UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2012, 07:44

Ćestitke Španjolcima!

ovo je najbolja repka u povjesti nogometa. Ono što nji najviše krasi je to što nisu imali nekog svog Beckenbauera, Pelea, krojfa ili Maradonu nego je stvar takva da je cijeli TIM razarao po kvartu. Iz tog razloga to je najbolja nogometna MOMČAD/TIM svih vremena...

naravno ostaje žal što u finalu nisu bili Njemci, pa da vidimo pošto pusa dere jarca...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 02 srp 2012, 11:06

jesmo srali kako španjolci igraju dosadno, kako su glupi što ne igraju sa napadačem, kako njihov trener radi nelogične zamjene, kako su pre komplicirani i imaju viška potez u svakoj akciji, itd.

na kraju smo dobili odgovor na SVA pitanja i mene je malo stid što sam srao protiv španjolske jer sam dokazao da zapravo nemam pojma o njihovom nogometu.

cijelo prvenstvo oni nisu igrali kao u finalu, i odgovor na sva pitanja je: MOTIVAÇION !

kad ZAISTA HOĆE, onda su naj(prčeno)bolji kolektiv na ovoj planeti

cruz kaže kako su španjolci glupi, ne igraju sa napadačem, kad tamo .... svaki napad njihova 4-5 igrača pred golom, puca onaj koji je u najboljoj poziciji

španjolci igraju dosadno... kurčina, ono sinoć je bilo svršavanje, posebno tika taka u prvom poluvremenu, prebrutalno..

samo se zamisliš da igraš protiv tih igrača, svaki ima savršenu tehniku (koja više liči na tehnologiju), i ne daju ti loptu... nema, uzeli je pa ti trči za njom

njihov trener opet pri 0:0 igra bez napadača, a kad su poveli s 2:0 vadi veznjaka i stavlja napadača, zvuči nelogično, kurčina.. kada igraju s torresom napadaju s max. 2-3 igrača, kada igra SEX fabregas napadaju sa min 4-5 igrača...

uvjerio sam se kako je zajebano živit kada ti logika ne služi :lol:

jedino što im i sada zamjeravam je taj "potez višak"... ali kad bi i to ukinuli mogli bi se natjecati sa prvacima drugih planeta.. venusa, siriusa, subarua i pleidiancima :lol:

uzmu loptu, dobacuju se bezbroj puta onda odjednom jedan štoper okine dugu loptu preko terena, pogodi trepavicu krilnog igrača, ovaj proigrava drugog štopera koji je u međuvremenu ušao u 16erac, a ovaj dobacuje veznjaku koji upošljava beka i ovaj završava akciju.... SEXIZAM

svaka čast španjolcima, i živio tika taka nogomet (ALI S JEDNIM DODIROM LOPTE, ne 3-4-5-6-7 dodira :D )
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 srp 2012, 12:39

anton 1983 napisao:Evo što se dogodi kada u finalu igra momčad koja tamo nema što tražiti...

Baš me sada zanima Sammerov komentar! :lol:

Kaiser: EM-Aus hat mit Bayern zu tun

„Die Niederlage gegen Italien hat auch mit der Niederlage des FC Bayern im Champions-League-Finale gegen Chelsea zu tun“, sagte Beckenbauer im Nachrichtenkanal des Pay-TV-Senders Sky. „Vielleicht hing den Bayern-Spielern dieses Finale noch nach.“

Nije dugo trebalo....

Ma sammer je kreten i može biti samo sportski direktor i sl potrčkalo..onakvu glupost izvalit da talijanski igru treba napisat u udžbenike daj molim te ako nešto treba pokazat i napisat to je taktika i izbor igrača low-a da svi znaju kaj se nesmije radit jel iz brutalnih grešaka se ući a nije mu i na odmet malo hrabrosti koje očito nema ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 02 srp 2012, 12:41

anton 1983 napisao:Ćestitke Španjolcima!

ovo je najbolja repka u povjesti nogometa. Ono što nji najviše krasi je to što nisu imali nekog svog Beckenbauera, Pelea, krojfa ili Maradonu nego je stvar takva da je cijeli TIM razarao po kvartu. Iz tog razloga to je najbolja nogometna MOMČAD/TIM svih vremena...

naravno ostaje žal što u finalu nisu bili Njemci, pa da vidimo pošto pusa dere jarca...

Po kompaktnosti i tehnici su defintivno najbolji tu nema dileme al meni su predosadni i nema tu nikakvog iznenađenja i sex-a kod njih...onak kao kurva koja se tehnički dobro ševi al bez srca,strasti i emocija :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 02 srp 2012, 12:54

FCB_CRO napisao:
Treca stvar koju ovdje zelim reci je... Svi znamo da je Jogi fulao taktiku i sve to, no ima jos nesto o cemu se cesto prica u sportskim krugovima. Koliko je zapravo odmora izmedu dvije utakmice potrebno igracima? I da li odomra na turniru moze biti i previse? Odgovor je MOZE! Talijani su nakon engleza igrali vec treci dan sa njemcima i u utakmicu usli naprijani i u "naletu"... Dok su njemci igrali nakon 5 dana i bili totalno izvan fokusa, odsutni, mozda i pre opusteni... dane su trosili na voznje kocijama, razgledavanje lokalnih znamenitosti itd. i u utakmicu su usli labavo.

E jebiga sad. Govoriš kako su Italijani bili spremni za tekmu zato jer su prije 3 dana od toga igrali tekmu, a Nijemci su bili previše odmorni jer su igrali 5 dana prije. :roll:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 02 srp 2012, 12:55

doro napisao:
anton 1983 napisao:Ćestitke Španjolcima!

Po kompaktnosti i tehnici su defintivno najbolji tu nema dileme al meni su predosadni i nema tu nikakvog iznenađenja i sex-a kod njih...onak kao kurva koja se tehnički dobro ševi al bez srca,strasti i emocija :lol:

:hehe: :hehe: :hehe:

Ovu zadnju rečenicu treba zakucati na banner foruma, direktno ispod grba... :hehe: :hehe: :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 02 srp 2012, 12:57

cruz napisao:Cruzovo drkanje....

Trebala im je i pobjeda protiv Hrvatske pa nisu mogli oprepelit... :bravo:

Nemojte mi Španije i vanplanetarnog nogometa molim vas. :(
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lennon » 02 srp 2012, 13:17

doro napisao:..onak kao kurva koja se tehnički dobro ševi al bez srca,strasti i emocija :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 02 srp 2012, 13:24

nele-BHF napisao:Nemojte mi Španije i vanplanetarnog nogometa molim vas. :(

nije vanplanetarni al da imaju pobjednički mentalitet i nogomet kakvog njemačka, italija, francuska itd nemože pružit - imaju.
ja im se divim iz razloga kaj dođu na euro ko na zrče na plažu plesat, odigraju malo za zezanciju na nekih 50-60 % i uzmu trofej. a sad kakva je to igra - jbg, ni meni nije napeto, al i ja i ti i svi bi htjel da hrvatska/bosna ili njemačka ili naš bayern ima tak jebeno dosadnu igru i osvoji..
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 02 srp 2012, 13:55

Lennon napisao:
nele-BHF napisao:Nemojte mi Španije i vanplanetarnog nogometa molim vas. :(

nije vanplanetarni al da imaju pobjednički mentalitet i nogomet kakvog njemačka, italija, francuska itd nemože pružit - imaju.
ja im se divim iz razloga kaj dođu na euro ko na zrče na plažu plesat, odigraju malo za zezanciju na nekih 50-60 % i uzmu trofej. a sad kakva je to igra - jbg, ni meni nije napeto, al i ja i ti i svi bi htjel da hrvatska/bosna ili njemačka ili naš bayern ima tak jebeno dosadnu igru i osvoji..

Svakako da bi.

Ja znam da moje izjave nisu na mjestu, jer činjenica je da su oni osvojili zadnje SP i zadnja 2 EP. Ali ja njih toliko ne volim da to nikad neću priznati. Vazda ću im tražiti dlaku u jajetu čisto da meni bude lakše. :mrgreen:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Mrš » 02 srp 2012, 14:08

issati neš ti, nele reka da je Španjolska (ne španija) dosadna, del Bosque je glup, ovo-ono...

de i Bogati pokrij se nečim i nemoj više o nogometu pričat. nikad više.
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la FCB_CRO » 02 srp 2012, 14:10

nele-BHF napisao:
FCB_CRO napisao:
Treca stvar koju ovdje zelim reci je... Svi znamo da je Jogi fulao taktiku i sve to, no ima jos nesto o cemu se cesto prica u sportskim krugovima. Koliko je zapravo odmora izmedu dvije utakmice potrebno igracima? I da li odomra na turniru moze biti i previse? Odgovor je MOZE! Talijani su nakon engleza igrali vec treci dan sa njemcima i u utakmicu usli naprijani i u "naletu"... Dok su njemci igrali nakon 5 dana i bili totalno izvan fokusa, odsutni, mozda i pre opusteni... dane su trosili na voznje kocijama, razgledavanje lokalnih znamenitosti itd. i u utakmicu su usli labavo.

E jebiga sad. Govoriš kako su Italijani bili spremni za tekmu zato jer su prije 3 dana od toga igrali tekmu, a Nijemci su bili previše odmorni jer su igrali 5 dana prije. :roll:

Ja nisam napisao da su Njemci bili previs odmorni vec da su bili pre opusteni (ogromna razlika u rijecima). I dalje mislim da je i to jedan od mogucih razloga njemackog posrtanja. Kazem MOGUCIH, ne tvrdim da je to naj bitinije. Svi znamo da je Lowova taktika naj veci razlog poraza pa jos par drugih stvari ali moguce je da je mrvicu i ovaj pre dugi odmor imao koji posto udjela u tome.

I da ne bi bilo zabune, nisam ja to izmislio niti je to moja teorija. Duuugo se pise o tome u pojedinim trenutcima (Euro, Svijetsko, cak i LP), da li je bolje recimo odgadat kolo prije kljucnog susreta LP ili biti u natjecateljskom ciklusu itd. O tome se znalo pisat. I dosta strucnjaka kaze da je na turnirima bolje biti stalno u natjecateljskom ritmu nego imat velike pauze. Talijani su zbog toga usli naspanano u utakmicu i u naletu, dok su se njemci totalno opustili (prvenstveno mislim na psihu!, ne fizicki). U danima prije utakmice ja sam po njemackim novinama samo gledao slike igraca na nekim jezerima, na mini golfu, na voznjama kocijama itd. Naravno da se treniralo, ali mislim da je predah ipak bio prevelik i da su igraci malo previse bili odsutni.
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 02 srp 2012, 14:29

Mrš napisao:issati neš ti, nele reka da je Španjolska (ne španija) dosadna, del Bosque je glup, ovo-ono...

de i Bogati pokrij se nečim i nemoj više o nogometu pričat. nikad više.

Ja sad o jednom, a ti o drugom.

Osim toga nikad nisam rek'o da je Spain dosadna. To je većina novinara pisala nakon tekme sa Francuskom, a sada već igraju svemirski nogomet.

Isto tako, za del Bosquea nisam rekao da nije stručnjak i da nije znalac, nego da je samo glup. :a045: Inače u životu...

Kada pišem o Spain, nikad nisam objektivan i realan i nikada neću ni biti. Svaku manu i gršku ću reći, a pozitivne stvari neću. Isključivo samo o Spain. Jednostavno ih ne volim. Problem? :a045:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 02 srp 2012, 14:47

Potpuna istina je da kad premalo imaš odmora i opuštanja nije dobro kao niti previše to stoji kao i kod svega zlatna sredina,Njemci i jesu u tekmu ušli malo preopušteno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 02 srp 2012, 14:52

Ma nisu ušli OPUŠTENOOOO uopšte. Ušli su pogrešno. Po čemu ste vidjeli da su opušteni? Zato jer su napali od prve sekunde? Jer se nisu predavali ni kod prvog ni kod drugog gola, i opet su napadali. Nisi bili OPUŠTENI. Primili su golove iz kontri kada su bili znatno bolji i to ih je malo pogodilo. Da je Njemačka povela, Italijani bi prošli kao i sinoć.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva