Sta ti mislis kako bi se osjecao da si sad recimo u koži Svajnija ili Lama? (pri tom ne mislim da finansijske (jer ko ne bi u tom smisli volio da je na njihovom mjestu

Miki napisao:Effe, sve je to u redu sto kazes da Njemacka ima dosta titula. Ali, slozices se da su te titule pomalo i 'zastarile'. Njemacka je, racunajuci i klubove i reprezentaciju, zadnji put podigla veliki trofej 2001. godine. Dakle, prije 11 godina!!! Za jednu takvu fudbalsku velesilu to ne da je previse, nego katastrofa. Kad uzmemo u obzir top 4 lige u Evropi i njihove reprezentacije i klubove u zadnjih 10-15 godina, eto racunajuci bas od 2001., dolazimo do zakljucka da Njemacka ima ubjedljivo namanje trofeja. Italijani su osvojili SP 2006., a njihovi klubovi su cak 3 puta osvojili LS u proteklih 9 godina (Milan 2003.i 2007., Inter 2010), Spanci su uzeli EP 2008., SP 2010., Real uzeo LS 2002., a Barsa 2006., 2009. i 2011. Englezi Liverpul uzeo LS 2005., Mancester 2008., Celzi 2012. Ti kazes Svabe su uzele 3 titule na EP. Da, ali kada je zadnja osvojena? 1996., ko to jos pamti??? Od stare slave se ne zivi i potrebne su nove pobjede. Elf i Bayern su uvijek tu nekako blizu, ali NIKAKO da nacine taj odlucujuci poraz. Pa, covjece, Bayern i Njemacka su u zadnjih 10 godina izgubili 7 vaznih utakmica gledajuci polufinala i finala. Zar je to malo??? Dok je jedna usrana Grcka uzela EP 2004.![]()
![]()
![]()
![]()

effe__sa napisao:Miki napisao:Effe, sve je to u redu sto kazes da Njemacka ima dosta titula. Ali, slozices se da su te titule pomalo i 'zastarile'. Njemacka je, racunajuci i klubove i reprezentaciju, zadnji put podigla veliki trofej 2001. godine. Dakle, prije 11 godina!!! Za jednu takvu fudbalsku velesilu to ne da je previse, nego katastrofa. Kad uzmemo u obzir top 4 lige u Evropi i njihove reprezentacije i klubove u zadnjih 10-15 godina, eto racunajuci bas od 2001., dolazimo do zakljucka da Njemacka ima ubjedljivo namanje trofeja. Italijani su osvojili SP 2006., a njihovi klubovi su cak 3 puta osvojili LS u proteklih 9 godina (Milan 2003.i 2007., Inter 2010), Spanci su uzeli EP 2008., SP 2010., Real uzeo LS 2002., a Barsa 2006., 2009. i 2011. Englezi Liverpul uzeo LS 2005., Mancester 2008., Celzi 2012. Ti kazes Svabe su uzele 3 titule na EP. Da, ali kada je zadnja osvojena? 1996., ko to jos pamti??? Od stare slave se ne zivi i potrebne su nove pobjede. Elf i Bayern su uvijek tu nekako blizu, ali NIKAKO da nacine taj odlucujuci poraz. Pa, covjece, Bayern i Njemacka su u zadnjih 10 godina izgubili 7 vaznih utakmica gledajuci polufinala i finala. Zar je to malo??? Dok je jedna usrana Grcka uzela EP 2004.![]()
![]()
![]()
![]()
Znam ja šta ti želiš reči i jasno je da se taj maler mora skinut. Al ev ti Engleza npr. uvijek neki favoriti a reprezentacija im uzela jednu jedinu titulu 1966. godine na SP. Ko se toga još sjeća?Možemo sad spominjat i Holanđane i slično.
A Španci su dugi, dugi niz godina čekali, dok nisu uzeli tu titulu 2008. godine na EURO-u. Proglasio ih cijeli svijet bio luzerima. Elf je sad vječito u vrhu i titule će doći, a šteta je npr. sad ne klepit Talijane, jer je evidentno da je Njemačka sad kvalitetnija. To bi zbog toga bilo bolno, ali s ovoliko kvaliteta, talenata, potencijala, trebale bi, morale bi čak doći titule narednih godina. A nadat se da već na ovom EURO-u dođu.

effe__sa napisao:Ma ako Nijemci prođu Talijane uzimaju, a ako bude obrnuto, veliku su šanse da Azuri uzmu

Eliminises Italijane prije meca. To samo moze lud covjek i samim tim da izazove kontraefekat. Toliko puta ste bili prepotentni, pogotovo pred meceve protiv BvB, a svaki put ste uteli - KITU.
Goni se u veliki K Low, i ti i Poldi! Dao Bog da ispao zbog svoje velike tvrdoglavosti. Taj nicim nije zasluzio da vise igra na ovom Euru!
Ali bojim se da ce taj i na sljedecem svjetskom igrati! 

Speedy napisao:
edit: sad mi je lakse, izbacio sam malo svoje frustracije!

cruz napisao:Speedy napisao:
hahahah jel da je lakše čim se stavi "na papir"![]()
da se desi 1% onog što napišu - realnost bi bila mnogo drugačija

Speedy napisao:Kako se najavljuje Podolski bi se trebao vratiti u prvih 11 protiv Italije!Goni se u veliki K Low, i ti i Poldi! Dao Bog da ispao zbog svoje velike tvrdoglavosti. Taj nicim nije zasluzio da vise igra na ovom Euru!
![]()
Klose, ne, ne i veliko NE, tog klokana ne zelim vidjeti kao prvog strijelca Njemacke u povijesti!Ali bojim se da ce taj i na sljedecem svjetskom igrati!
Od danas vise ne navijam za Elf vec za Portugal i C. Ronalda! Nadam se da ce zavrsiti kao prvi strijelac i odvesti ih do kraja!

Miki napisao:Posle Lama sad i ovaj pametuje
http://www.sportske.net/vest/euro-2012/ ... 84525.html
Pa jebem vas glupave, kako vi kao profesionalci mozete tako nesto da izjavljujete??? Kao da je Italija Malta pa da joj date 5 komada. Ova prepotentnost mi se nimalo ne svidja, pogotovo sto Svabe za pobjedu nad Italijom godinama ne znaju, a povrh svega i Svajni je upitan, a njega iskreno NEMA ko da zamijeni. Koliko god taj Kros bio dobar nije Svajniju ni do koljena.
http://sport.blic.rs/euro-2012/vesti/18 ... inalni-mec
Ovakve izjave i ovo sa Svajnijem kao da je pocetak njemackog kraja. Nimalo mi se ne svidja ni jedno ni drugo.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost