Momčad i sve vezano za ekipu 2020/21

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2020/21

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2021, 14:13

Ovdje se samo priča o upravi i čuđenju kaj smo hapili JN i to kao loš potez uprave.

Mislim, meni je ovo nemoguć potez uprave jel plaćamo odštetu i dajemo 5 godišnji ugovor. To još nisam doživio tak da ne znam kaj misliti o tome uopće, a kamoli pozitivno na to gledati...

Čudna je situacija nadasve da ga jebem...

S kojim to razlogom cruz ljudi ne grme na njega, zato kaj su slijepi? S Flickom ste slijepi ko i sa JUPPOm, ali jebiga šta ću vam ja - svi seru o slabom kadru, a ne o tome što je Flick sjebo protiv PSG-a i u sezoni... Flick je forso Alabu, Flick je stavio Hernandeza na klupu, Flick je trenirao najgoru obranu u povjesti Bayerna - nema to nikakve veze sa jačim il slabim kadrom.

Ja sve više i više sam siguran da se Flick bojo treće sezone u kojoj bi on morao pokazati kakav je trener. Imao bi kadar kakav ima, imao bi ljeto za pripreme i više nebi imao niti kredita niti izgovora.

Meni je žao što Flick odlazi i što je do ovoga došlo, ali ne mogu se ponašati da Flick nesnosi niti malo krivice za ovo kaotično stanje, kao što nemrem sam tak reči Alabi čuj OK je što želiš proč ili Thiagu što je otišo proč! NEJDE SE PROČ!!! :evil:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 tra 2021, 14:20

Mintzlaff:

"Kada smo s njim pregovarali dok je bio i Hoffenheimu, on je tražio kauzulu za izlazak, naročito jer mu je životni san trenirati Bayern. Nismo tada željeli ispuniti taj zahjtev. Prošli tjedan došao je sa željom da ga klub pusti u Bayern jer ima ponudu, kako bi si ispunio taj san. Mi nismo željeli, ali i zbog njega i zbog korone smo postavili Bayernu dva uvjeta: ekstremno visoku odštetu i odgovor u roku od par dana. Nadali smo se da Bayern neće prihvatiti.

Isto tako, da smo odbili Nagelsmannov prelazak, ne znam koliko bi on zadovoljan s tim ući u novu sezonu i završiti ovu. Da smo odbili i da klub u idućoj sezoni bilježi loše rezultate, pitali bi nas što ga niste prodali onda. Stoga je ova odluka s odštetom za nas najracionalnija odluka."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 tra 2021, 14:31

@anton

znam da ti misliš da većina navijača i stručnjaka razmišlja jednodimenzionalno i nepošteno,

ali s tobom je jako teško razgovarati o ovakvim temama jer voliš kontrirat, ne voliš popularno mišljenje jer ga većinom ne smatraš realnim, vidiš neke stvari na svoj način i ne shvaćaš kako drugi ne vide cijelu sliku ili nisu realistični/iskreni.

ali isto tako, molim te: NITKO NIJE SAVRŠEN. Nije ni Flick, svi smo ga tijekom boravka u Bayernu kritizirali radi ovoga ili onoga. ALi povijest gleda trenera po zaslugama.

Dalje, pretpostavljat ovo
anton 1983 napisao:Ja sve više i više sam siguran da se Flick bojo treće sezone u kojoj bi on morao pokazati kakav je trener. Imao bi kadar kakav ima, imao bi ljeto za pripreme i više nebi imao niti kredita niti izgovora.
za to stvarno nemam komentar. Ne slažemo se i šta sad.

Ja vjerujem da je Flick dao otkaz jer mu se nakupilo nezadovoljstva, a ti škakljivi detalji će izać u javnost tek nekad u budućnosti.

anton 1983 napisao:Meni je žao što Flick odlazi i što je do ovoga došlo, ali ne mogu se ponašati da Flick nesnosi niti malo krivice za ovo kaotično stanje, kao što nemrem sam tak reči Alabi čuj OK je što želiš proč ili Thiagu što je otišo proč! NEJDE SE PROČ!!! :evil:

Naravno da snosi, ali opet: zaradio si je nekakav kredibilitet, ljudi su vidjeli da funkcionira s momčadi i time mu se zažmiri na sraćkanje. Ta nije nitko nevin, ni on ni uprava. Nitko to ne kaže, nije crno na bijelo. Ali pošto imaš evo trenera s kojim je klub sve osvojio, teško je prihvatit to što nam ga je metno. Ali razlog mećanja nije taj kojeg si napisao.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 27 tra 2021, 14:36

Tek ostaje za vidjet tko je bio u pravu ili krivu. Nadam se da će Flick preuzet Elf.

Nagelsmann može biti totalni pogodak, može biti totalni promašaj a može i nekaj između. Baš nitko ali nitko ne može predvidjet što će biti i hoće li svoj ugovor odradit dokraja.

Da se mene pita, ja najradije nebi da Flick odlazi, ali što je tu je. I da sam ja birao nasljednika, također bi bio Nagelsmann.

Sve je to dio sporta, možda i po drugoj strani okej da nakon što se sve osvoji dođe do promjene. Zbog motivacije.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 tra 2021, 15:36

Nitko nema nist protiv JN ful jako mozda onak malo jel nije nist osvojio i ful mlad autoritet itd.
Flick se zakacio sa upravom i zato je otiso ako se neckao i malo sigurno ga poziv u Elf ohrabrio za ovo sto se desilo.Tocni detalji budu kad-tad izasli.
Ljudi kritiziraju preveliku odstetu i da se objavi tocno di je zapelo Flick-uprava.
Svi su vidli greske Flicka ove sezone ja prvi bio zestok Lucas-Alaba cak i sto protiv slabijih protivnika nije forso Rocu da se mali cim prije uigra da bude spremniji kad treba mjenjat u vezi,takodjer da nekad spusti obranu i manje pritiska itd.
Al etoh mi svi slijepci a ANTON jedini u mraku sve vidi bitno da se kontrira iz nekih osobnih frustracija i bojazni da nekad i mainstream bude u pravu il realnost :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2021, 15:49

cruz napisao:@anton

znam da ti misliš da većina navijača i stručnjaka razmišlja jednodimenzionalno i nepošteno,

ali s tobom je jako teško razgovarati o ovakvim temama jer voliš kontrirat, ne voliš popularno mišljenje jer ga većinom ne smatraš realnim, vidiš neke stvari na svoj način i ne shvaćaš kako drugi ne vide cijelu sliku ili nisu realistični/iskreni.

ali isto tako, molim te: NITKO NIJE SAVRŠEN. Nije ni Flick, svi smo ga tijekom boravka u Bayernu kritizirali radi ovoga ili onoga. ALi povijest gleda trenera po zaslugama.

To je sve Ok, kaj si ti reko. Ja sam oću reči da je dolazak Nagelsmanna produkt Flickovog odlaska i to je to. Za mene nepostoji isprika "meni se nesviđa što ja u dovoljnoj količini nesudjelujem u sklapanju kadra". Jebiga...

Ja bi rađe da je Flick ostao.

Uprava koju kritiziramo za "šparanje" je u ovom trenutku zbljuvala lovu jel tako za najbolju stvar na tržištu? E sad je problem taj što "nije trebala" već je Flicku trebala reći daj ti radi kak oće ili što već.

Kolko god tu neko trubio i što god izašlo na vidjelo, svaki onaj koji nije svjesTan da je glavni razlog za odlazak Flicka poziv Elfa je u krivu i schluss! Zašto to kažem? Jer da nema poziva Elfa, Flick ne bi otišao iz Bayerna bez obzira na nesuglasice i to je The God honest truth!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 27 tra 2021, 16:21

Platili smo 25+bonusi za trenera Nijemca i to nakon trenera Nijemca koji je uzeo 6 titula i samo je tražio 2-3 igrača.

Tko misli da je ili nije do uprave, njegova stvar i mišljenje, svatko ima pravo na njega.
Navijači su Salihamidžića smaknuli već i za sve je kriv i bit će kriv. Drugi dio još doda drugu razinu i Ulija s daljinskim i to je to.

Svi na strani Flicka i njega ne opraštaju navijači. Imao je sve što je potrebno, najviše nacionalnost i starosnu dob, kadroviranje je jako loše bilo i 5 do 12h zadnju jesen. Prije prve pojave Löwa i Elfa je već bilo umjetno i napeto u klubu, u jesen se još pričalo o promašenim igračima.

Dolazak Nagelsmanna pozdravljam, događa nam se. Način na koji se događa nije onaj kakav ga je navijački puk vidio ili očekivao zbog sadašnjih okolnosti u ovoj sezoni.

Naviknut ćemo se i čim prije to bolje.
Sad smo otišli u novu dimenziju gdje nismo bili kad je dovođenje jednog i odlazak drugog trenera u pitanju i još smo to platili, a za mnogo toga ne želimo platiti.

Euforije i nekog veselja nema, to je meni cijela bit priče što god da je. Okolnosti su trebale biti prilično drugačije za drugačije reakcije, no dobro.
Uprava i dalje mora mijenjati se i bit će pod pritiskom i stalnim povećalom jer Hasan je neželjeno dijete kod navijača. Nacionalnosti, jezik, imena i kvalitete trenera više nisu bitni, to je meni sad potvrđeno.

Flick neka otvori dušu kad ode i sve će biti jasno, a mudraci, diplomati i filozofi u upravi i odboru neka štite koga/što štite.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 tra 2021, 19:49

anton 1983 napisao:
cruz napisao:@anton

To je sve Ok, kaj si ti reko. Ja sam oću reči da je dolazak Nagelsmanna produkt Flickovog odlaska i to je to. Za mene nepostoji isprika "meni se nesviđa što ja u dovoljnoj količini nesudjelujem u sklapanju kadra". Jebiga...

Ja bi rađe da je Flick ostao.

Uprava koju kritiziramo za "šparanje" je u ovom trenutku zbljuvala lovu jel tako za najbolju stvar na tržištu? E sad je problem taj što "nije trebala" već je Flicku trebala reći daj ti radi kak oće ili što već.

Kolko god tu neko trubio i što god izašlo na vidjelo, svaki onaj koji nije svjesTan da je glavni razlog za odlazak Flicka poziv Elfa je u krivu i schluss! Zašto to kažem? Jer da nema poziva Elfa, Flick ne bi otišao iz Bayerna bez obzira na nesuglasice i to je The God honest truth!

Ma lijepo sam napisao da ponuda Elfa sigurno ubrzala i olaksala njegovu odluku al to nije glavni razlog odlaska vec Flickova olakotna situacija da lakse i brze i otidje.Flick se s razlogom postavio uprava gagrubo odjebala dosla ponuda i slus!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 27 tra 2021, 20:30

Činjenica je da je 25 milja i ugovor od 5 godina u ovakvim okolnostima onako baš potez za koji treba imat ogromna muda. Zanima me što će bit odnosno tko će pojest govno i snosit odgovornost ako s njim ne uspije. Tanka je granica između hrabrosti i očaja i moguće da je sve to iz očaja pa čak i ugovor od 5 godina jer žele lažno pokazat da su 1000% iza trenera. Moš mislit kako jesu...

Je li on njima neke uvjete i svoje vizije predstavio ili je samo dječački jedva dočekao poziv od Bayerna?

Flick nam ga je metnuo to je isto činjenica. Kao i nacionalni savez. E sad, je li Flicka repka samo definitivno pogurala da otkaz ili bi bez te opcije ostao kod nas teško je reći. Znam samo da je ovo sve daleko od idealnog. Stvorio se dojam da smo bez jebenog eura, a nekih pojačanja će trebati. Hoće li zbog tankog kadra trener bit kriv za loše rezultate? Sve mi se to čini bez plana i navrat nanos napravljeno. No možda sve ispadne ok...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 tra 2021, 07:39

ivan napisao:Je li on njima neke uvjete i svoje vizije predstavio ili je samo dječački jedva dočekao poziv od Bayerna?

To drugo. Upravo je dobio jučer to pitanje na koje je odgovorio da "nije bilo vremena pričati o ciljevima, detaljima i kadru, jer je RBL dao kratak rok za odluku. No ugovor od 5 godina znači da mi vjeruju. Svak zna ambicije Bayerna i nema tu potrebe da mi se pojašnjava sve."

ivan napisao:Hoće li zbog tankog kadra trener bit kriv za loše rezultate? Sve mi se to čini bez plana i navrat nanos napravljeno. No možda sve ispadne ok...

Prije tjedan-dva su pitali JN na press konferenciji šta misli koliko je potrebno da trener sudjeluje u kadroviranju tako nešto (jer je tada bila aktualna svađa u Bayernu).

cruz napisao:Nagelšpek bi se mogao svidit Hoenessu:

"Imam mnogo prava i sudjelujem u dovođenju igrača. Iako smatram da je trenerovo mišljenje bitno, tip sam trenera koji smatra da je klub zadužen za kadroviranje i da je bitnije da klub neovisno odlučuje. Ako postoji neuspjeh onda trener prvi leti i zato nije dobro da je ta momčad sastavljena od trenerovih igrača, s kojima se klub ne može identificirati nakon odlaska trenera."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2021, 15:09

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1387140188271517696

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1387143870945927168

Domenec Torrent je dao intervju:

https://amp.spox.com/de/sport/fussball/ ... ssion=true
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 tra 2021, 20:05

Gerland je toliko sipmatican cica da mora ostat u Bayernu dok je ziv.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 tra 2021, 09:00

Nach tz-Informationen zahlt der FC Bayern einen Sockelbetrag von knapp 15 Millionen. Selbst mit Prämien würde die Ablösesumme nicht die 20-Millionen-Euro-Hürde reißen.

TZ veli da je Bayern platio osnovicu od 15 mil. eura i da s maksimalnim premijama odšteta neće doći do 20 milijuna eura.

hmmm.. malo kontradiktorno izjavi Mintzlaffa s press konferencije "za 23 mil ga ne bismo ni pustili da ide"

----

Abendzeitung piše da DFB neće platiti odštetu za Flicka, ali je dogovorena prijateljska utakmica FCB-DFB kada opet bude dozvoljena 100%-tna popunjenost stadiona, gdje će sav prihod (između 4 i 5 mil.) ići Bayernu.

koju posluku porat :lol:

___

EDIT:

dpa veli ipak da se Bayern nada odšteti od saveza i da će idalje inzistirat te da neće pustit Flicka prije 2022. iz ugovora. Tijekom 2022. Flick ima opciju izaći iz ugovora bez da novi poslodavac mora plaćat išta, tako da Flick uopće ne bježi od jednogodišnje pauze te da tek 2022. preuzme ELF
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 tra 2021, 09:35

Poučeni našim dosadašnjim iskustvima, Bayern samo može lajati i ništa više.
Niti ćemo mi odštetu dobiti niti ćemo je tražiti na kraju i ostat će samo medijske priče. Sve će ostati na priči ko i u slučaju igrača. Naša uprava se nikad ne zamjera nikome, nikoga ne kažnjava i kada to možda treba napraviti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 29 tra 2021, 11:59

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1387525724467253250
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva