Jetzt schlägt der 1. FC Köln nochmal auf dem Transfermarkt zu! Noch heute soll Max Meyer (25) bei den Kölnern vorgestellt werden.

effe__sa napisao:Pa koliko je Bayern moćniji, mislim pogotovo na prošlu sezonu, jer onakvo gaženje protivnika teško da će bilo ko ikada ponoviti, toliko ti više tražiš negativne stvari kod drugih njemačkih klubova...![]()
Ali za ovo gore sam se malo i našalio, bilo mi interesantno kako si samo ovo za grb izvukao i šta si zapazio...![]()
A morao sam malo i Herthu odbraniti, ipak su mi oni i dragi , a i dobro poznajem taj berlinski duh i sve što je vezano za taj grad....![]()
A evo raspali ti po Leverkusenu na primjer. Njih sam za sada "otpisao" u mnogo segmenata, ne mogu ih više ko ozbiljan klub doživljavati. Rekao sam nakon prošle sezone, da oni nešto spektakularno moraju napraviti, da bi ih opšte shvatao ozbiljno opet i "bavio" se njima. Još kad izletiše iz kupa tokom sedmice...Tačno sam znao da moraju to "uspjeti", nakon što je Bayern uspio. Ali o tim stvarima, tamo na onim drugim temama...

Red passion napisao:Ove sezone bih volio da konačno Eintracht nakon 3 godine uhvati to mjesto za LP i okrene nešto love. Možda i dovedu neka jača imena, neke posudbe iz Španjolske pa skrenu pažnju na sebe.
Stalno su tu negdje i onda zadnjih 7-8 kola izgube korak.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju