Čak je bilo i korektno uglavnom, ko što ti cruz kažeš, vidi se ideja.
Obrana je stvarno bila okej, Vrsaljko me ugodno iznenadio nastupom jer se bori i trudi ko životinja, DĆC i Vida zadovoljavajući, Gvardiola je 2-3 puta izvozao Englez, ali uglavnom dobar.
Srednja veza je skup kontradikcija - Broz kriminalan, Kovačić super, Modrić potrošen u krivoj poziciji, a i stalno je oko njega bilo 3-5 Engleza, tak da mu nije bilo lako.
I onda dolazimo do najgoreg dijela ekipe - Perišić standardno dobar, ali Kramarić izgubljen osim u par situacija kad se povukao duboko i igrao na malom terenu s Modrićem, a Rebić jebiga nije to što je traženo od njega.
Izmjene su me ohrabrile, vidi se da je Dalić skužio da Broz unosi nered i da Kramarić ništa ne može, Brekalo i Vlašić su bili pravi potez. Rebića morao mijenjati Petkovićem par minuta kasnije. I to nam je vjerojatno najjača postava (osim meni neprežaljenog Oršića) koja je krenula sa smislenom igrom. Činilo se ko da možemo doći do izjednačenja.
Nakon toga Dalić vadi Kovu i stavlja Pašalića na totalno krivo mjesto (ak je izašao Kova trebao je ući Ivanušec ili Badelj) i ovaj 5-minutni momentum se gubi.

Drago mi je da smo potrošili ovu debilnu kombinaciju na najnebitniju utakmicu. Makar ove 3 godine nakon SP-a ne djeluju ko da će se išta promijeniti, jedino se možemo nadati.