Barcelona....
nisam zadovoljan. čitam malo vaše komentare, i slažem se u tezi da ako želiš biti najbolji moraš sve pobjediti, pa tako i najbolje (Barcelona). priželjkivao sam Real Madrid jer su nam stare mušterije, al i zato jer sam uvjeren da smo jači tim od njih, u svakom pogledu igre, defenziva, vezni red i napad, imamo više snage, više tempa i dinamike u igri. oni jedino imaju Ronalda al pripitomila bi ga naša defenzivna igra, vjerujte. no Ždrijeb nam Reala dao nažalost nije... Dortmund - tako tako, realno možda i najslabiji protivnik al ako od njih izgubimo, gubimo i tu titulu u BL i sve pada u vodu, al jači smo od njih, pa i tih 20 bodova fore moraju nešto govoriti. a i (makar je bilo 1-1) razvalili smo ih jesenas kući. no mogu reć i nažalost ni njih dobili nismo.
ako si najbolji, moraš pobjediti sve, pa tako i najbolje. igramo fenomenalno, demonstriramo modarn nogomet, okomit na gol s puno trke snage.. i vjeroatno igramo najbolji nogomet u europi. ne bojim se allianz arene, dobit ćemo vjeroatno 1-0 il 2-1.. no zašto nisam zadovoljan? pa da smo najbolji na svijetu, da igramo najljepše, najbolje, da jednostavno igra repka svijeta za nas, bojao bih se i bojim se te jebene Barce, tog Camp-Noua i Lea Messija i njegovog slalom prodora. bojim se, da. i ako dobijemo prvu doma, bojim se da ne uđemo u njihov mlin i da se ne razmašu. jer kako god tvrdili svi da su u padu, sposobni su na tom Camp Nou-u bacit nam 3 komada. i nama i bilo kome. zato sam ih želio u finalu, jer jedna tekma je ipak jedna tekma, a i igramo na neutralnom stadionu u Londonu. Camp Nou i Leo Messi su razlog zbog čeg se trebamo bojat. i dajem im prednost 58-42 %.
ajmo odradit dvije najbolje tekme u sezoni i vidit na ćemu smo. jebeno sam ponosan jer svi ljudi koji me poznaju i znaju da navijam za Bayern, govore da smo zaslužili osvojit i da igramo najljepše. igramo, da, al još nije ništa gotovo. ne treba se stavljat u ulogu favorita i nedaj Bože podcjenjivat Barcu, jer nebu dobro.
da osvojimo Kup, uz BL i pobjedom doma protiv Barce i ako npr ispadnemo, za mene je sezona jako uspješna i ponosan sam na Bayern. no uvijek želimo nešto više. dali je vrijeme za naslov u LP? prođemo li Barcu, mislim da u finalu nas neće zaustavit ni 10 Ronalda, ili Gotzea.