Momčad i sve vezano za ekipu 2022/23

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2022/23

PostPostao/la ivan » 29 svi 2023, 11:11

I vraćamo Juliana koji je još pod ugovorom? :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 svi 2023, 11:29

:hehe: :haha:

Da ne placamo 2 odštete jbg
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 29 svi 2023, 12:00

Iskreno, ja ne bi zaposlio Eberla. Nekad sam bio njegov fan, ali stvarno nije impresivan kao što je djelovao.

Kao prvo, previše je kenjkav i naporan zadnjih godina. Ili je svakom loncu poklopac, ili je izgorio, pa ide u penziju jer ne može, a onda se vraća iz penzije jer je dobio drugu ponudu. Ne treba nam takav.

Kao drugo, on je vodio Gladbach do prije godinu dana, a sad imam dojam da je klub onak na rubu propasti s LP/EL razine u donji dio tablice. Sportski direktor je osoba zadužena za sva sportska pitanja na svim razinama, uključujući školu nogometa, izbor trenera i ugovore. Po meni je taj cjelokupni paket nedovoljno dobar.

Vidjet ćemo kak će hendlati ovo ljeto u Leipzigu, baš me zanima.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 29 svi 2023, 12:37

Sve je Murta rekao, on ce biti poslednja opcija... Nije on za Bayern iako je dete kluba.

https://twitter.com/Plettigoal/status/1663126288989601793
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 svi 2023, 13:02

Evo sve ali odakle tolika priča da će Tuchel ići?

Kome to uopće može past na pamet?

i sad još "potvrda da sigurno ostaje" :? ne razumim
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 svi 2023, 13:08

cruz napisao:Ko će odraditi planiranje za narednu sezonu? Čitam da će to raditi Rolex, Uli, Dreesen i Tuchel.

Kicker tvrdi da je istina da se neće žuriti oko sportskog direktora.
"Ne žele pritisak, do Božića su si dali rok".
Dodatna potvrda: Tuchel neće na godišnji odmor već ostaje s Ulijem i Rolexom sastavljat kadar.

:a045:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 svi 2023, 13:26

Auuuuu duo pegla ide po igrace...kaj budu ostali ovi koji imaju govor tijela,poluinvalidi preskupi ili se još više ide po žabare i placipičke.

Duo pegla budu sad izmislili novog Lothara,Effea i Lahma a inace ta trojica ne smiju ni prismrdit Bayernu zbog Uli mafije iz sjene...koja kontradiktornost, želi jake a poslušnike i potrcke raznorazne :doh:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 svi 2023, 13:39

Murta napisao:Iskreno, ja ne bi zaposlio Eberla. Nekad sam bio njegov fan, ali stvarno nije impresivan kao što je djelovao.

Kao prvo, previše je kenjkav i naporan zadnjih godina. Ili je svakom loncu poklopac, ili je izgorio, pa ide u penziju jer ne može, a onda se vraća iz penzije jer je dobio drugu ponudu. Ne treba nam takav.

Kao drugo, on je vodio Gladbach do prije godinu dana, a sad imam dojam da je klub onak na rubu propasti s LP/EL razine u donji dio tablice. Sportski direktor je osoba zadužena za sva sportska pitanja na svim razinama, uključujući školu nogometa, izbor trenera i ugovore. Po meni je taj cjelokupni paket nedovoljno dobar.

Vidjet ćemo kak će hendlati ovo ljeto u Leipzigu, baš me zanima.

I meni je zbog te epizode mrvicu pao u očima, ali više kao čovik nego kao stručnjak.
To za Gladbach... upravo i je dokaz da je njegovim odlaskom svašta krenulo po zlu. samo pogledaj kakve gluposti rade od tada. A školu nogometa kačit njemu na leđa, nije mi to baš... ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 svi 2023, 13:52

Uli Hoeneß to kicker on the talks with Oliver Kahn over his dismissal: "It wasn't a pleasant conversation."

Was it a mistake to appoint Kahn in the first place?
Hoeneß: "In retrospect, you have to say so."

"Oliver is a highly intelligent man whom you enjoy to talk to. The big disappointment is that I thought he could do the job on his own because of his personality, but instead he surrounded himself with his advisors."

"I have great respect for the person, as a player he has done a lot. Even though he did not meet expectations as CEO, my door is for Oliver always open."

Hoeneß says Kahn's advisors in the background were responsible for the unrest, "the catastrophically bad atmosphere" at the club and an increasing lack of motivation.

Hoeneß: "We need calm, not the total hecticness that has prevailed lately"

--

Bayern are in no rush to appoint a sporting director and want to take their time, till Christmas at the latest. Uli Hoeneß tells kicker. It's no problem with a view to the squad planning. Hoeneß, Hainer, Dreesen & KHR will be in charge in consultation with Tuchel.

Thomas Tuchel will stay in Munich and not go on vacation for the time being to be involved in the plans. Uli Hoeneß says the coach will be available to the committee for the next 8-10 days and bring in his ideas.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 svi 2023, 14:27

Ma koji su to savjetnici silni daj nam imena cisto srackanje!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 29 svi 2023, 18:23

Die Freistellungen von Sportvorstand Hasan Salihamidzic und Vorstandsboss Oliver Kahn beim FC Bayern haben offenbar erste Verunsicherungen auf der Spielerseite verursacht. Alphonso Davies' Berater Nedal Huoseh von der Agentur ATG Sports möchte die eigentlich angedachte Ausweitung der Zusammenarbeit über 2025 hinaus nun doch erst einmal verschieben. Zwischen dem Agenten und der bisherigen Bayern-Führung war bereits alles in die Wege geleitet worden.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 29 svi 2023, 19:28

Eberl & Krösche top candidates:

• Eberl: former Bayern player, identifies with the club, but very unlikely to leave. RBL would demand high fee

• Krösche: if FCB go all in, he would be willing to listen. Would want to be board member, not just sporting director

Znaci Krösche.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 30 svi 2023, 09:36

Jebote čitam vaše komentare, ne znam di bi primil, kaj da pokrpam, di pušta, kaj zaštofat, znači jebeni KAOS!!!! :shock:

Ono jeboti pas mater!

Završi ljetni prelazni rok i svaki od nas, al baš svaki od nas BEZ IZNIMKE, baca drkicu na ubersex kadar! Svi poslovi savršeni, bez greške! ono MAAAAŠALA!!! Fin uredan i čist poso, jest na lizing, al više i na pušing, pa ti vidi...

Znači sve super prodano, sve super kupljeno, ono nema greške. Vlada atmosfera, da je za ovu sezonu samo trebalo srediti Lucasov ugovor i da više sa ničim nemamo brige i to su činjenice ljudi moji.

Jeboti B mater, dođe ljeto, to ne znaš, jel pušta s pramca, dal je rupa na sredini, jer krma u kurcu, jel se podrapala gefufna, otišla waserpumpa, pa Bog te nema rad! :shock:

Šta rješiti uopće ljudi moji, ŠTAAAAAA!!!!! O majke ti!!!

Ja ne vidim igrača, koji će sa Musialom i Kimmichom graditi vezni red Bayerna. Brijem da je takav nogomet iza nas i da to više nepostoji sve dok Pep ne kaže drugačije. A mi to očito tražimo. Ma u biti zakaj sam uopće počeo o kadru, kad mi to sad više nema smisla. Bog te J, pa sve se raspada, od obrane, do veze, pa skroz do napada....

U ovom slučaju stvarno treba KVDM, dopustit da prođe vrijeme, da se ohlade glave i stvarno vidjet što i kako, jer sada ništa ne miriši na dobro.

Prodat Whats Up švabe i ArijeFce švabe dofurat? I to je opcija, ali kako GUNDOŠPEKA onda ubaciti i hiti van Ghnojretzku? Više ne znam ni sam što bi, ali nevjerujem da će se toliko toga baš promijeniti iz 3 razloga.

1.) mi za svoje igrače nećemo dobiti brdo para, pa onda neće biti niti brdo para za pojačanja

2.) iskreno niti ne vidim tako ogromnu potrebu za čistkom ili bolje da se izrazim, nevidim mogućnost da mi stepemo van puno bitnih igrača za nove bitne igrače.

3.) poop 8-)

Ono što je optimistična stvar, je to da kad je Uli zajebo, da je onda to nekako jebeno ispravio.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 30 svi 2023, 10:05

Na stranu sve što si naveo, ovo mi je zapelo...

anton 1983 napisao:Ja ne vidim igrača, koji će sa Musialom i Kimmichom graditi vezni red Bayerna. Brijem da je takav nogomet iza nas i da to više nepostoji sve dok Pep ne kaže drugačije. A mi to očito tražimo.

...jer sam vidio nešto u dvomeču s realom.

Samo ću reći Stones. Ne priča se puno o tome ali bit će...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 30 svi 2023, 10:12

Nisam skuzio zasto si Stonesa u ovom kontekstu naveo?

Problem je u ovoj usporedbi sto Musiala nije KDB tj Ja Musialu nevidim kao veznog igraca.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva