Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 15 pro 2010, 23:40

FCB_general napisao:
Tandem Iniesta-Xavi, a iza njih beskorisni čoban Biskvit

:shock: taj beskorisni momak je extra klasa pajdo... ta ekipa u kojoj on igra u 1. sastavu jednostavno SVE osvaja, u španjolskoj, europi, svijetsko prvenTstvo, ... da je nama takav jedan igrač (koji protiv reala (5:0) nije imao nijedan pogrešan pass) :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 16 pro 2010, 10:39

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2010, 10:46

CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-muenchen-mats-hummels-rueckkaufoption-1049847.html

U ovom članku piše da si je Bayern kada je prodavao Hummelsa osigurao da ga od 2012 može kupiti natrag za 8 miljona eura. problem je u tome kaj to tek počinje vrijediti od 2012, a Bayern si mora posložiti svoje obrambene redove dosta prije...

ovo je nekaj kaj zvuči dobro no možda je to i prekasno..Možda već ak se odlučimo za njega treba probati dopeljati ga na ljeto i recimo BvB-u ponuditi 15 miljona eura za njega pa neka si Bvb razmisli dal će ga dati za 15 ili godinu dana kasnije za 8...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 16 pro 2010, 11:18

To je prilikom transfera Hummelsa vrlo dobro odrađeno s nase strane. Samo kako i ti sam rece, malo prekasno. Mi pod mus moramo rijesiti obranu da to pocetkom sljedece sezone lici na nesto. E sad ne znam koliko je pametno davati vise novca za Hummelsa ako ga godinu kasnije mozes dobiti za dosta maje para. To je rekao bih skakljiva situacija.

Ne bih imao nista protiv da se on vrati kod nas, samo brijem da bi ga garant opet pocele ozljede jebavati kad bi presao kod nas! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2010, 11:23

Hummels je naša realnost i nužnost. Dovest ga što prije moguće. Cijenkat se treba za početak pa vidit dokle će do vodit. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2010, 11:24

cruz napisao:
FCB_general napisao:

:shock: taj beskorisni momak je extra klasa pajdo... ta ekipa u kojoj on igra u 1. sastavu jednostavno SVE osvaja, u španjolskoj, europi, svijetsko prvenTstvo, ... da je nama takav jedan igrač (koji protiv reala (5:0) nije imao nijedan pogrešan pass) :roll:

On je meni samo tako precijenjen igrač, ajme... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2010, 11:25

Speedy napisao:To je prilikom transfera Hummelsa vrlo dobro odrađeno s nase strane. Samo kako i ti sam rece, malo prekasno. Mi pod mus moramo rijesiti obranu da to pocetkom sljedece sezone lici na nesto. E sad ne znam koliko je pametno davati vise novca za Hummelsa ako ga godinu kasnije mozes dobiti za dosta maje para. To je rekao bih skakljiva situacija.

Ne bih imao nista protiv da se on vrati kod nas, samo brijem da bi ga garant opet pocele ozljede jebavati kad bi presao kod nas! :neee:

A gle mi smo onaj klub koji može uvijek dati Euro više...I ako se mi na to odlučimo ja smatram da 15 miljona eura nije strašan problem, ako ćemo mi godinu dana prije "na vrijeme" riješiti problem obrane...recimo takva je stvar bila sa Kloseom, mogli smo ga dobiti za 15 odmah ili godinu dana kasnije za 0eura, no godinu dana kasnije bi bilo "prekasno"...

Znate kaj je najgore...Sada recimo Badstuber i Breno počnu dobro igrati i mi na kraju sezone imamo njih dvojicu + Buytena s tim da su tu još Tymo koji more uletiti i recimo Cristico. I sada mi na ljeto ponudimo pare za Hummelas i BvB to odbije! E sada postoje dva puta kamo budučnost može krenuti:

1.) Nedovedemo Hummelsa i zbog toga kaj ga možemo dovesti godinu dana kasnije riskiramo sa ovim kaj imamo i Badstuber i Breno podbace. Znači Hummels dođe "godinu dana prekasno".

2.) Nedovedemo Hummelsa i zbog toga kaj ga možemo dovesti godinu dana kasnije riskiramo sa ovim kaj imamo i Badstuber i Breno beton, najperspektivniji u Europi. E sada ako dovedeš Hummelsa razjebat ćeš predobar tandem

Problemi i drastike! :smajl006:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2010, 11:42

anton 1983 napisao:A gle mi smo onaj klub koji može uvijek dati Euro više...I ako se mi na to odlučimo ja smatram da 15 miljona eura nije strašan problem, ako ćemo mi godinu dana prije "na vrijeme" riješiti problem obrane...recimo takva je stvar bila sa Kloseom, mogli smo ga dobiti za 15 odmah ili godinu dana kasnije za 0eura, no godinu dana kasnije bi bilo "prekasno"...

Znate kaj je najgore...Sada recimo Badstuber i Breno počnu dobro igrati i mi na kraju sezone imamo njih dvojicu + Buytena s tim da su tu još Tymo koji more uletiti i recimo Cristico. I sada mi na ljeto ponudimo pare za Hummelas i BvB to odbije! E sada postoje dva puta kamo budučnost može krenuti:

1.) Nedovedemo Hummelsa i zbog toga kaj ga možemo dovesti godinu dana kasnije riskiramo sa ovim kaj imamo i Badstuber i Breno podbace. Znači Hummels dođe "godinu dana prekasno".

2.) Nedovedemo Hummelsa i zbog toga kaj ga možemo dovesti godinu dana kasnije riskiramo sa ovim kaj imamo i Badstuber i Breno beton, najperspektivniji u Europi. E sada ako dovedeš Hummelsa razjebat ćeš predobar tandem

Problemi i drastike! :smajl006:

Kako god okreneš, problemi. Ali s tobom se ovdje mogu gotovo u svemu složiti.

Jedino što bi tu trebalo ukazati da ga se dovede već idućeg ljeta je da drugi dio aktualnog prvenstva obojica(B & B tandem) stalno igraju od 1. min, tj. tu se već počnu uigravat za narednu sezonu. Koliko će Gaal biti sklon tome rješenju, nemam pojma... :no: No kod njega je u momčadi siguran 'njegov' čovjek Badstuber. Problem koji može praviti Brenu da igra je da i dalje gura Tymu na stopera ili čak Buytena da opet počne forsirat. :?
Da bi ovo tvoje drugo navedeno u dobrom dijelu znali, vjerojatno moramo koristiti u 2011. B & B stoperski par i nadati se da će ih ozlijede do kraja sezone zaobići, tj. saznat ćemo i za ovo prvo hoće li podbaciti ili ne. :| Ima i 3. rješenja, a sad šta će Gaal po pitanju njega raditi za mj. i pol-2 mjeseca ostaje vidjeti. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 pro 2010, 12:57

FCB_general napisao:
cruz napisao:
FCB_general napisao:

On je meni samo tako precijenjen igrač, ajme... :roll:

:lol: :lol:
nećemo dalje, nema smisla......
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2010, 16:11

cruz napisao: :lol: :lol:
nećemo dalje, nema smisla......

I ja to isto kažem...
Štoviše, ne možemo o svemu imati ista mišljenja. :P
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 16 pro 2010, 16:38

Hoćel šta konkretno, za 15-ak dana završava rok, mi haman ništa nismo riješili :/
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2010, 16:54

nele-BHF napisao:Hoćel šta konkretno, za 15-ak dana završava rok, mi haman ništa nismo riješili :/

Koji rok? Koliko ja znam zimski prijelazni rok počinje 1.1.2011. pa sve do 31.1.2011. ili je to neka novo pravilo uvedeno? :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 16 pro 2010, 16:57

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:Hoćel šta konkretno, za 15-ak dana završava rok, mi haman ništa nismo riješili :/

Koji rok? Koliko ja znam zimski prijelazni rok počinje 1.1.2011. pa sve do 31.1.2011. ili je to neka novo pravilo uvedeno? :?

Zar se rok ne završava 1.1.2011 :) Haman sam se opet zbuniJo :) Ali to je to :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2010, 17:01

nele-BHF napisao:
FCB_general napisao:

Zar se rok ne završava 1.1.2011 :) Haman sam se opet zbuniJo :) Ali to je to :)

Ja pamtim zimski rok da je uvijek bio od 1.1. do 31.1. Valjda se zato naziva i siječanjski(kod vas valjda januarski) rok. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 16 pro 2010, 17:02

Jeste jeste, samo sam ja nekako mislio da se on završava 1.1.2011 :) Ma isto je to, bitno je da se priča :D

Imal još šta za onog Bainesa iz Evertona :) ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva