Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 18:52

Ma Heynckesu možda baš fali tog mangupluka, a možda su mu i metode isfurane, samo u nekim bitnim utakmicama u Ligi prvaka nam baš bude od koristi....Nisam ja Juppa još otpisao kada su u pitanju velike stvari ove sezone, jer još on nekako ne liči na skroz zbunjenog trenera, dosta je smirenosti u njegovim intervjuima......
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 20 vel 2012, 19:00

CroCHEF napisao:Da kazem, moja zelja je bila AVB (prije neg je otisao u Celski), sad bas i neznam... nema bas velikog izbora.

I ja. Ja sam i dalje da se proba s njime, koliko god to riskantno bilo. Nije Porto igrao onako kvalitetno samo zbog slučajnosti. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 20 vel 2012, 19:09

Murta napisao:
CroCHEF napisao:Da kazem, moja zelja je bila AVB (prije neg je otisao u Celski), sad bas i neznam... nema bas velikog izbora.

I ja. Ja sam i dalje da se proba s njime, koliko god to riskantno bilo. Nije Porto igrao onako kvalitetno samo zbog slučajnosti. ;)

A tko će platiti AVB-a ?

Bolje bi bilo da se mi držimo trenera koji pričaju njemački i imaju iskustva u BL.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 19:16

AVB bi teško prošao zbog jezika najviše, jer ključni kriterij naše uprave je jezik. Ja bi možda volio Finka ili Effenberga, Effe nedavno licencu završio, tako da ispunjava i taj uslov. A najbolja varijanta bi bila taj tandem Fink-Effenberg. Još kad bi nogirali onog smušenog Nerlingera, pa doveli Effenberga ko sportskog direktora, a Finka ko trenera, jer Fink za razliku od Stefana i ima sad nekog trenerskog iskustva a obojica od gore prema dole klub u potpunosti poznaju i mogli bi se prilagodit.
A obojica bi naše razmažene zvijezdice znali načepit i ne bi se oni onda zajebavali na terenu, ko što se sad zajebaju.
Favre mi ne bi bio prvi izbor, ali svakako je odličan stručnjak i on bi nam dobro došao, ali nekako mi se čini da nije idealan za Bayern. Nešto fali....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 20 vel 2012, 19:33

Zato sam spomenuo AVBa prije Chelsea.
A tandem Effe trener, Kahn sportski direktor
Slika
Slika

:s :s
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 19:52

CroCHEF napisao:Zato sam spomenuo AVBa prije Chelsea.
A tandem Effe trener, Kahn sportski direktor

Naravno da je i ovo odlična kombinacija, samo sam ja spomenuo Finka zbog njegovog trenerskog iskustva.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 20:25

MENE KOD jUPPA NAJVIŠE SMETA ŠTO JE BEZLIČAN, nema karaktera, užas!!! On se nekako predstavlja kao dobar u stric bi se reklo...Stoji iza Hoenesa u Kalle i nikako da se istakne te ga mediji zaobilaze u širokom luku i to mi se najviše gadi. takvog trenera ja u Bayernu nemrem imat! Bayernov trener mora bit pojava i mora mu riječ imat težinu, a sve te stvari Jupp jednostavno NEMA!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 20:42

Ma nek Jupp samo ponovi 1998. godinu iz Reala i sve je sjajno....Tada je osvojio Ligu prvaka, a u prvenstvu bio 4. :) :)
Samo nakon toga je tamo dobio otkaz. :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 20 vel 2012, 20:56

The Scarface napisao:
Murta napisao:

A tko će platiti AVB-a ?

Bolje bi bilo da se mi držimo trenera koji pričaju njemački i imaju iskustva u BL.

Mislim da je plaćanje AVB-a najmanji problem. Chelsea bi nam ga besplatno dao ako ga želimo. :mrgreen: Onih 14 mil. nije njegova plaća, nego odšteta. Plaća mu je značajno manja.
Ali on je za mene neka dugoročna opcija tek na ljeto. Ako bi kojim slučajem Jupp dobio otkaz tijekom sezone (u što ne vjerujem), onda bih tražio jednog iskusnog.
Za mene je ova AVB-ova epizoda u Chelseaju nije puno promijenila moj pogled na njega jer je ona momčad fakat u qurcu.

Ako nam je njemački jezik toliko važan, onda se bojim Wengera. Svjetsko ime koje smo željeli i zna njem. :neee:

A i ne smijete zaboraviti da LvG nije znao njem. kada je potpisao za Bayern. ;)

anton 1983 napisao:MENE KOD jUPPA NAJVIŠE SMETA ŠTO JE BEZLIČAN, nema karaktera, užas!!! On se nekako predstavlja kao dobar u stric bi se reklo...Stoji iza Hoenesa u Kalle i nikako da se istakne te ga mediji zaobilaze u širokom luku i to mi se najviše gadi. takvog trenera ja u Bayernu nemrem imat! Bayernov trener mora bit pojava i mora mu riječ imat težinu, a sve te stvari Jupp jednostavno NEMA!

X
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 20 vel 2012, 21:03

effe__sa napisao:Ma nek Jupp samo ponovi 1998. godinu iz Reala i sve je sjajno....Tada je osvojio Ligu prvaka, a u prvenstvu bio 4. :) :)
Samo nakon toga je tamo dobio otkaz. :)

Ja se tome već duže nadam. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 21:24

Murta napisao:
Ja se tome već duže nadam. :bravo:

Znači i tebi je to tako prošlo kroz glavu.... :)

A na ovo gore po pitanju trenera, spomenuo si Van Gaala, tu je drugačija situacija jer holandski sličan njemačkom pa ga svaki Holanđanin brzo savlada....Ti kažeš ne bi trebali samo njemački gledat, pa i ja možda mislim da ne bi toliko to trebalo igrat ulogu, ako kod drugih klubova ne igra, što bi kod nas? To je jedan segment, donkle bitan.

A šta kažeš na Mourinha? 8-) On bi nama mislim dobro došao, samo što njega i u slučaju napuštanja Reala više povezuju s Engleskom. Iako sam ja znao ćuti prije njegove izjave kako bi volio probat i lige petice u kojima nije bio. Pa zar nije red došao na BuLi? :)
Wenger ne želim ni pod razno, pa ne treba nam jedan koji će samo talente forsirat....A valjda i naša uprava vidi da taj lik ne zna titule osvajat :)
Ipak se treba skoncentrisat na ovu sezonu i vratimo se gore na onaj lijepi početak ovog posta i nadajmo se da će prave dugmiće za pozitivno prešaltavanje don Jupp pronać.. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2012, 21:27

effe__sa napisao:
A šta kažeš na Mourinha? 8-) On bi nama mislim dobro došao, samo što njega i u slučaju napuštanja Reala više povezuju s Engleskom. Iako sam ja znao ćuti prije njegove izjave kako bi volio probat i lige petice u kojima nije bio. Pa zar nije red došao na BuLi? :)

Spomenut prije par postova. :lol:

nele-BHF napisao:Osvojio:
Kup UEFA
Ligu prvaka
Seria A
Premier league
Primeira Liga
Liga BBVA

Ostaje mu još Bundesliga, zašto te nebi uradio sa Bayernom ?

:mrgreen:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 21:30

nele-BHF napisao:
Spomenut prije par postova. :lol:

nele-BHF napisao:Osvojio:
Kup UEFA
Ligu prvaka
Seria A
Premier league
Primeira Liga
Liga BBVA

Ostaje mu još Bundesliga, zašto te nebi uradio sa Bayernom ?

:mrgreen:

Pa ti ovde samo trofeje nabrojao? Vidim li ja dobro ili si mu ime ispustio spomenut :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2012, 21:31

Trofeji sve govore :lol: :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 20 vel 2012, 21:35

Malo vi sanjarite u ovoj temi, nema te sile da AVB ili Mourinho budu slijedeći treneri Bayerna. ;)

Čudi me kako niko Sammera nije spomenuo, on je moj prvi pick poslije Favrea. Sa Effenbergom i sličnim ne bih htio eksperementirati jer Bayern nije klub za trenera debitanta. Vidjeli smo kako je to sa Klinsijem završilo iako je prije čak i repku vodio.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva