Liga Prvaka 2012/13

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2012/13

PostPostao/la panda » 12 tra 2013, 17:59

ne znam za vas, ali ja i dalje opušteno

pa kad smo potegnuli Juve neki ljudi na forumu su bili freaked out, a ja sam vam mirno govorio da mi Đubrentus lakoćom riješavamo...

Naravno, Barca se neće dati tako lako kao Juve, ali nije ni Barca neriješiva prepreka, ako im je Milana mogao utovariti 2 komada, PSG također (a pritom, PSGa nisu niti pobjedili ...), vjerujem da možemo i mi...
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2013, 18:05

Isto tako bih dodao da će naši prekidi biti od velike važnosti. U visini smo mi superiorniji i to bi morali iskoristiti u ove dvije utakmice. U zadnje vrijeme smo u napadačkim prekidima i kornerima postali opasni. Ovaj gol Mandžukića je upravo iz pao iz prekida protiv TALIJANA, majstora za obranu i skok igru. To bi itekako trebali i protiv Barcinih mališana iskoristiti.

Dosta toga nam se otvara, samo moramo biti pribrani. Bit će zanimljivo vidjeti van Buyten ili Boateng, Pizarro ili Gomez.

Van Buyten mislim da može zaboraviti prvu postavu protiv ovakve Barce, trebat će tu dosta trke za mališanima. Sad tu i Badstuber pomalo nedostaje kao konkurencija za to mjesto. Isto će biti zanimljivo hoće li Gustavo startati na Camp Nou u uzvratu ili će Martinez u obje utakmice biti starter.

Da imamo jednog Matthäusa i Effenberga u ekipi, ispalio bih iz topa da mi prolazimo Barcu. Ovako već druga priča.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 12 tra 2013, 18:15

Mogu dodat još da ja definitivno smatram da smo mi trenutno najjača ekipa u Evropi i ne vjerujem da nas na pošten način neko može pobijedit. Po meni je Juve bio veliki ispit zrelosti i nekako sam odmah bio siguran ako to pobijedimo možemo do kraja. Ova će ekipa definitivno u naredne 2-3 godine podići ovaj trofej....E sad mnogo, mnogo vjerujem da to može biti i ove sezone, malo me samo ove sezone strah tih neki faktore, ali hajmo reći da imam dosta vjere. U mnogim segmentima smo izuzetno dobri i zato Bayern vidim trenutno najjačim timom u Evropi... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 12 tra 2013, 18:23

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 12 tra 2013, 20:47

Barca je u zadnje 4 sezone (09/10, 10/11, 11/12, 12/13) igrala 11 dvomeča u knock-out fazi - od toga su samo jednom uzvratnu utakmicu igrali u gostima i to protiv Shakhtara!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 12 tra 2013, 20:48

CroCHEF napisao:Barca je u zadnje 4 sezone (09/10, 10/11, 11/12, 12/13) igrala 11 dvomeča u knock-out fazi - od toga su samo jednom uzvratnu utakmicu igrali u gostima i to protiv Shakhtara!

Sva sreća pa to ja već nisam napisao. :P
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 12 tra 2013, 21:04

Dаkle, od zаdnjih 9 duelа u nok-аut fаzi LŠ, Bаrselonа je u 8 (!) susretа igrаlа revаnš nа svom stаdionu-ZAISTA INTERESANTNO!

:smajl007: Moja statistika je za godinu vise :P

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB_CRO » 12 tra 2013, 22:29

Dakle... BARCELONA!

Huh, nije mi omiljen protivnik ali kaj se moze. Mi smo u super formi, imamo fantasticnu ekipu i ovo polufinale se svodi na onu- SAD ILI NIKAD. Mislim da mozemo srusti Barcu. Nisu ni oni vise nepobjedivi, Jupp ih dobro poznaje, i imamo sanse. AKo pametno odigramo cak mislim da cemo srusit Barcu. A i bolje sada da igramo sa njima nego u finalu gdje su oni zadnjih godina nepobjedivi. Jedna utakmica je uvijek sranje i tu treba biti pre oprezan. Tako da je bolje sada imat Barcu. Ovako ako ih prodemo, u finalu nas ceka Real (50:50 sanse za osvajanje) ili Borussia (sigurno osvajamo). Dakle, Barca u polufinalu na dvije utakmice i nije lose zapravo.

No ono na sta se ja OPET vracam je sljedece... Nama (ali i Bundesligi) KORNICNO treba neki Euro trofej. Jel bez toga sve pada u vodu. I toga me je iskreno strah. Panican strah. Mozemo mi dizat sebi koeficijent u grupama, u prvim kolima knock-out faze, ali ako ne podignemo kantu... ljudi nas nece prizant do kraja. Znam da je to uzas, nepravda i katastrofa ali tako je. Zato se nadam da ce Bundesliga ove sezone imat prvaka.

Primjerici, Seria A je vec godinama u padu, ali su usprkos tome Milan i Inter podigli trofej. I od toga me jeza hvata. Premier liga isto. Kada nitko to nije ocekivao- Chelsea je osvojila. smile44 smile44 smile44

Da stvar bude gora... taj Ruski klub, te spodobe, jurisaju ove god. i na kup Uefa. NITKO, ALI NITKO to jos ni ne spominje i nije svjestan toga, no ako Chelsea osvoji Europa ligu... uh... puff... oni ulaze u povijest. Dvije god. zaredom osvajaju Euro trofej, postaju trofejni klub itd. Ne svida mi se to... NI MALO. Zato sam svojevremeno poludio kad smo ispali od Zenita u Kupu UEFA 2008. Morali smo to osvojit. Jednostavno morali. A onima koji mislie da je kup UEFA bezvrijedan porucujem- jel ste vidili taj trofej kada? Niste? Preljep je... LIZAO bi ga DANIMA.... Jezikom... Ljudi trebaju shvatit da je EURO trofej... EURO TROFEJ. Nema biranja. Samo Internacionalna kruna se racuna.

Znam da moje poruke mozda ne pasu svakome, ali pricam istinu. Pogadam u bit jel pre dugo pratim Bayern ali i pre dobro kuzim relacije u nogometnom svijetu. Ljudi prizanju samo pobjednike :cry: I to je to. Briga ih za finaliste.

Zato za dobrobit Bundeslige koju svi volimo je primarno da osvoji jedan Euro trofej nakon dugo vremena. Samo to ce vratiti respekt Njemackoj ligi koju zasluzuju!!
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 tra 2013, 12:31

Pa bar si objektivan, briga te ako nekome ne pase. Imamo ekipu za trofeje i ovo je NAJVECI ispit. Dzaba bundesligasima ako englezi i spanjolci odnose trofeje. Reko bi onako seljacki: ako prodjemo Barcu onda cemo osvojiti LP.

Trebat ce nam srece ali sada imam feeling da cemo proci Barcu!

Vidit cemo u kakvoj ce oni biti formi i dal ce im prvotimci biti ozljedjeni..

Nece ovaj put sve o nama ovisit, ako me razumijete
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Guardiola » 13 tra 2013, 13:10

objektivno, vama je Barca najbolji mogući ždrijeb iz nekoliko razloga.

Barca nije više što je bila, to vam mogu posvjedočiti ja koji gledam svaku utakmicu. Jedina prava naša utakmica cijele ove sezone je bila ona uzvratna protiv Milana, sve ostalo je bilo na guzove. U Primeri imamo ovoliku prednost pretežno zbog Messija i lošije igre Reala protiv slabijih protivnika ove sezone. Jako teško se nosimo s fizički moćnim ekipama, ekipama koje nabijaju jak tempo i presing a baš je Bayern ove sezone najjači u tom segmentu. Obrana pliva, ali nije to zbog obrane (u smislu igrača koji igraju u zadnjoj liniji) nego zato što nema presinga i trke u fazi obrane od cijele momčadi. Prije se lopta osvajala 3 sekunde nakon gubljenja posjeda, sada svaka imalo jača momčad vrlo lako loptu iznosi i prenosi u naših 30 metara di smo mi većinom nepostavljeni i ekipe koje imaju imalo bolje pojedince nama redovno prave dar-mar i imaju po 5-6 ili više vrlo izglednih šansi.

Dalje, odličan vam je ždrijeb jer smo mi na papiru i dalje jako zvučni, dakle ako skinete nama skalp (što ja vjerujem da hoćete) to će vas toliko dignuti na psihološkom planu da ćete bilo koga zgazit u finalu a i glasit će se da ste na putu prema tronu skinuli ono najbolje što Europa ima.

Šta hoću da kažem? Pa, da je ova Barca itekako ranjiva i pobjediva i da je objektivno gledajući u ovom trenutku (dakle zanemarite koeficijente i imena na papiru) Bayern u prednosti i da ima veće šanse za prolaz nego Barca. Lakše ćete se obračunati s nama nego da ste opet izvučeni s Realom ili još gore s Borussijom protiv koje biste imali uteg imperativa a i visila bi vam o koncu sve šta ste dobro uradili u sezoni. Dakle najbolji vam je ždrijeb upravo Barca, koja je ranjena, igrački to nije više to, forma vrlo loša a i problemi s ozljedama.

E sad dolazimo i do razloga zašto je Bayern čak i dobar protivnik za Barcu. Zbog gore navedenih slabosti ja sam uvjeren da bi Barca ispala od Reala, što bi bilo jako teško za progutat, dakle bolje ispast od atomskog Bayerna nego od onih cigana. ako me razumijete.

Izuzev da se nama forma drastično podigne ili da Messi nešto sam iskemija, mislim da Bayern prolazi. eto to je neki moj osvrt na ovaj ždrijeb.

Sretno vam i eto, neka bolji pobijedi. :zivio:
Guardiola
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Red passion » 13 tra 2013, 14:21

Uglavnom sad smo sve objasnili zašto je nekome bolje ili lošije da je nekoga izvukao, tj. nije.

Ispada da je Real Madrid zapravo najgore prošao jer opet mora ići na Dortmund koji mu ni prije 11-12 godina nije nikako mogao leći, a ove sezone ga u 2 utakmice uništio.

Ovo je zapravo najbolji ispit jer ove 4 ekipe u zadnjih godinu i pol su najviše pokazale u Europi i prvenstvu. Za mene finale ništa bolje neće biti od ove 2 polufinalne utakmice koje su svojevrsne finalne utakmice, s iznimkom što trofeja nema.

Nijedna ekipa nije limitirana kad je igra prema naprijed u pitanju, nitko nije teški bunkeraš i svi igraju odlično. Tu jedino Real može kaskasti za ovom trojkom jer nije baš kroz sezonu pokazao neku dominaciju, osim što to sve ide preko Ronalda.

Nikad bolji okršaj u polufinalu jer indirektno upućuje na okršaj dviju najjačih reprezentacija. Siguran sam da će i jedni i drugi u neku ruku to gledati kroz nacionalne boje, ono što je Italija(ili po nekima Joachim Löw) na zadnjem Euru zakinula svijet.

Ono što nitko ne želi je da suci obilježe ove susrete jer je zadnjih godina suđenje postalo gotovo teška katastrofa i sve se više nezadovoljstva javlja od strane svih.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 13 tra 2013, 15:47

Ja sam mišljenja da se mi sa svakim protivnikom možemo nositi.

Kad smo izvukli Juve, neki su tu pisali da imaju i jači vezni red od nas i obranu, ali da mi zato jači napad itd.

pa smo ih nadigrali u obje utakmice, prošli bez primljenog gola

naravno, Barcelona je klasa za sebe, ali možemo se mi i sa Barcelonom nositi, naravno, netreba ih podcijeniti, ako je PSG mogao odigrati 2 remija sa njima, a Milan čak jednu pobjediti, onda mi možemo i više!
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 13 tra 2013, 18:54

Barcelona....

nisam zadovoljan. čitam malo vaše komentare, i slažem se u tezi da ako želiš biti najbolji moraš sve pobjediti, pa tako i najbolje (Barcelona). priželjkivao sam Real Madrid jer su nam stare mušterije, al i zato jer sam uvjeren da smo jači tim od njih, u svakom pogledu igre, defenziva, vezni red i napad, imamo više snage, više tempa i dinamike u igri. oni jedino imaju Ronalda al pripitomila bi ga naša defenzivna igra, vjerujte. no Ždrijeb nam Reala dao nažalost nije... Dortmund - tako tako, realno možda i najslabiji protivnik al ako od njih izgubimo, gubimo i tu titulu u BL i sve pada u vodu, al jači smo od njih, pa i tih 20 bodova fore moraju nešto govoriti. a i (makar je bilo 1-1) razvalili smo ih jesenas kući. no mogu reć i nažalost ni njih dobili nismo.
ako si najbolji, moraš pobjediti sve, pa tako i najbolje. igramo fenomenalno, demonstriramo modarn nogomet, okomit na gol s puno trke snage.. i vjeroatno igramo najbolji nogomet u europi. ne bojim se allianz arene, dobit ćemo vjeroatno 1-0 il 2-1.. no zašto nisam zadovoljan? pa da smo najbolji na svijetu, da igramo najljepše, najbolje, da jednostavno igra repka svijeta za nas, bojao bih se i bojim se te jebene Barce, tog Camp-Noua i Lea Messija i njegovog slalom prodora. bojim se, da. i ako dobijemo prvu doma, bojim se da ne uđemo u njihov mlin i da se ne razmašu. jer kako god tvrdili svi da su u padu, sposobni su na tom Camp Nou-u bacit nam 3 komada. i nama i bilo kome. zato sam ih želio u finalu, jer jedna tekma je ipak jedna tekma, a i igramo na neutralnom stadionu u Londonu. Camp Nou i Leo Messi su razlog zbog čeg se trebamo bojat. i dajem im prednost 58-42 %.

ajmo odradit dvije najbolje tekme u sezoni i vidit na ćemu smo. jebeno sam ponosan jer svi ljudi koji me poznaju i znaju da navijam za Bayern, govore da smo zaslužili osvojit i da igramo najljepše. igramo, da, al još nije ništa gotovo. ne treba se stavljat u ulogu favorita i nedaj Bože podcjenjivat Barcu, jer nebu dobro.
da osvojimo Kup, uz BL i pobjedom doma protiv Barce i ako npr ispadnemo, za mene je sezona jako uspješna i ponosan sam na Bayern. no uvijek želimo nešto više. dali je vrijeme za naslov u LP? prođemo li Barcu, mislim da u finalu nas neće zaustavit ni 10 Ronalda, ili Gotzea.
:logo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 14 tra 2013, 11:19

Sto se bude utakmica priblizavala to ce Bayern "postajati" sve veci favorit..
OVO CE BITI PSIHOLOSKI ISPIT ZA BAYERN!
Barca ce ipet imati ranjivu obranu bez Mascherana i Puyola (btw sretan 35.rodjendan gospodine Carles)
i nama ce biti najveca prednost BRZA IGRA!
Pique-u i Bartri nikako ne odgovaraju brzi igraci!
U Allianz Areni bi startao sa Claudiom zbog tehnike i igre, a u uzvratu gurnuo Sexmeza zbog prostora kojeg ni imao..
Najvazniji zadatak ce biti da se MOMCADSKI odigra obrana, s naglaskom na Messija i Iniestu.

Ove tekme ce biti spektakl i jedva cekam da krene!

Feeling je 50:50

U stomaku je vulkan pred erupcijom
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 14 tra 2013, 11:23

ma za uzvrat je Manđo mislim da oko toga Jupp nece uopce ni razmisljat
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva