Mario Gomez-svjetska klasa ili samo sretnik?

Arhivirane teme...

Re: Mario Gomez-svjetska klasa ili samo sretnik?

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2011, 12:12

Mrš napisao:a gle ovo za Ibru:

on osvaja talijansku ligu (di je glavni zaslužan za osvajanje i di cili tim ovisi o njemu,tako je bilo i u Milanu i Interu) sa nekih 20-ak golova postignutih.

Gomez zabija 28 (ili kolko no je zabija u prošlom prvenstvu) a prvak je- pogađaš, da DORTMUND

Inaće Inter je osvojio prvenstvo i sa Etoom i Sneijderom...

Evo ove sezone bu Gomez prvi strijelac pa bu osvojil prvenstvo.

Morti mi sad nebuš vjerovo, ali Gomez je osvoji prvenstvo sa Stuttgartom i te sezone bio proglašen za najboljeg igrača lige! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 12:27

ok, i Džeko je osvojio sa Wolfsburgom pa ti misliš da bi mi bili lošiji sa njim. a ne, gle meni je glupo da uopće raspravljamo ko je bolji Gomez ili Ibrahimović :doh:

najbolje da se okanem ove teme, jer bi ovako mogli još jedno 2 godine a ne bi ništa postigli. eto vam Gomeza vašeg, uživajte fino u njemu, ja ne mogu uživat u boljoj verziji Nikice Jelavića
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2011, 12:33

Mrš napisao:ok, i Džeko je osvojio sa Wolfsburgom pa ti misliš da bi mi bili lošiji sa njim. a ne, gle meni je glupo da uopće raspravljamo ko je bolji Gomez ili Ibrahimović :doh:

Nope toje neka pordeba koju si ti prvi napravi, na način ko je sa kim osvojio prvenstvo. Bili bi "slabiji" jer je Gomez za ovakav Bayern idealan. to ne znači da je Džeko loš ako tak oćeš...I ne raspravljamo ko je bolji, Gomez ili Ibrahimović, nego ja osporavam tvrdnju, ako da je Ibra svjetska klasa, a Gomez nije ;)

Mrš napisao:najbolje da se okanem ove teme, jer bi ovako mogli još jedno 2 godine a ne bi ništa postigli. eto vam Gomeza vašeg, uživajte fino u njemu, ja ne mogu uživat u boljoj verziji Nikice Jelavića

Ako ćemo tako onda u NAJBOLJOJ veziji Nikice jelaviča i to je velika stvar. Misliš ti da Nikica more izbaciti dribljanjem ili trzanjem tjela igrača i sa lijevom nogom zabiti gol? Nemoj se zavaravati i misliti da je Gomez tako loša vrsta igrača. Igrač koji puca sa lijevom, desnom, glavom, iza leđa, lobuje, zabija izvan 16-terca, unutar peterca ne može biti igrač poput Jelavića niti mi se može osporiti da je svjetska klasa.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 12:40

aj, aj... eto ti Gomeza, po tebi svjetska klasa po meni drvo. al valjda je tvoje mišljenje mjerodavno jer imaš milion postova ovde, sad će doći i ovi tvoji potrčci i klanjati se kako si ti to moćno sve napisa, ubacit koji sarkazam na moj račun i svi će biti sretni :a045:

icon_hy
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2011, 13:06

Mrš napisao:aj, aj... eto ti Gomeza, po tebi svjetska klasa po meni drvo. al valjda je tvoje mišljenje mjerodavno jer imaš milion postova ovde, sad će doći i ovi tvoji potrčci i klanjati se kako si ti to moćno sve napisa, ubacit koji sarkazam na moj račun i svi će biti sretni :a045:

icon_hy

Ah možemo i tako al nećemo...Činjenica je da ti upotrebljavaš riječ drvo i da odbacuješ ČINJENICU da on zabija gol sa LIJEVOM nogom, a dešnjak je - drvo to baš ne bi moglo. isto tako on zabija golove dok je u petercu, unutar 16 metara te izvan 16 metara - to drvo ne može. Zna zabiti gol sa glavom, čak zadržati loptu i kvalitetno ju proslijediti. To drvo ne može. Morti nije igrač koji će izazvati uzdahe, ali će sigurno razveseliti mase - sad dal je to razlika između drva i igrača svjetske klase ne znam.

Jedino kaj iz svega ovoga moremo zaključiti da ti msatraš da Gomez ne može postati igrač svjetske klase bez obzira što napravi u svojoj karijeri.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 13 lis 2011, 13:33

Mi smo s Gomezom dobili garanciju za golove i tu se može zaključiti rasprava. Neka je i ispodprosječan igrač po ocjenama nekih, ali samo neka je 40-40+ golova na njegovom kontu. To je meni najvažnije kod Bayernovih napadača. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 13 lis 2011, 14:01

Mrš napisao:
FCB m@niac napisao:cruz...znam da je teško za povjerovat, al tehnika s loptom( štopanje, dribling, udarac...) se može postić vježbanjem i treniranjem....stvarno zvuči nevjerojatno, al istina.... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

pa onda bi Olić bio Lionel fucking Messi s obzirom koliko trenira i vježba. ovo je nešto najgluplje šta san pročita ima dugo vrimena. pa jebote onda bi svaki čovik moga bit profesionalni nogometaš, samo treniraj, treniraj, treniraj i treniraj i naučit ćeš tehniku s loptom. facepalm veličine Mt. Everesta

očigledno da nemaš apsolutno ikakve veze sa nogometom, nego belebečeš bezveze...neda mi se tebi sad objašnjavat sad da svaki igrač dobija upute kako treniarati i sl. .... ti ljepo uzmi beckamovu knjigu, pročitaj fino i sve će bit ok.... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 14:05

osim što se bavim nogometom 20 godina nemam nikakve veze. to mi govori lik koji o nogometu uči iz knjiga. ajme majko

sinko, ti blage veze nemaš šta je nogometni talent. blage veze. a kladio bi se da nisi ni šutnio loptu preko 14 puta u životu i dođeš tu meni pričat kako se tehnika u nogometu može naučit. pa de bogati što ti onda ne naučiš i baviš se nogometom.
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la effe__sa » 13 lis 2011, 17:00

Mrš napisao:osim što se bavim nogometom 20 godina nemam nikakve veze. to mi govori lik koji o nogometu uči iz knjiga. ajme majko

sinko, ti blage veze nemaš šta je nogometni talent. blage veze. a kladio bi se da nisi ni šutnio loptu preko 14 puta u životu i dođeš tu meni pričat kako se tehnika u nogometu može naučit. pa de bogati što ti onda ne naučiš i baviš se nogometom.

Možeš se ti malo smirit , kuliraj malo...Koji je tebi vrag pa se samo s ljudima prepireš, iznesi svoje mišljenje a šta imaš vrijeđat ili ti je možda samo cilj da ovde sereš i drugima pucaš kontru...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 13 lis 2011, 18:01

Da je stvar jos gora, on ustvari uopce nije navijac Bayerna! :lol: Lik mi je ono zanimljiv ali doci ce i tome kraj pa cu to rijesiti po kratkom postupku! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 13 lis 2011, 18:03

Speedy napisao:Da je stvar jos gora, on ustvari uopce nije navijac Bayerna! :lol: Lik mi je ono zanimljiv ali doci ce i tome kraj pa cu to rijesiti po kratkom postupku! :mig:

Lik došao da liječi lične frustracije ovde, stalno ljude napada i pravi se najpametniji i on kao neki stručnjak :lol: :lol: :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 13 lis 2011, 18:06

Zato je i dobio odgovarajuci podnick! :smile30: A uostalom, velika cast je imata takvog nogometnog znalca na forumu, ne dolaze nam svaki dan skolovani ljudi na forum! :smile10:

edit: tek sam sad vidio da mu je anton "metnuo" Ibrahimovica! :haha:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Mačak » 13 lis 2011, 18:12

Ovaj je trebao biti sankcionisan, očito da mu se ništa dokazati nemere.

Gomez ovo ili ono :? , pa naravno ovo, to jest to najbolji napadač svijeta :arrow: extra svjetska klasa.
Taman kad pomislimo da nemože bolje od onog trganja leđa Turčinu, Mariano dođe sa svojim prodorom od svog šesnesterca do polovine igrališta, a onda pas na kakvom mu i Messi pozavidjeti može, precizno, odmjereno za siguran gol. :smajl007:
A njegov gol je kao iz školskih udžbenika, kretnja nepredvidiva za protivnika, jednostavno loptu je pokupio na takav način da bi ga onaj protivnikčiki igrač mogao zaustaviti jedino suprotstavljajući se zakonima fizike, a onda zamislite dešnjak onako lijevom nogom :o (ne ni prvi, ni drugi...put)odmjereno, precizno plasira loptu da to ni dva golmana zaustaviti ne bi mogla. :smajl007:

Jest da nema taj mekan dodir, ali skoro sve ostalo perfekt. Neki bi ga optužili da nema tehniku, dribling, a Mario se olako riješava igrača, pa čak i dvojice kad se nađe s njima unutar ili blizu šesnesterca, samo ga rijetko protivnici ostavljaju sa dvojicom, svjesni njegovih kvaliteta, tu je uvijek najgušće, a inače je i najgušće u i oko šesnesterca.
Zatim trka za protivničkim igračima, pritišće tu odbranu, osjećaj za gol ne trebamo spominjati, korpulentnost, snagu... 8-)
Zadnja izmjena: Mačak; 13 lis 2011, 18:14; ukupno mijenjano 2 put/a.
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la FCB m@niac » 13 lis 2011, 18:13

pa dobro, nek je on 20 godina nogometni stručnjak, al on stavllja Olića i Messia u istu rečenicu, odma znaš kolko je vur... :mrgreen:

Mrš, bez obzira kakvo je tvoje znanje o nogometu, tu napišeš ko da imaš 15 god...., istina da se ja večinu vremena zajebavam, al bar znam da se Olića ne trenira na treningu da bude playmaker, dribler ili kak očeš već....njemu je svrha da zabije gol...kako? koljenom, glavom, nogom, trbuhom, kurcem, ljevim testisem, desnim.....to nkoga nije briga! BITNO JE DA SE NAĐE NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRJEME!!! Točno ko i Mario Gomez, koji je to malo i usavršio...pa je prema tome sve bliže svjetskoj klasi...

A kaj se tiče njegove tehnike s loptom....sve je bolja i bolja....to se primjeti, želio ti to ili ne... :hehe:

btw; iz osobnog iskustva vam mogu reć, ak uvjezbate tehniciranje barem do 1000....skilovi s loptom vam se poboljšaju za 50%....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 13 lis 2011, 18:38

Školovani nogometaš....kolko si imal iz verbalno-lingvističkih štorija?! :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva