam. Baš i nije najmlađi kandidat. Nakon uspješne sezone, cijena mu je postala veća nego što realno jest.

Znači, kupujemo igrača za kojeg ne možemo biti sigurni je li svjetska klasa, za više novaca nego što mu je realna cijena i u situaciju koja nije najbolja za njega. :?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 02 srp 2014, 11:21

Ma Godin će ostati u Atleticu i siguran sam kako će njega Simeone lagano obraditi, a Cuardado nema gdje igrati kod nas i to je kraj priče. A bude li imao, onda znači kako opet gledam Lahma na veznom. :x

anton 1983 napisao:Priviknite se od sada na to, jedna tekma godišnje...

Hoćeš reći svake 4 godine ili promijeniti ligu i klub koji ću pratiti? Ako ne gledam nacionalne lige, ne gledam ni nogomet uopće. Money factory je postalo izlizano sranje. Uvijek isti klubovi-uvijek ista priča.

Zato je SP postalo nikad bolje i nikad jače - zeleni hračak u facu klupskog euro nogometa koji gubi konkurenciju i zanimljivost u ligama, ali sve bujniji kad je žutilo, naslikavanje po reklamama i čemu već ne sve veće.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2014, 11:40

FCB_general napisao:Hoćeš reći svake 4 godine ili promijeniti ligu i klub koji ću pratiti? Ako ne gledam nacionalne lige, ne gledam ni nogomet uopće.

Je da, a kaj bi ti. Nama je samo jedna tekma bitna i samo jedna tekma postoji. Sav ostali gušt je nebitan, jer gloryhunting rules this days...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 02 srp 2014, 11:57

anton 1983 napisao:
cruz napisao:Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.

Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.

Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!

Kao drugo - ako Pep misli Lahma ostavljati u sredini a Martineza seliti tamo vamo onda nije bas cist.

Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP. Sa tika takom vise nema LP!

Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...

Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern. Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.

Mozda sam sada prekritican ali zaista nisam ocekivao ovakvu cudnu situaciju. Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.

S druge strane, nadu mi daju pozitivne tocke poput robbena, zdravih thiaga i badstubera, riberya koji ce opet bit TOP, lewandowskog od kojeg ocekujem da ce postat druga zvijezda Bayerna, odmah iz adaptiranog Götzea..

Ovakav bi volio sastav vidjeti i uvjeren sam da mozemo opet "do kraja":

Neuer
Lahm - Martinez, Dante - Alaba
Schweini, Thiago
Robben, Götze, Ribery
Lewandowski

Ali najvise me zanima sta ce biti s Müllerom....

E tak. Kad sam otvaro temu razmislio sam si kako i vidite da sam to napravio opširno i jako objektivno bez da previše namećem ONO KAJ JA oću (govorim o uvodnom postu). Tak sam se odlučio čisto iz cruzovih razloga a to je neznanje i nepredvidljivost koja je sa pepom stupila na snagu.

No razmišljo sam si koliko je PEP u tome svemu kriv. Ima on tu svoje prste no mene nekaj drugo muči, da li je to prirodan slijed događaja? Do 2012 točno smo znali kaj u ekipi ne valja tj. kaj novo treba kupiti, od štopera, veznog do napadača itd. I onda smo došli do razine na kojoj nismo nikad bili. Sada više nište NE TREBA kupit, već bi se MOGLO kupiti, ak me razmete. Brijem da je sad bilo ko trener da bi si mi identična pitanja postavili.

Isto tako izdvojio sam jako ključne riječi koje je cruz napiso. E sad sve je bilo pisano u negativnom kontekstu i predpoostavimo da ama baš svaki taj AKO ili MOŽDA bude suprotan i pozitivan. Znači Kroos je pička koja ne želi produžiti ili Kroos na kraju produži, Lahm igra ne beku, Martinez u vezi itd. znači sve bude pozitivno, kaj onda? Mislite da vam ne bude i dalje zlo?

Oće bit će Vam zlo, a tome svemu kraljevo je proklet JUPP koji nikad nije smio osvojiti LP. Za nogometne uspjehe taj uspjeh će nam biti najveća prepreka. Da se LP nije osvojila bilo bi očito puno lakše za Bayern. zbog toga mi moramo promijeniti terminologiju razgovora.

Od sad bayern smije biti 5. u ligi i nakon kaj se od Mainza spuši 7:0 to je sve ok, jer Bayern to natjecanje ne iggra, ono je tek tu da bi služilo kao prijateljske tekem. Ako osvajanje BUNDESLIGE i kupa nije NIKAKAV uspjeh, ali je neki uspjeh da se nesmiješ pohvaliti, onda nije niti neuspjeh biti 4. 5. 8.

Poanta je da od sad pa nadalje moramo prestati biti kurve i samo MORAMO pričati o osvajanju LP-a, jer ako se LP osvoji onda je sve ok, a ako ne, razapinjanje. Znači poanta je da od sad i slijedečih 10 godina, Bayernov navijač godišnje eventualno gleda samo jednu utakmicu. Eventualno kažem jer morti ne budemo u finalu LP-a, a ako nismo, ćemu gledati...

Priviknite se od sada na to, jedna tekma godišnje...

Ako sam ja dobro proučio Vaše akedemsko razmišljanje Vi mislite da Jupp nije smio osvojiti LP-a samo zato da pojedini navijači ne bi mislili da mi svake godine ne bi trebali realno težiti tome trofeju ??? WTF

Normalno da će se liga i kup smatrati uspjesima ali to nije realan odnos i pokazatelj stvarne moći našeg kluba jer smo puno puno kvalitetniji od ostalih klubova jedino nam je Borussia kakva takva konkurencija ....

Lp-a je ipak nivo više i stvarni pokazatelj naše snage i zrelosti jer tu igraju najjači i najkvalitetniji klubovi ....

Normalno da će se liga pratiti kao i do sad i kup naravno ali Bundesu treba još kvalitete u drugim klubovima poput Schalkea i Wolfsburga da bi ona još bila zanimljivija i s tim bi i Bayern profitirao još više jer bi onda skoro konstantno igrao s jakim klubovima .....

Drugo što sam želio reći jeste to da imam osjećaj da pojedinci ovdje bi željeli da Bayern nije bio onako uspješan i moderan kod osvajanja triplea samo zato da bi mogli kenjati kako je Pep genijalac i kako će on još više unaprijediti ekipu što se naravno nikad neće desiti .....

Treća stvar je to što ovdje neki pričaju o nekakvom visokom posjedu i visoko postavljenoj obrani pa ja ne znam kakve su to gluposti pa jesmo radi toga stalno imali probleme zbog visoko postavljene obrane pogotovo protiv Reala to može možda proći protiv slabih ekipa ali jače i kvalitetnije ekipe će to uvijek znati iskoristiti s brzim i okomitim kontrama kao što je bio slučaj s Realom ......ako se to bude ponavljalo i ove godine a hoće 99% jer imamo debila tvrdoglavog na klupi ova sezona će nam biti dosta lošija od prošle u to sam uvjeren .....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Red passion » 02 srp 2014, 11:59

anton 1983 napisao:
FCB_general napisao:Hoćeš reći svake 4 godine ili promijeniti ligu i klub koji ću pratiti? Ako ne gledam nacionalne lige, ne gledam ni nogomet uopće.

Je da, a kaj bi ti. Nama je samo jedna tekma bitna i samo jedna tekma postoji. Sav ostali gušt je nebitan, jer gloryhunting rules this days...

Ja gledam sve utakmice i zato je problem naša dosadna igra nakon proljeća 2013. Volim Bayern, ali gotovo sam prisiljen ugasiti tv ili stream kako ne bih trošio vrijeme na dosadu. Kad ne gledam nacionalna prvenstva, ne gledam ništa i nisam u nikakvom toku.

Kome je bitna jedna utakmica, onda bolje neka čeka finala kupova. Nogomet ne mora ni pratiti a kamoli gledati. Barem je to moje skromno mišljenje. Gubi se svaki smisao.

Kad je ovaj SP krenuo osjećaji su se u mene vratili, gotovo isti oni kada sam bio klinac i to sve doživljavao. Ako toga nema, što me onda uopće briga što ovi tamo trče i zarađuju lovu a ja nikakve koristi od toga nemam? Ha ya... Ne misle sigurno na mene ili na sve nas, samo pucaju prazne frazetine.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 02 srp 2014, 12:02

UltrasMentalita napisao:[
Ako sam ja dobro proučio Vaše akedemsko razmišljanje Vi mislite da Jupp nije smio osvojiti LP-a samo zato da pojedini navijači ne bi mislili da mi svake godine ne bi trebali realno težiti tome trofeju ??? WTF

Normalno da će se liga i kup smatrati uspjesima ali to nije realan odnos i pokazatelj stvarne moći našeg kluba jer smo puno puno kvalitetniji od ostalih klubova jedino nam je Borussia kakva takva konkurencija ....

Lp-a je ipak nivo više i stvarni pokazatelj naše snage i zrelosti jer tu igraju najjači i najkvalitetniji klubovi ....

Normalno da će se liga pratiti kao i do sad i kup naravno ali Bundesu treba još kvalitete u drugim klubovima poput Schalkea i Wolfsburga da bi ona još bila zanimljivija i s tim bi i Bayern profitirao još više jer bi onda skoro konstantno igrao s jakim klubovima .....

Drugo što sam želio reći jeste to da imam osjećaj da pojedinci ovdje bi željeli da Bayern nije bio onako uspješan i moderan kod osvajanja triplea samo zato da bi mogli kenjati kako je Pep genijalac i kako će on još više unaprijediti ekipu što se naravno nikad neće desiti .....

Treća stvar je to što ovdje neki pričaju o nekakvom visokom posjedu i visoko postavljenoj obrani pa ja ne znam kakve su to gluposti pa jesmo radi toga stalno imali probleme zbog visoko postavljene obrane pogotovo protiv Reala to može možda proći protiv slabih ekipa ali jače i kvalitetnije ekipe će to uvijek znati iskoristiti s brzim i okomitim kontrama kao što je bio slučaj s Realom ......ako se to bude ponavljalo i ove godine a hoće 99% jer imamo debila tvrdoglavog na klupi ova sezona će nam biti dosta lošija od prošle u to sam uvjeren .....

Za osvajanje LP ti se toliko stvari treba poklopit tako da je osvajanje LP puno više od znanja i kvalitete. Tu sreća i neke druge stvari utječu puno, za razliku od lige gdje moraš pokazat konstantno kvalitetu. Odjednom Bayernu BuLi nije mjerodavna jer su svi preslabi a prije 3 godine nas Dortmund šamaro i sad odjednom kad smo kupili 3 igrača tolko smo ih prešišali u kvaliteti?? Možemo pričat šta hoćemo, ali tekme se same ne pobjeđuju pa makar igrali protiv trećeligaša.

A ovo za visoku obranu ne kužim šta pričaš. Pa svi se i slažemo da obrana JEST PREVISOKA i da nam stoperi zbog toga imaju problema, a ne da bi trebalo tako igrat..
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 02 srp 2014, 12:13

Normalno da je Bundes važan rekao sam ali je Bayern puno puno kvalitetniji od ostalih ....što ne znači da će i ove godine osvojiti ligu ....prošle sezone nam ni Dortmund nije bio nikakva konkurencija zbog njihovih silnih ozljeda i svega ostalog ....

Ove godine ako ih zaobiđu ozljede će nam biti ravan suparnik ......

Taj visok posjed sam spomenuo zbog toga što neki govore kao ne valja Godin jer mi igramo na visok posjed i visoku postavljenu obranu ....ja ti kažem mi ako igrali opet visoko sa zadnjom linijom isto ćemo plivati kakva nam god stoper igrao jer taj velik prostor koji ostaje je skoro nemoguće zatvoriti na taj način ......

Jeli bolje da je linija povučenija i da je teže složiti kontru u tome slučaju i na kraju krajeva zašto mi moramo gonjati i patiti zbog tog posjeda lopte i beskonačnih i bespotrebnih dodavanja koja nemaju svrhe ... to je jednostavno gušenje igre i igrača i njihovog napadačkog mentaliteta.....zašto mi ne bi iskoristili prednost brzih krilnih napadača i i igrali na kontru i polu kontru nego uvijek tika taka pa nam ga zguza netko
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2014, 12:27

UltrasMentalita napisao:Ako sam ja dobro proučio Vaše akedemsko razmišljanje Vi mislite da Jupp nije smio osvojiti LP-a samo zato da pojedini navijači ne bi mislili da mi svake godine ne bi trebali realno težiti tome trofeju ??? WTF

NE. On nije smio osvojiti trofej jer su navijači postali arogantni. Znači ljudi ne kuže da mi možemo izgubiti utakmicu i da niko, pa niti Bayern ne može, kada se sjeti rastavljati Barce, Reale, Chelsije i slične pizdarije na proste faktore. Znači SP se igra samo jenput svake 4 godine i nema popravnog. Sada i samo sada i u ovom spletu okolnosti ŠPANJOLSKA i ITALIJA nisu prošli skupinu. Kada bi im se sutra dala nova šansa sa istim repkama i grupama, opet bi se svi kladili da će oni proči skupinu i prošli bi. Isti igrači isti trener isti način drugačiji splet okolnosti sve stvari su drugačije. Mediji su od JUPPIZM napravili šablonu koja funkcionira. Non stop se sere kako Tika taka ne funkcionira i to je baš šamar u lice tebi i svima poput tebe. tika taka je najsavršeniji nogomet koji je ikada igran i kao takav postao je oudatean. Pa kako ono ne bi postalo zastarjelo. Svaka vrsta nogometa ovisi striktno o igračima. Ako igrači odrade ono kaj treba odraditi to će funkcionirati. messi je propo, sa Xavijem Iniestom itd. stvari su počele štekat i gotovo. Tak ne štima antinogomet nakon određenog vremena. Poanta je da neke stvari kratko traju. mi smo pola sezone igrali savršen nogomet kojeg zasad nisam nikada imao prilike gledati. Mislio sam da ono kaj je Bayern igrao prošle sezone da se od toga nemre igrati no gadno sam se prevario. Pod Pepom vidio sam ne zamislive za mene tada stvari i razmišljanje kod igrača koje dosad nisam vidio. Kad su igrači rekli dosta je tada je sve palo u vodu. No opet idemo u krivom smjeru.

Kroos ostane, Lahm igra beka, Martinez sredinu sa Lewandovskim u špici - sve 5 - ne osvojimo LP sa svim tim parametrima - smeće i da ne zaboravim sa svim onim prethodnim parametrima ispunjenim smo smeće sve dok ne osvojimo LP. U tom je problem i uvijek će biti, no ovaj puta mislim da je arogantnost toliko velika da kad osvojimo LP, ne bumo u potpunsoti bili zadovoljno.

JasTno mi je da su mi se prije 5-10 godina morali gaditi navijači poput tebe ali sada da mi se zbog svog kurčenja moraju gaditi navijači to nisam oćekivao...

UltrasMentalita napisao:Normalno da će se liga i kup smatrati uspjesima ali to nije realan odnos i pokazatelj stvarne moći našeg kluba jer smo puno puno kvalitetniji od ostalih klubova jedino nam je Borussia kakva takva konkurencija ...
.

Lp osvojiš samo da dokažeš neš i onda se održavaš. Znači danas nije poanta osvojit LP, nego samo da si u teoriji najjači. Znači poanta je samo da si favorit broj jedan, dva tri i tak. Znači sve dok smo mi još favoriti protiv SVIH stvari su baš onakve kave trebaju biti.

zamisli ti ljudska govna koja ZAHTJEVAJU pobjedu protiv Reala. Zar smo mi postali toliko arogantni da mi ne cijenimo više niti onoga tko osvoji LP. zamislite samo da je neko prošle sezone reko, kak smo mi gnjili i slučajno osvojili. A mogo je. Arsenal za dlaku, Juve ajde OK, igrali protiv nikad slabije Barce i BVB nas uništio u prvih 20 minuta - znači samo vertical spin move napravi i to je to. Što ako je Juppova sezona slučajno poklapanje u kojoj su igrači odigrači iznad svojih mogučnosti?

mah moram delat

I nema ama baš nikakve potrebe citirati jer znamo na kaj misliš....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 02 srp 2014, 12:49

Znači Juppov triple ljudi je najviše splet okolnosti i davanje igrača iznad svojih mogućnosti ......

Pa ako imamo vrhunske igrače zašto ne bi težio svake godine da igramo do kraja LP-a i da osvojimo skoro sve ????

to nije arogantnost nego je to realna slika i omjer kvalitete mi jesmo jaki i trebamo težiti najvećim ciljevima .....

Znači realno je da mi spušimo kući 4 amaterska gola jedan u gostima i da pritom od te bajne tika take nismo uspjeli stvoriti priliku znači to je sve naša realnost ....pa bolan to je najveća sramota od utakmice koju sam pogledao od pristupa do taktike i de majke ti nemoj mi kenjati više o toj tika taki kao savršenstvu .....velika svjetla točka u slijedećoj sezoni bi mogao biti Lewandovski a mogao bih se kladiti da ćemo igrati gore nego prošle sezone u to sam uvjeren
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 03 srp 2014, 09:17

UltrasMentalita napisao:Znači Juppov triple ljudi je najviše splet okolnosti i davanje igrača iznad svojih mogućnosti .....

Nije, ko ti je to reko? Mi smo zasluženo i suvereno osvojili sve kaj smo trebali. nemoj zmišljati i pisati pizdarije. ;)

UltrasMentalita napisao:Pa ako imamo vrhunske igrače zašto ne bi težio svake godine da igramo do kraja LP-a i da osvojimo skoro sve ???

to nije arogantnost nego je to realna slika i omjer kvalitete mi jesmo jaki i trebamo težiti najvećim ciljevima ....

Ko ti je to zabrani? Tako i treba biti, svake godine treba TEŽITI maximalnom uspjehu!

UltrasMentalita napisao:"Znači realno je da mi spušimo kući 4 amaterska gola jedan u gostima i da pritom od te bajne tika take nismo uspjeli stvoriti priliku znači to je sve naša realnost ....pa bolan to je najveća sramota od utakmice koju sam pogledao od pristupa do taktike i de majke ti nemoj mi kenjati više o toj tika taki kao savršenstvu .....velika svjetla točka u slijedećoj sezoni bi mogao biti Lewandovski a mogao bih se kladiti da ćemo igrati gore nego prošle sezone u to sam uvjeren

Realno nikad neće biti da mi spušimo 4 gola doma, jer smo bolji od toga. Nije realno da >Španjolska ispadne iz grupe i kad se to dogodi to treba popravii i dati sve od sebe da se to slijedeći puta ne dogodi. Nije realno uputiti 30 udaraca na gol i niti je dan ne zabiti, no dogodi se kad ti je realizacija u banani i kad se golman pretvori u hobotnicu.

Ne znam kad će ljudi shvaiti da nije problem u tika taki, nego u izvedbi nje same. Ak ti igraš defence onda to moraš napraviti kak Bog zapovijeda! I ne kenjam ti ja da je tika taka savršenstvo, to je povijest potvrdila.

A sad BOLAN ako si ti tako pesimističan to je tvoj izbor, ja bum se malo od tog pesimizma distancirao jer vjerujem da se u sezoni igra 50 tekmi a ne samo jedna o kojoj ovisi sve...

Ponavljanje u nogometu očito ne funkcionira, niti po igri niti po osvajanju trofeja...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 03 srp 2014, 09:29

Dvostruka kruna je velik uspjeh. Slažem se. Al dvostruku krunu je ne tak davno osvajo Magath s puno slabijim Bayernom. Tad sam double slavio ko da mi je zadnje, no moram priznat da s ovim sex-Bayernom apetiti rastu. Vama ne? ;)

Dosta vas je pisalo da ćete mandat smatrat uspješnim od Guardiole ako u tri godine osvoji LP i tu bih se složio, a sad nakon prve godine ko da ste skužili da bu to jako teško s takvim načinom i pokušavate se odmotat od te tvrdnje i činjenice.

Bayern ima najjaču i najbolju ekipu na svijetu, čemu bježanje od tvrdnje da napadnemo sve moguće trofeje? Pa to je naša realnost postala, da, postali smo takva sila da je to realno da idemo napast sve i ljudi nas vide prvim pickom. Jasno da se treba puno toga poklopit da se to osvoji, a ja vas samo molim da nemojte podcjenivat ovu momčad zbog jednog Pepa ili ti ga njegovog načina vođenja, jer ova ekipa je kao što sam reko - najbolja ekipa na svijetu!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 03 srp 2014, 10:35

Lennon napisao:Dvostruka kruna je velik uspjeh. Slažem se. Al dvostruku krunu je ne tak davno osvajo Magath s puno slabijim Bayernom. Tad sam double slavio ko da mi je zadnje, no moram priznat da s ovim sex-Bayernom apetiti rastu. Vama ne? ;)

Dosta vas je pisalo da ćete mandat smatrat uspješnim od Guardiole ako u tri godine osvoji LP i tu bih se složio, a sad nakon prve godine ko da ste skužili da bu to jako teško s takvim načinom i pokušavate se odmotat od te tvrdnje i činjenice.

Bayern ima najjaču i najbolju ekipu na svijetu, čemu bježanje od tvrdnje da napadnemo sve moguće trofeje? Pa to je naša realnost postala, da, postali smo takva sila da je to realno da idemo napast sve i ljudi nas vide prvim pickom. Jasno da se treba puno toga poklopit da se to osvoji, a ja vas samo molim da nemojte podcjenivat ovu momčad zbog jednog Pepa ili ti ga njegovog načina vođenja, jer ova ekipa je kao što sam reko - najbolja ekipa na svijetu!

Ne radi se samo o dvostrukoj kruni već :
Najbržem naslovu u povijesti BL.
Osvajanje DFB pokala u finalu protiv BVB-a protiv kojeg smo uvijek na knap igrali.
Igranju polufinalu LP-a.
Osvajanju dva miki maus trofeja : europski SuperCup i klupsko SP
;)

Zahtjev za jednom LP-a i dalje stoji ili barem jedno "nesretno" izgubljeno finale.

Bayern ima jednu od najjačih i najboljih ekipa na svijetu. Prošle godine su osvojena 4 trofeja + jedno odigrano polufinale, pojedinci bi se trebali zapitati da li se to stvarno samo tako podrazumijeva. :a045:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 03 srp 2014, 10:58

anton 1983 napisao:Ne znam kad će ljudi shvaiti da nije problem u tika taki, nego u izvedbi nje same. Ak ti igraš defence onda to moraš napraviti kak Bog zapovijeda! I ne kenjam ti ja da je tika taka savršenstvo, to je povijest potvrdila.

Ovo je ključna rečenica.
Bayern je počeo igrati loše upravo u onom trenutku kad su se izgubili svi obrisi Heynckesova rada. Kad se s okomitosti prešlo na drkanje.
Znači li to da ova ekipa možda i nije sposobna igrati tiki taku?

Šro će se dogoditi ako se to potvrdi u narednoj sezoni, a Pep i dalje bude ustrajao u svojim idejama?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva