Liga Prvaka 2015./2016.

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2015./2016.

PostPostao/la fvs12 » 29 kol 2015, 19:59

Pozdrav ljudi!
Registrirao sam se na forum u nadi da će mi netko ovdje pomoći. Naime, živim u Zagrebu i imam želju pratiti utakmicu Bayerna na Maksimiru sa južne tribine zajedno sa gostujućim navijačima. Zanima me zna li netko možda hoće li to biti moguće, ili će samo mogućnost ulaza na gostujući sektor imati samo oni koji dobiju karte od Bayerna? I naravno, hoćete li vi kao klub navijača imati u tom slučaju pravo na karte?
Vidim da su neka slična pitanja već postavljena ali eto, da probam i ja.
Ipak ne dolazi voljeni klub u tvoj grad na 5 min od kuće svaki dan, a kad je već tako, onda bi htio iskoristiti priliku, biti u crvenom dresu među gostujućim navijačima i navijati. :)
fvs12
Član
Član

PostPostao/la panda » 29 kol 2015, 20:24

fvs12 napisao:Pozdrav ljudi!
Registrirao sam se na forum u nadi da će mi netko ovdje pomoći. Naime, živim u Zagrebu i imam želju pratiti utakmicu Bayerna na Maksimiru sa južne tribine zajedno sa gostujućim navijačima. Zanima me zna li netko možda hoće li to biti moguće, ili će samo mogućnost ulaza na gostujući sektor imati samo oni koji dobiju karte od Bayerna? I naravno, hoćete li vi kao klub navijača imati u tom slučaju pravo na karte?
Ipak ne dolazi voljeni klub u tvoj grad na 5 min od kuće svaki dan, a kad je već tako, onda bi htio iskoristiti priliku, biti u crvenom dresu među gostujućim navijačima i navijati. :)

S obzirom da sam se na FB profilu u zadnjih par dana odgovorio na hrpu isti pitanja, evo ukratko:

- karte idu preko Bayerna - vjerojatno i za fan klubove, kao i za pojedince
- kao pojedinac možeš se predbilježiti za kartu ( http://www.fcbayern.de/de/tickets/ -> Ticket Anfragen, Anfragen, Auswärtsspiele, izabereš utakmicu i Anfrage anlegen) i nadati se da ćeš dobiti
- eh sad, pitanje za milju ojra je - hoće li klub navijača dobiti karte (procedura je AFAIK jednaka kao i za domaće utakmice u BuLi), i ako dobije koliko (jer mjesta na jugu nema beskonačno)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la fvs12 » 29 kol 2015, 23:45

panda napisao:
fvs12 napisao:Pozdrav ljudi!

S obzirom da sam se na FB profilu u zadnjih par dana odgovorio na hrpu isti pitanja, evo ukratko:

- karte idu preko Bayerna - vjerojatno i za fan klubove, kao i za pojedince
- kao pojedinac možeš se predbilježiti za kartu ( http://www.fcbayern.de/de/tickets/ -> Ticket Anfragen, Anfragen, Auswärtsspiele, izabereš utakmicu i Anfrage anlegen) i nadati se da ćeš dobiti
- eh sad, pitanje za milju ojra je - hoće li klub navijača dobiti karte (procedura je AFAIK jednaka kao i za domaće utakmice u BuLi), i ako dobije koliko (jer mjesta na jugu nema beskonačno)

Hvala ti puno, napokon neki konkretan odgovor.
Ovo mi je sad odlična prilika da to doživim. Bio sam ko klinac na Maksimiru kad je gostovao Bayern protiv one T-Com HNL selekcije, na Allianzu još nisam imao prilike biti, al dobro tek mi je 20, bit će vremena.
Na jug sigurno stane 4000 ljudi, a sumnjam da će baš sve popuniti gosti. Možda možete kao klub navijača poslat mail Dinamu, i zamoliti ih da vam omoguće određeni broj karata za jug.
fvs12
Član
Član

PostPostao/la Gerd Muller » 30 kol 2015, 03:59

fvs12 napisao:Na jug sigurno stane 4000 ljudi, a sumnjam da će baš sve popuniti gosti.

Bas sam se neki dan cuo s njih par iz Schickerije i pitao koliko se moze ocekivati nasih navijaca i kazu oko 2000..
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 30 kol 2015, 09:18

fvs12 napisao:Na jug sigurno stane 4000 ljudi, a sumnjam da će baš sve popuniti gosti.

Nekak sumnjam da neće. Ovo je jedno od bližih gostovanja koje je moglo zahvatiti Bayern (ako ne i najbliže).
Vidio sam da je Club #12 već organizirao prijevoz. Tu računaj da bi moglo biti i fan klubova iz ovih država do Hrvatske (Slovenija, Srbija, BiH itd).

Rekoh, puno je pitanja na koja nažalost za sad nitko nema odgovore. Iako, za sad to ni nije problem, utakmica je za 3 mjeseca, do onda bi mogao organizirat 50 utakmica, ne jednu :D

fvs12 napisao:Možda možete kao klub navijača poslat mail Dinamu, i zamoliti ih da vam omoguće određeni broj karata za jug.

Nekak sumnjam u to :|
panda
Admin
Admin

PostPostao/la panda » 01 ruj 2015, 19:49

30 funti ulaznica za jug, nešto više od 300KN!

Arsenalovci dobili cijene ulaznica :a045:
Znači, nemojte se čuditi ako će ulaznice za jug biti 40-50€...
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 01 ruj 2015, 19:58

Baš me zanima koliko će biti paket, navodno u petak počinje prodaja.
S obzirom da se s juga, koliko znam, slabo vidi, čini mi se da je to bolja opcija (osim ako ne bude bolesno skup).
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 01 ruj 2015, 20:28

Murta napisao:Baš me zanima koliko će biti paket, navodno u petak počinje prodaja.
S obzirom da se s juga, koliko znam, slabo vidi, čini mi se da je to bolja opcija (osim ako ne bude bolesno skup).

Hoće li se opet prodavati samo u paketima?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TTomi30 » 01 ruj 2015, 20:35

Da, a ostatak koji se ne proda ide u slobodnu prodaju.
TTomi30
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 01 ruj 2015, 21:40

panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 01 ruj 2015, 21:48

We are due to receive an allocation of 1000 match tickets for this fixture, with a further allocation of tickets to be received dependent on sales.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la BukyMaan » 02 ruj 2015, 20:50

Jeli mozda netko osim mene podnio privatni zahtjev za gostujucu tekmu na Maksimiru i mozda jel znate kolike su sanse da preko toga dobijem karte? :D :naprijed: :naprijed:
:navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac:
:navijac: :navijac: Ein Schuss, ein Tor, die Bayern :navijac: :navijac:
:navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :navijac:
BukyMaan
Član
Član

PostPostao/la panda » 03 ruj 2015, 09:28

Teško je za reć koje su šanse za dobit karte pojedinačno.
Prepostavljam da su prvi na redu oni koji imaju godišnje - pa tek nakon toga što ostane (ako ostane) ide u slobodnu prodaju.

Znači, ako jug ima mjesta za 4k gledatelja - dio ti ode na fan klubove, dio ti ode na godišnjake i onda eventualno dio u slobodnu prodaju.
I onda je opet pretpostavka da će karte u slobodnoj prodaji ići po vremenu prijave. Tak da bi oni koji su se prvi prijavili prvi trebali dobiti karte.

Opet - sve pretpostavke jer ne znam :D
panda
Admin
Admin

PostPostao/la BukyMaan » 03 ruj 2015, 09:35

Ma vidjet cemo, inace pred par dana je stavljeno kako je dogadaj prebukiran i vise se nemogu slati prijave...Od tada meni stoji da mogu cak i platit ulaznice ali posto se neznaju jos cijene moram pricekat tako da cemo vidjet jel to sta znaci ili je tako svima hehe i da, sta mislis da ce nas bit toliko da cemo napunit cijeli Jug? to je rijetko videno da gostujuci navijaci popune jug Maksimira haha
:navijac: :navijac: Ein Schuss, ein Tor, die Bayern :navijac: :navijac:
BukyMaan
Član
Član

PostPostao/la The Scarface » 03 ruj 2015, 09:48

Ček, je li itko od strane našeg fan kluba poslao službeni upit Dinamu u vezi gostujućih karata?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva