Murta napisao:Sumnjam da će BL presić Italiju već ove godine jer ne mogu Bayern, HSV i Werder nadoknadit koliko ovi tulipani mogu prosut.
Murta napisao:Još samo čekam da Hertha danas izgubi. Kak onaj Stuttgart ne može pobjedit jedne Rumunje. Od njih više ništa ne očekujem. Al Stuttgart je pravi prikaz kluba s mentalitetom malog. Wolfsburgu zasad ide dobro, ali dokle će tako biti ja stvarno ne znam. Treba spomenuti Eintracht jer to je klub od kojeg očekujem da uđu u Europu iduće sezone. A oni imaju bogati milijunski grad kao potporu i nadam se da bi oni mogli biti prekretnica koja će odvesti Bundesligu na 3.mjesto u Europi. Još samo da se Dortmund probudi i da Fortuna uđe u Bundesligu...

Murta napisao:Jel netko zna kak se računa koeff. nacije? Jel se ukupni klupski dijeli sa 3 ili sa brojem sudionika. Jer ako je ovo 2. onda Njemačka ima realne šanse već iduće sezone preć Italiju.
Murta napisao:Jel netko zna kak se računa koeff. nacije? Jel se ukupni klupski dijeli sa 3 ili sa brojem sudionika. Jer ako je ovo 2. onda Njemačka ima realne šanse već iduće sezone preć Italiju.

GrleREB napisao:Pa koliko ja vidim iz Antonovih brojki i znajući da se uzimaju u obzir samo zadnjih 5 godina u Europi, talijani gube 5 000 bodova samo jer im se od slijedeće godine neće računati sezona 2005/06. Tako da je gotovo sigurno da ćemo za dvije godine imati 2 predstavnika u LP-u.
Francky boy napisao:Ne mislim da ćemo biti ni lošiji.Nadam se da će se Hertha konsolidovati i proći grupu kao i Stuttgart.Ostali neće imati problema.

anton 1983 napisao:Kretenski Stuttgart naravno puši - pa ko to pusti u Europu mamu im jebem - ja znam da tom Babbelu treba dat otkaz a oni se nječkaju i naravno dobit će otkaz kad zajebu LP a do kraja sezone će ulovit mjesto za Ligu Uefa - da Bog da pregrizo jezik!!!!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju