CroCHEF napisao:Da kazem, moja zelja je bila AVB (prije neg je otisao u Celski), sad bas i neznam... nema bas velikog izbora.

Murta napisao:CroCHEF napisao:Da kazem, moja zelja je bila AVB (prije neg je otisao u Celski), sad bas i neznam... nema bas velikog izbora.
I ja. Ja sam i dalje da se proba s njime, koliko god to riskantno bilo. Nije Porto igrao onako kvalitetno samo zbog slučajnosti.

CroCHEF napisao:Zato sam spomenuo AVBa prije Chelsea.
A tandem Effe trener, Kahn sportski direktor

The Scarface napisao:Murta napisao:CroCHEF napisao:Da kazem, moja zelja je bila AVB (prije neg je otisao u Celski), sad bas i neznam... nema bas velikog izbora.
I ja. Ja sam i dalje da se proba s njime, koliko god to riskantno bilo. Nije Porto igrao onako kvalitetno samo zbog slučajnosti.
A tko će platiti AVB-a ?
Bolje bi bilo da se mi držimo trenera koji pričaju njemački i imaju iskustva u BL.
anton 1983 napisao:MENE KOD jUPPA NAJVIŠE SMETA ŠTO JE BEZLIČAN, nema karaktera, užas!!! On se nekako predstavlja kao dobar u stric bi se reklo...Stoji iza Hoenesa u Kalle i nikako da se istakne te ga mediji zaobilaze u širokom luku i to mi se najviše gadi. takvog trenera ja u Bayernu nemrem imat! Bayernov trener mora bit pojava i mora mu riječ imat težinu, a sve te stvari Jupp jednostavno NEMA!

effe__sa napisao:Ma nek Jupp samo ponovi 1998. godinu iz Reala i sve je sjajno....Tada je osvojio Ligu prvaka, a u prvenstvu bio 4.![]()
![]()
Samo nakon toga je tamo dobio otkaz.

Murta napisao:
Ja se tome već duže nadam.

effe__sa napisao:
A šta kažeš na Mourinha?On bi nama mislim dobro došao, samo što njega i u slučaju napuštanja Reala više povezuju s Engleskom. Iako sam ja znao ćuti prije njegove izjave kako bi volio probat i lige petice u kojima nije bio. Pa zar nije red došao na BuLi?
![]()
nele-BHF napisao:Osvojio:
Kup UEFA
Ligu prvaka
Seria A
Premier league
Primeira Liga
Liga BBVA
Ostaje mu još Bundesliga, zašto te nebi uradio sa Bayernom ?
nele-BHF napisao:
Spomenut prije par postova.
nele-BHF napisao:Osvojio:
Kup UEFA
Ligu prvaka
Seria A
Premier league
Primeira Liga
Liga BBVA
Ostaje mu još Bundesliga, zašto te nebi uradio sa Bayernom ?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost