anton 1983 napisao:Po našem kadru sad svi seru, ali u teoriji, ako razmislite on je idealan. Problem je u nedostacima kdo nekih igrača, ali ako gledaš kako bi reko "knjigu" to uopće nije tako. Ovdje sam želim karikirati kakav je za mene idealan kadar neovisno o igračima.
Ako pretpostavimo da su Boa i Renato zadovoljni i žele dati sve za Bayern, sve što bi još Bayernu trebalo je jedno krilo, sve ostalo bi bio Bonus.
S Boatengom u obrani bi imao jednog iskusnog igrača lidera - naravno tu sam zbriaso minuse...
Onda imao bi sve skupa kadar od 18 igrača što je za BUNDESLIGU idealno jer nema 20 klubova.
Od toga 7 obrambenih, 5 veznih, 6 ofenzivaca ukupno 12 igrača.
Za DL imao bi: Alaba, Davies, Lucas
Za DC - 5 komada znate kojih
ZA DR - Kimmich, Pavrad, Davies
ZA MC/DMC - 5 + KIMMICH
ZA AMC - LEON, MULLER,
ZA KRILA - NOVI, GNABRY, COMAN, DAVIES, MULLER
ŠPICE - LEWA, ARP, MULLER
što se tiće godišta i iskustva tzv. mišung i tu je idealna stvar, jer onaj najpolivalentniji (DAVIES) ti je najmlađi, imaš mladog talenta za zamjenu u napadu. Dosta igrača oko 23 i dosta oko 27-30
Sve perfektno![]()
Samo treba preobratiti Bou, Renata i dovesti to krilo....

ivan napisao:A pogledan kruže kako smo s tim kadrom pretprošle godine skoro uzeli LP![]()
U pravu je anton, dobri i motivirani Boa i Renato ostavljaju posla samo na krilu. Ali to je možda najteži posao...

Lahm napisao:Kada vidim tko nosi 21....![]()

Lahm napisao:Kada vidim tko nosi 21....![]()

cruz napisao:već si ga oštembiljao?
novi je igrač, neka se dokaže.
I can be a leader and have the character for that"

anton 1983 napisao:Meni se lik jebeno svida!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju