Momčad i sve vezano za ekipu 2022/23

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2022/23

PostPostao/la ivan » 16 lip 2023, 13:48

Mi smo tu jebana stranka jer smo dali prevelike plaće, a oni samo bace PR spikicu da žele ostat i borit se. Čitaj ubire ogromnu lovu ovako i onako
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 lip 2023, 14:12

Jutros pričam o preškolovanju Goretzke na zadnjeg veznog, kad evo on sam reče da je upravo to razlog zašto je lošije igrao. Došao novi trener koji je reko da mora češće nazad.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1669648415679037440

Nije ni čudo što Tuchel želi novog DM-a. Ali po drugim izjavama vidim da Goretzka još nije odustao, jer ipak je to nova uloga, nije on Zidane pa da može sve igrat. Treba mu adaptacije. Ja idalje mislim da bi brada, ćela i malo više prakse mogli djelovat :mrgreen:

cruz napisao: :haha: :haha: :haha:

Eto ne bi bilo moćno?! :lol: 8-)
Znači njegova transformacija mentalna (i estetska :hehe: ) bi vrijedila 100 mil eura - a doveli smo ga gratis :mrgreen:

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 lip 2023, 14:38

Goretzka je bio 10-tka koja se uspješno pretvorila u 8-icu kod Flicka. Ovo što se radi da ga se tjera na 6-icu je masakr za njega. On to jednostavno ne može, a realno ne bi trebao ni pristati. Ima on previše godina i premalo defenzivnih kvaliteta da bi mogao to odrađivati. Probali smo mi prije 17 godina Schweinsteigera pretvoriti u 10-tku nakon što je godinama igrao side midfieldera, a započeo kao središnji vezni/zadnji vezni pa je na kraju došao opet na svoj početak i tu napravio konačno karijeru.

Isto ko Havertza kad se spominje na drugoj temi. Pa on je uništen igrač, a do prije 3 godine je razarao nogomet kao 10-tka i povremeno kao desno krilo kad je trebalo uskakati. Znalo se gdje ga se treba koristiti, usmjeravati, razvijati i gurati na rast. Danas nije ni za qrac osim što još ima u sebi taj usrani hype od ranije. Ne može svatko biti Frenando Hierro, Luis Enrique, Hasan Salihamidžić i Javier Zanetti.

Goretzku prodati ako je ikako moguće. Ispada kako mi imamo kupaca za praktički sve u momčadi, samo treba tu uzeti hrpu para na odštetama.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 16 lip 2023, 15:03

Für die neue Saison: Davies stellt Offensiv-Ansprüche
Im Podcast 'Say Less' waren diese Ansprüche ein Thema (via kicker). "Ich wurde damals als Ersatz für Arjen Robben verpflichtet", erklärte Davies dort und führte aus: "Und als David Alaba sich verletzte, wurde ich dann als Außenverteidiger eingesetzt. Und jetzt, drei, vier Jahre später, stecke ich dort fest."

:hehe:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 16 lip 2023, 15:20

Potpuno legitimno, s obzirom kako su Mane, Sane i Gicbry igrali prošlu sezonu, nije uopće deplasirano što veli da je zapeo na beku. Vidi sam da može bolje od spomenutih.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 16 lip 2023, 17:40

A on prvi ima nikakav šut i nije predriblo nikog od Semeda
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 16 lip 2023, 20:13

Red passion napisao:Isto ko Havertza kad se spominje na drugoj temi. Pa on je uništen igrač, a do prije 3 godine je razarao nogomet kao 10-tka i povremeno kao desno krilo kad je trebalo uskakati. Znalo se gdje ga se treba koristiti, usmjeravati, razvijati i gurati na rast. Danas nije ni za qrac osim što još ima u sebi taj usrani hype od ranije. Ne može svatko biti Frenando Hierro, Luis Enrique, Hasan Salihamidžić i Javier Zanetti.

Meni čak nije problem Havertz kao napadač, nego da mi toliko smiješno lutamo oko profila napadača koje tražimo.

Imaš s jedne strane Muanija koji je brzanac, dribler, igrač širokih prostora, čovjek koji ne igra leđima i nije target man. Isto nije baš igrač uskih prostora koji će pospremati loptu u gol, nego igrač igre. A s druge strane Vlahovića koji igra leđima, koji zabija golove unutar 16m, ali ne trči kontre i neće licem okrenut golom ići driblati dvojicu.

To su totalno dva različita tipa igrača koji nemaju veze jedan s drugim. I sad su nam obojica "glavne mete". Pa koji kurac, jel itko razmišlja kako ćemo mi igrati?

Kane i Osimhen su između njih, oni su kompletni napadači, s tim da je Kane bolji kreator i target man, a Osimhen će više povući loptu sam, al to je tu negdje.

Meni je okej Havertz kao napadač ako mi znamo da želimo da jednim dijelom igra Vlahovićevu ulogu, a istovremeno se kretati između linija i pridruživati sredini dok Goretzka i Musiala uletavaju u 16m. Al meni se čini da mi Havertza želimo jer je on jebeni Kai Havertz, top 5 švapskih igrača trenutno i logično je da dođe u Bayern.

Postoji razlog zašto je Ibrahimović uništio Barcu u tih godinu dana što je bio tamo i taj razlog nije njegov karakter, nego totalna nekompatibilnost ostatku momčadi. Razumije li to itko tko kupuje napadača?

Kao United nakon odlaska SAF-a.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 16 lip 2023, 21:56

Slažem se 100%
Havertz je i meni jako dobar igrač i igrao je neku vrstu napadača.
Ali ljudi moji šta bijaše s onim pričama cijele uprave da nam baš baš treba pravi napadač? Da je vila greška uci u sezonu bez napadača?
Hoće li nam Choupo od 10. mjeseca opet postat prvotimac?

A to za tip/vrstu napadača, šta reć? Uvijek smo znali dovesti kompatibilnih napadača, sad odjednom isti menadžment koji je uvik znao dovesti pravog, ne zna kakvog bi.

——

Posto je tako kako je, ako slučajno dovedemo Havertza, onda se nadam da će 1) Tel dobivati tekme (jer će se pokazati dobrim) i da će se 2) prodati bar jedan ili čak dva krilna igrača (neko od Mane, Sane, Gnabry)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 16 lip 2023, 22:28

Ali ček vi komentirate medijske bljuvotine kojih je bilo mali milijun u zadnja 2-3 tjedna kao da su to objave samog Ulija Hoenessa na službenom Bayernovom kanalu. Ova sad faza je samo puko laprdanje da ubijemo dosadu ali kurca mi znamo koga klub stvarno gleda i razmatra. Pa povezuju nas sa svakim švabom i napadačem koji postoji planetu valjda i ne možemo svaku tu vijest smatrat 1/1 točnom.
Poop po kadroviranju i upravi možemo kad završi prijelazni rok ;)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 lip 2023, 13:40

Ništa idemo gasit forum dok ne bude gotovo sve
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 lip 2023, 13:41

Ovaj Tel mi se ionako sviđao punim a nakon ovog interview-a još više.
Bacite pogled
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 lip 2023, 16:16

Zato i svi pricamo tu baci gau vatru mali bi vec rasturo da ga JN i Tuchel nisu šikanirali i forsirali propalog sanea.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 17 lip 2023, 21:33

Bayern se uključio u utrku za Chelseajevog napadača Kaija Havertza, javlja engleski radio TalkSport. Chelsea za svog Nijemca traži 75 milijuna eura, a jednu manju ponudu koju je Arsenal poslao, već su odbili. Upitno je, međutim, hoće li Bayern htjeti udovoljiti financijskm zahtjevima kluba sa Stamford Bridgea.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 18 lip 2023, 09:35

Kim Min-jae ide u Bayern
Kim Min-jae na korak je do Bayerna. Nakon šampionske sezone u Napoliju očekuje se da stoper južnokorejske reprezentacije preseli u njemačke prvake. Potpisat će ugovor do 2028.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 18 lip 2023, 10:48

cruz napisao:Ovaj Tel mi se ionako sviđao punim a nakon ovog interview-a još više.
Bacite pogled

Momak je primer za svoje vrsnjake. Sigurno ce biti lider Bayerna jednog dana. Dosta dobro govori Nemacki. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva