anton 1983 napisao:Evo što se dogodi kada u finalu igra momčad koja tamo nema što tražiti...
Baš me sada zanima Sammerov komentar!
Kaiser: EM-Aus hat mit Bayern zu tun
„Die Niederlage gegen Italien hat auch mit der Niederlage des FC Bayern im Champions-League-Finale gegen Chelsea zu tun“, sagte Beckenbauer im Nachrichtenkanal des Pay-TV-Senders Sky. „Vielleicht hing den Bayern-Spielern dieses Finale noch nach.“
Nije dugo trebalo....

anton 1983 napisao:Ćestitke Španjolcima!
ovo je najbolja repka u povjesti nogometa. Ono što nji najviše krasi je to što nisu imali nekog svog Beckenbauera, Pelea, krojfa ili Maradonu nego je stvar takva da je cijeli TIM razarao po kvartu. Iz tog razloga to je najbolja nogometna MOMČAD/TIM svih vremena...
naravno ostaje žal što u finalu nisu bili Njemci, pa da vidimo pošto pusa dere jarca...

FCB_CRO napisao:
Treca stvar koju ovdje zelim reci je... Svi znamo da je Jogi fulao taktiku i sve to, no ima jos nesto o cemu se cesto prica u sportskim krugovima. Koliko je zapravo odmora izmedu dvije utakmice potrebno igracima? I da li odomra na turniru moze biti i previse? Odgovor je MOZE! Talijani su nakon engleza igrali vec treci dan sa njemcima i u utakmicu usli naprijani i u "naletu"... Dok su njemci igrali nakon 5 dana i bili totalno izvan fokusa, odsutni, mozda i pre opusteni... dane su trosili na voznje kocijama, razgledavanje lokalnih znamenitosti itd. i u utakmicu su usli labavo.
doro napisao:anton 1983 napisao:Ćestitke Španjolcima!
ovo je najbolja repka u povjesti nogometa. Ono što nji najviše krasi je to što nisu imali nekog svog Beckenbauera, Pelea, krojfa ili Maradonu nego je stvar takva da je cijeli TIM razarao po kvartu. Iz tog razloga to je najbolja nogometna MOMČAD/TIM svih vremena...
naravno ostaje žal što u finalu nisu bili Njemci, pa da vidimo pošto pusa dere jarca...
Po kompaktnosti i tehnici su defintivno najbolji tu nema dileme al meni su predosadni i nema tu nikakvog iznenađenja i sex-a kod njih...onak kao kurva koja se tehnički dobro ševi al bez srca,strasti i emocija
cruz napisao:Cruzovo drkanje....
doro napisao:..onak kao kurva koja se tehnički dobro ševi al bez srca,strasti i emocija

nele-BHF napisao:Nemojte mi Španije i vanplanetarnog nogometa molim vas.

Lennon napisao:nele-BHF napisao:Nemojte mi Španije i vanplanetarnog nogometa molim vas.
nije vanplanetarni al da imaju pobjednički mentalitet i nogomet kakvog njemačka, italija, francuska itd nemože pružit - imaju.
ja im se divim iz razloga kaj dođu na euro ko na zrče na plažu plesat, odigraju malo za zezanciju na nekih 50-60 % i uzmu trofej. a sad kakva je to igra - jbg, ni meni nije napeto, al i ja i ti i svi bi htjel da hrvatska/bosna ili njemačka ili naš bayern ima tak jebeno dosadnu igru i osvoji..
nele-BHF napisao:FCB_CRO napisao:
Treca stvar koju ovdje zelim reci je... Svi znamo da je Jogi fulao taktiku i sve to, no ima jos nesto o cemu se cesto prica u sportskim krugovima. Koliko je zapravo odmora izmedu dvije utakmice potrebno igracima? I da li odomra na turniru moze biti i previse? Odgovor je MOZE! Talijani su nakon engleza igrali vec treci dan sa njemcima i u utakmicu usli naprijani i u "naletu"... Dok su njemci igrali nakon 5 dana i bili totalno izvan fokusa, odsutni, mozda i pre opusteni... dane su trosili na voznje kocijama, razgledavanje lokalnih znamenitosti itd. i u utakmicu su usli labavo.
E jebiga sad. Govoriš kako su Italijani bili spremni za tekmu zato jer su prije 3 dana od toga igrali tekmu, a Nijemci su bili previše odmorni jer su igrali 5 dana prije.

Mrš napisao:issati neš ti, nele reka da je Španjolska (ne španija) dosadna, del Bosque je glup, ovo-ono...
de i Bogati pokrij se nečim i nemoj više o nogometu pričat. nikad više.
Inače u životu...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost