FCB_general napisao:
Tandem Iniesta-Xavi, a iza njih beskorisni čoban Biskvit
FCB_general napisao:

CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-muenchen-mats-hummels-rueckkaufoption-1049847.html

cruz napisao:FCB_general napisao:
taj beskorisni momak je extra klasa pajdo... ta ekipa u kojoj on igra u 1. sastavu jednostavno SVE osvaja, u španjolskoj, europi, svijetsko prvenTstvo, ... da je nama takav jedan igrač (koji protiv reala (5:0) nije imao nijedan pogrešan pass)

Speedy napisao:To je prilikom transfera Hummelsa vrlo dobro odrađeno s nase strane. Samo kako i ti sam rece, malo prekasno. Mi pod mus moramo rijesiti obranu da to pocetkom sljedece sezone lici na nesto. E sad ne znam koliko je pametno davati vise novca za Hummelsa ako ga godinu kasnije mozes dobiti za dosta maje para. To je rekao bih skakljiva situacija.
Ne bih imao nista protiv da se on vrati kod nas, samo brijem da bi ga garant opet pocele ozljede jebavati kad bi presao kod nas!

anton 1983 napisao:A gle mi smo onaj klub koji može uvijek dati Euro više...I ako se mi na to odlučimo ja smatram da 15 miljona eura nije strašan problem, ako ćemo mi godinu dana prije "na vrijeme" riješiti problem obrane...recimo takva je stvar bila sa Kloseom, mogli smo ga dobiti za 15 odmah ili godinu dana kasnije za 0eura, no godinu dana kasnije bi bilo "prekasno"...
Znate kaj je najgore...Sada recimo Badstuber i Breno počnu dobro igrati i mi na kraju sezone imamo njih dvojicu + Buytena s tim da su tu još Tymo koji more uletiti i recimo Cristico. I sada mi na ljeto ponudimo pare za Hummelas i BvB to odbije! E sada postoje dva puta kamo budučnost može krenuti:
1.) Nedovedemo Hummelsa i zbog toga kaj ga možemo dovesti godinu dana kasnije riskiramo sa ovim kaj imamo i Badstuber i Breno podbace. Znači Hummels dođe "godinu dana prekasno".
2.) Nedovedemo Hummelsa i zbog toga kaj ga možemo dovesti godinu dana kasnije riskiramo sa ovim kaj imamo i Badstuber i Breno beton, najperspektivniji u Europi. E sada ako dovedeš Hummelsa razjebat ćeš predobar tandem
Problemi i drastike!
No kod njega je u momčadi siguran 'njegov' čovjek Badstuber. Problem koji može praviti Brenu da igra je da i dalje gura Tymu na stopera ili čak Buytena da opet počne forsirat. 
FCB_general napisao:cruz napisao:FCB_general napisao:
taj beskorisni momak je extra klasa pajdo... ta ekipa u kojoj on igra u 1. sastavu jednostavno SVE osvaja, u španjolskoj, europi, svijetsko prvenTstvo, ... da je nama takav jedan igrač (koji protiv reala (5:0) nije imao nijedan pogrešan pass)
On je meni samo tako precijenjen igrač, ajme...

cruz napisao:![]()
![]()
nećemo dalje, nema smisla......

nele-BHF napisao:Hoćel šta konkretno, za 15-ak dana završava rok, mi haman ništa nismo riješili :/

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:Hoćel šta konkretno, za 15-ak dana završava rok, mi haman ništa nismo riješili :/
Koji rok? Koliko ja znam zimski prijelazni rok počinje 1.1.2011. pa sve do 31.1.2011. ili je to neka novo pravilo uvedeno?
nele-BHF napisao:FCB_general napisao:nele-BHF napisao:Hoćel šta konkretno, za 15-ak dana završava rok, mi haman ništa nismo riješili :/
Koji rok? Koliko ja znam zimski prijelazni rok počinje 1.1.2011. pa sve do 31.1.2011. ili je to neka novo pravilo uvedeno?
Zar se rok ne završava 1.1.2011Haman sam se opet zbuniJo
Ali to je to

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost