Red passion napisao:Isto ko Havertza kad se spominje na drugoj temi. Pa on je uništen igrač, a do prije 3 godine je razarao nogomet kao 10-tka i povremeno kao desno krilo kad je trebalo uskakati. Znalo se gdje ga se treba koristiti, usmjeravati, razvijati i gurati na rast. Danas nije ni za qrac osim što još ima u sebi taj usrani hype od ranije. Ne može svatko biti Frenando Hierro, Luis Enrique, Hasan Salihamidžić i Javier Zanetti.
Meni čak nije problem Havertz kao napadač, nego da mi toliko smiješno lutamo oko profila napadača koje tražimo.
Imaš s jedne strane Muanija koji je brzanac, dribler, igrač širokih prostora, čovjek koji ne igra leđima i nije target man. Isto nije baš igrač uskih prostora koji će pospremati loptu u gol, nego igrač igre. A s druge strane Vlahovića koji igra leđima, koji zabija golove unutar 16m, ali ne trči kontre i neće licem okrenut golom ići driblati dvojicu.
To su totalno dva različita tipa igrača koji nemaju veze jedan s drugim. I sad su nam obojica "glavne mete". Pa koji kurac, jel itko razmišlja kako ćemo mi igrati?
Kane i Osimhen su između njih, oni su kompletni napadači, s tim da je Kane bolji kreator i target man, a Osimhen će više povući loptu sam, al to je tu negdje.
Meni je okej Havertz kao napadač ako mi znamo da želimo da jednim dijelom igra Vlahovićevu ulogu, a istovremeno se kretati između linija i pridruživati sredini dok Goretzka i Musiala uletavaju u 16m. Al meni se čini da mi Havertza želimo jer je on jebeni Kai Havertz, top 5 švapskih igrača trenutno i logično je da dođe u Bayern.
Postoji razlog zašto je Ibrahimović uništio Barcu u tih godinu dana što je bio tamo i taj razlog nije njegov karakter, nego totalna nekompatibilnost ostatku momčadi. Razumije li to itko tko kupuje napadača?
Kao United nakon odlaska SAF-a.