FCB_general napisao:Samo kod Džeke slijedi onda isto pitanje: Da li on može raditi za momčad ili momčad mora za njega. Mislim da u Wolfsburgu također se većinom radi za njega i možda za još pokojeg igrača s obzirom da nemaju oni na svakoj poziciji extra klase. U Bayernu se mijenja 'krvna' slika...

FCB_general napisao:Samo kod Džeke slijedi onda isto pitanje: Da li on može raditi za momčad ili momčad mora za njega. Mislim da u Wolfsburgu također se većinom radi za njega i možda za još pokojeg igrača s obzirom da nemaju oni na svakoj poziciji extra klase. U Bayernu se mijenja 'krvna' slika...
cruz napisao:FCB_general napisao:Samo kod Džeke slijedi onda isto pitanje: Da li on može raditi za momčad ili momčad mora za njega. Mislim da u Wolfsburgu također se većinom radi za njega i možda za još pokojeg igrača s obzirom da nemaju oni na svakoj poziciji extra klase. U Bayernu se mijenja 'krvna' slika...
Po meni, Đeko bi izvrsno stajao Bayernu! On je jednostavno takav igrač!
A ono što sam reko je samo neki bezvezni osjećaj koji ne mora ništa da znači... da se razumijemo!![]()
da Gomez igra kod nas kao kod Stuttgarta, onda bi za napad
---------Gomez----------
Ribery--Müller--Robben
reko da je WOAAAHHH![]()
kad bi Đeko došo u FCB i kad bi igrao kao što igra u WOB, za ovaj napad
----------Đeko-----------
Ribery--Müller--Robben
reko bi Hooooollyyy SHIIIIITTT![]()
![]()

doro napisao:Opet se spominje Livergnoj i čak juve da bi ga mogli na zimskom hapit Gomeza..

FCB_general napisao:doro napisao:Opet se spominje Livergnoj i čak juve da bi ga mogli na zimskom hapit Gomeza..
Ali nitko ne spominje da je spreman platiti najmanje 25 mil. €. Bez toga nema nikakvih razgovora.

doro napisao:FCB_general napisao:doro napisao:Opet se spominje Livergnoj i čak juve da bi ga mogli na zimskom hapit Gomeza..
Ali nitko ne spominje da je spreman platiti najmanje 25 mil. €. Bez toga nema nikakvih razgovora.
Mislim da bi uprava gladila bradu da dobi i 20 milja

CroCHEF napisao:ja jos vjerujem u Gomeza samo ga treba stavit u prvu postavu

CroCHEF napisao:prosle godine kad je igro od pocetka zabio je a sad odkako ulazi s klupe jedino onaj gol u kupu

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost