cruz napisao:Ko će odraditi planiranje za narednu sezonu? Čitam da će to raditi Rolex, Uli, Dreesen i Tuchel.

Murta napisao:Iskreno, ja ne bi zaposlio Eberla. Nekad sam bio njegov fan, ali stvarno nije impresivan kao što je djelovao.
Kao prvo, previše je kenjkav i naporan zadnjih godina. Ili je svakom loncu poklopac, ili je izgorio, pa ide u penziju jer ne može, a onda se vraća iz penzije jer je dobio drugu ponudu. Ne treba nam takav.
Kao drugo, on je vodio Gladbach do prije godinu dana, a sad imam dojam da je klub onak na rubu propasti s LP/EL razine u donji dio tablice. Sportski direktor je osoba zadužena za sva sportska pitanja na svim razinama, uključujući školu nogometa, izbor trenera i ugovore. Po meni je taj cjelokupni paket nedovoljno dobar.
Vidjet ćemo kak će hendlati ovo ljeto u Leipzigu, baš me zanima.

Eberl & Krösche top candidates:
• Eberl: former Bayern player, identifies with the club, but very unlikely to leave. RBL would demand high fee
• Krösche: if FCB go all in, he would be willing to listen. Would want to be board member, not just sporting director

anton 1983 napisao:Ja ne vidim igrača, koji će sa Musialom i Kimmichom graditi vezni red Bayerna. Brijem da je takav nogomet iza nas i da to više nepostoji sve dok Pep ne kaže drugačije. A mi to očito tražimo.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost