Liga Prvaka 2012/13

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2012/13

PostPostao/la effe__sa » 30 svi 2013, 18:48

panda napisao:dok sudac odsvira kraj, dobiješ original uručen, kad izlaziš iz stadiona vraćaš original i dobiješ repliku

A misliš da je kad izlaziš sa stadiona? Nešto sam to i mislio, ali to mi pravilo besmisleno. Ono mogu odmah repliku i dodjelit, jer ono orginal i daju samo pro forme, ceremonije radi...Prije kad su ga uručivali, imalo je smisla, jer je godinu ostajao kod pobjednika. Ali dobro sad je i replika iste veličine ko orginal. I neka je on u našim vitrinicama , to je najbitnije.... :D

A ovo ako osvojiš 3 puta, to daju samo nekakvo posebno priznanje ekipi.
A mi smo jedan orginal klepili u 70-tim... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 30 svi 2013, 18:54

effe__sa napisao:
panda napisao:dok sudac odsvira kraj, dobiješ original uručen, kad izlaziš iz stadiona vraćaš original i dobiješ repliku

A misliš da je kad izlaziš sa stadiona? Nešto sam to i mislio, ali to mi pravilo besmisleno. Ono mogu odmah repliku i dodjelit, jer ono orginal i daju samo pro forme, ceremonije radi...Prije kad su ga uručivali, imalo je smisla, jer je godinu ostajao kod pobjednika. Ali dobro sad je i replika iste veličine ko orginal. I neka je on u našim vitrinicama , to je najbitnije.... :D

A ovo ako osvojiš 3 puta, to daju samo nekakvo posebno priznanje ekipi.
A mi smo jedan orginal klepili u 70-tim... ;)

pa do 2009. si ako si osvojio 3 puta zaredom ili 5 puta sveukupno, dobio original za stalno

primjer je Liverpool - 2005. dobio 5. puta i onda dobili original für immer :mrgreen:

od 2009. imaš samo onaj beđ na dresovima sa brojem osovjenih titula (Real, Milan, Liverpool, mi, Ajax)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 31 svi 2013, 11:07

da, frisko ugraviraju ime kluba, slikas se s njim i vratis uefi... kasnije dobijes repliku u punoj velicini. (kasnije klub, radi ostale replike za muzej i tako).
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 03 lip 2013, 19:41

znači sad i službeno, najbolja utakmica predsezone - Pep vs. Specijalni
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin