Mislim, meni je ovo nemoguć potez uprave jel plaćamo odštetu i dajemo 5 godišnji ugovor. To još nisam doživio tak da ne znam kaj misliti o tome uopće, a kamoli pozitivno na to gledati...
Čudna je situacija nadasve da ga jebem...
S kojim to razlogom cruz ljudi ne grme na njega, zato kaj su slijepi? S Flickom ste slijepi ko i sa JUPPOm, ali jebiga šta ću vam ja - svi seru o slabom kadru, a ne o tome što je Flick sjebo protiv PSG-a i u sezoni... Flick je forso Alabu, Flick je stavio Hernandeza na klupu, Flick je trenirao najgoru obranu u povjesti Bayerna - nema to nikakve veze sa jačim il slabim kadrom.
Ja sve više i više sam siguran da se Flick bojo treće sezone u kojoj bi on morao pokazati kakav je trener. Imao bi kadar kakav ima, imao bi ljeto za pripreme i više nebi imao niti kredita niti izgovora.
Meni je žao što Flick odlazi i što je do ovoga došlo, ali ne mogu se ponašati da Flick nesnosi niti malo krivice za ovo kaotično stanje, kao što nemrem sam tak reči Alabi čuj OK je što želiš proč ili Thiagu što je otišo proč! NEJDE SE PROČ!!!
width="960"