CroCHEF napisao:Pandason otvaraj temu za BVB... ima materijala za pisat... navijaci vec kmece
CroCHEF napisao:Panda je sretni otvarac temi, sami rekordi se ruse

Razara, dokazuje onu kako je najkompletniji igrač današnjice iako je meni osobno Ibro tu br. 1 što je mnogo puta u životu pokazao od samog starta karijere.
FCB_general napisao:Cristiano je stvarno u 2 utakmice razvalio play-off i zasjenio doslovno sve utakmice. 4 komada u 2 utakmice i sam praktički odvesti svoju državu na SP. Kapa do poda!Razara, dokazuje onu kako je najkompletniji igrač današnjice iako je meni osobno Ibro tu br. 1 što je mnogo puta u životu pokazao od samog starta karijere.
Messi ga muči sve ove godine, pa i ta prljava, pokvarena i standardna medijska kampanja, no Cristiano ne odustaje. Nenadjebivi profesionalizam. Jedino me smeta kod njega to valjanje, stalno mahanje sucima i cviljenje u javnosti oko tih dodjela nagrada itd. što definitivno mu ne treba. Ista stvar kao i kod Messija zbog čega mi obojica ne mogu biti ono što je Ibrahimović, on je ipak gospodin u tom pogledu i muškarčina, razvaljuje i nije opterećen nagradama i voli pravi scene zbog čega se nekad i prati nogomet.![]()
Ibro je pokušao koliko je mogao, nedovoljno i stvarno šteta jer sam ga htio vidjeti u Brazilu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost