Momčad i sve vezano za ekipu 2020/21

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2020/21

PostPostao/la doro » 15 tra 2021, 13:41

Flick je otvoreno pokazao nezadovoljstvo prema vodstvu a ovi to ne trpe jbg samo je to razlog poslusnost bez obzira kaj je istina.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 tra 2021, 14:02

Svatko je od nas znao prošle godine da mjesta euforiji nema jer smo prošli sve ovo nakon 2012./2013.
Ja sam jako oprezan bio kad je Flick bio isto TRAJNO imenovan i potpisan glavnim trenerom jer se sjećam što su u upravi napravili prije 8-8 i pol godina i bilo je ajme, bolje da nisu jer nikamo nismo na kraju došli gdje smo se vidjeli i željeli osim da smo iznova sve morali do Flicka na nešto drugačiji način doći i lutatl.

Ponovilo se s transferima ista priča, sada je bila isprika 5 milijuna € gubitaka po svakoj utakmici na stadionu, COVID pandemija itd.
Prije toga su isto imali uvijek neke isprike, a tada nije bilo gubitaka već se bahatilo na svakoj godišnjoj skupštini.
Sve je tako bilo osim one u vrijeme Kovača kada su bili izvrijeđani Karl i Uli od navijača pa je jedan od njih skoro dobio srčani od šoka i nevjerice da se takva jedna drskost uspjela dogoditi, ma otkud im pravo i hrabrosti samo... :mrgreen: :haha: :haha:

Za mene je sve ovo u Bayernu krenulo u eroziju do dana današnjeg zbog onih dana prije zatvaranja PRODUŽENOG prijelaznog roka.

Flick u razdoblju od dugih 9-10 mjeseci 2020. nije uspio dobiti novog desnog beka, klub nije potpisao jebenog Perišića a ne Hazarda, Asensija, Ferrana Torresa, nisu pronašli 2 centralna/zadnja vezna koja su treba skroz pokriti Kimmicha i Goretzku.
Klub isto tako nije na kraju uspio zadržati Thiaga i Alabu koji hoće otići, jedan je otišao prošlu jesen drugi traži svoju lovu više nego klub u kojem bi igrao no hoće i u Madrid za tu lovu.

Kad usporedimo Kovačevih sezonu i 4 mjeseca i Flickovih godinu i 6 mjeseci, ja vidim gdje su sve razlike i što se sve promijenilo, koliko je napredovalo, koliko se dobilo, koliko se izgubilo.
U čemu je problem kluba osim na kadroviranju ekipe svake sezone a to već nakon završetka 2013./2014. je nikakva novotarija.

U tome se može reći kako su Niko Kovač i Hans-Dieter Flick u potpunosti u istoj situaciji. Kovač je čak bio u malo goroj jer doslovno ništa nije dobio u ljeto 2018., ni svoje želje niti je klub pokazao da treba dosta toga. A s druge strane, opet nije znao preobraziti i iskoristiti ono što je Flick u njegovoj drugoj sezoni napravio i pretvorio u šesterostruko zlato + stil igre.

Uprava je pokazala svoje pravo lice ima već 3-4 godine kad je Uli svjesno sabotirao i minirao potpis Tuchela krajem 2017. i Heynckesu dizao živce pred novinarima s onim ostankom, a zabio mu nož u leđa krajem 2012. kad je te godine rekao kako sebe vidi 5 sezona da vodi Bayern.

Ima ovdje itekako elemenata ponašanja Dinamo Zagreba i Zdravka Mamića kad su treneri u pitanju i upravljanje, samo bavarska verzija i na bavarski način.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 15 tra 2021, 14:10

Kovač stao na stranu svog nasljednika i kritizirao Bayern: "Meni je to neshvatljivo"

Trener Monaca Niko Kovač kritizirao je sportsku politiku Bayerna i pružio podršku Hansiju Flicku.

Kako već neko vrijeme Bayern trese upravljačka kriza, tako je u središtu njemačkih medija sukob trenera Hansija Flicka i sportskog direktora Hasana Salihamidžića.

Glavni razlog sukoba je neslaganje oko sportske politike kluba. Flick želi biti više uključen u transfere, dok "Braco" Salihamidžić ne želi da mu se trener miješa u posao.

Slične probleme imao je i bivši trener Bayerna Niko Kovač.

Uputio oštru kritiku Bayernu

U razgovoru za njemački Bild Kovač je kritizirao sportsku politiku Bavaraca i usporedio je sa sportskom politikom svog sadašnjeg kluba Monaca.

"Slaganje momčadi i planiranje za sljedeću sezonu odrađujemo zajednički, sportski direktor Paul Mitchell, ja i naši skauti. Razgovaramo o svemu, o prinovama i potencijalnim pojačanjima. Mislim da bi tako trebalo biti u svakome klubu. Uostalom, to je jedan od razloga zbog kojih sam došao ovamo", kazao je Kovač.

"Trener mora biti uključen..."

"Svi znamo kako to izgleda u Bayernu. Potpuno suprotno od Monaca. Kako mi je u Monacu, tako mi je bilo i u Frankfurtu. To želi svaki trener. Morate razgovarati. Trener mora biti uključen u slaganje momčadi", poručio je bivši hrvatski izbornik.

Za kraj, Niko Kovač dao je jasnu podršku svome nasljedniku na klupi Bavaraca Hansiju Flicku.

"Meni je neshvatljivo da se nakon svih uspjeha uopće vode rasprave o Flickovu odlasku", zaključio je Kovač.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 15 tra 2021, 14:15

I nije mi drago kad i jedan vatreni navijač Real Madrida kao Ivica Medo željan zarade secira sve onako kako smo neki od nas navijača Bayerna svih tih godina isto to vidjeli. :) Počinje mi se popravljati u očima ko novinar u zadnje vrijeme s raznim temama i klubovima, a nije ni to super. :mrgreen: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 tra 2021, 16:51

Pa netrebas bit pametan da skuzis kaj se desava.Uli i Rolex moraju proc is kluba skroz sluzbeno i nrsluzbeno i bez crnih sijena.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 15 tra 2021, 17:25

Kako trenutačno stvari stoje, Flick je na izlaznim vratima, pretpostavlja se da će preuzeti njemačku reprezentaciju, a da će na klupu Bayerna stići Julian Nagelsmann.

ako Nagi dodje, bit ce jos gorih svadja na relaciji trener-uprava.
Meni i dalje samo nije jasno kako ona dvojica i dalje sute. Ne znam. Mozda Kahn ceka da ode Rolex, pa da onda Hasana zamijeni. Ovako ce i dalje biti sve isto.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la jozotg » 15 tra 2021, 18:09

Lahm napisao:
Kako trenutačno stvari stoje, Flick je na izlaznim vratima, pretpostavlja se da će preuzeti njemačku reprezentaciju, a da će na klupu Bayerna stići Julian Nagelsmann.

ako Nagi dodje, bit ce jos gorih svadja na relaciji trener-uprava.
Meni i dalje samo nije jasno kako ona dvojica i dalje sute. Ne znam. Mozda Kahn ceka da ode Rolex, pa da onda Hasana zamijeni. Ovako ce i dalje biti sve isto.

Upravo to Lahm.
Zapravi Kahn ko da ne postoji.Ako bude srcan u upravi kao igrac kakav je bio,bit ce super.

Ono sto obiljazava Bayern je dovedes bez problema top igrace ala Robben,Ribery,Lewa,Neuer.....pogodis s Leonom,Davisom...i onda sve useres s Costom,Sarom...
Jasno da ne mogu svi biti pogoci,ali je nekad i laiku ocito kako neke stvari ocito imaju neku drugu pozadinu.
Npr.Costa...toliko placena posudba,a zna se da je staklen,sebican,gleda u pod,jednodimenzionalan( i Robben je bio ,ali na super nacin)...od prve se znalo da je to TOP FLOP.

Evo sad je doveden Upemacano..sta reci ..pobjedili Engleze..mlad,mocan,zna...vjetojatno pun pogodak.
Preferiram Neuhasa prije onog crnca Francuza...i po meni dobar transfer rok.Jasno da ce desni bek biti neko mlako rjesenje.
Isto tako za 2022 nekako Hallanda, a za 2023 Wurtza..To se moze
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 15 tra 2021, 20:22

Al su se svi raspisali o našem novom treneru haha
Svi nam ga već traže, čitam i Allegri se spominje. Novine uživaju sad i trljaju ruke.
Nedaj Bože da Allegri dođe, opet bi krenulo 7 gladnih godina
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 tra 2021, 20:46

Ma nijedan ozbikjan trener nece trpit gluposti preko potrcka Hasana...kako ih je Lahm samo skuzil i odjebal intelegentan covjek...savrsenog nema al mi si sami radimo nepotrebne gluposti koda zivot sam ne donese nevolje neocekivane.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 tra 2021, 20:56

Allegri ni engleski ne zna govoriti, a ne da njemački će znati bilo što. :) Uz to još i nije materijal za Bayern.

O nama pišu a Schalke drugoligaš od iduće sezone i to već 5 mjeseci u zraku. Razvojni centar Dortmund propustit će LP, Gladbach možda sve propusti, a nigdje pompe.

Eto što ti je liga u kojoj igramo 100 godina i sve osvojimo. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2021, 08:46

U ovoj cijeloj situaciji nekako uopće nema nekih targeta po pitanju transfera i to mi baš fali :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 16 tra 2021, 09:05

anton 1983 napisao:U ovoj cijeloj situaciji nekako uopće nema nekih targeta po pitanju transfera i to mi baš fali :D

jeli baš targeta ili špekulacija/plaćenih članaka? :D

targeta sigur ima, špekulacija će biti višestruko više, strpi se brzo će
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2021, 09:13

Kak god....

Dosad se svake sezone naveliko sralo, sad je to nekak sve tiho, a i kaj je najgore slabo ideja imam što uzeti. Brijem da nas opako jebe činjenica što ne znam ko će ostati u kadru i kakva će platna lista biti i tu mislim na upravu, ne na navijače...

Ovi s posudbe i nemaju neke plaće a opet dosta je tu potencijalne love, a i imamo neke jebivjetre u ekipi kojih se nebi bilo loše otarasiti.

Ajmo reči da fatamo 3 igrača - beka krilo i veznog. Neš najvručije po meni je taj Neuhaus, ali za te pare danke ne....

Ja opet očekujem loš transfer rok sa igračima koji će "možda" iznenaditi.... Jebiga takva nam je realnost, a na posudbi se baš niko nije proslavi da si mislim kako bi ga SEXUALNO mogli implementirati.
Zadnja izmjena: anton 1983; 16 tra 2021, 09:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 16 tra 2021, 09:15

Ali koji je gušt čitat kad igrač dadne otkaz berateru i sam preuzme pregovore. :O:

Osobno ne vidim puno dobra u tim agentima kada se radi o top igračima koji žele ostat u klubu.. Razumim pak kad ih obični polu-igrači koriste, ta nemaju oni veze u 50 zemalja...

Prvo je de Bruyne sam uspješno ispregovarao novi deal, sada mu slijedi Kimmich.

Gut so! Svom klubu ćeš olakšat i to je bitno na kraju.

A i brate ako ti je 25+ godina i već si na 3. profesionalnom ugovoru, šta će ti nečija pomoć ko da sam ne znaš pričat i pregovarati. Sve i da tražiš novi klub, zašto zainteresirani klubovi moraju zvat nekoga za tebe, zovnu te izravno i sam stekneš utiske bitne za odabir.

U doba korone klubovi si ne mogu više priuštiti odštete i velike plaće, a kamoli parazite još dodatno plaćat samo za pregovore.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2021, 09:25

Mislim da berater ne služi samo za pregovranje sa klubovima kaj ne?
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva