Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 21:35

nele-BHF napisao:Trofeji sve govore :lol: :lol:

Nelsone, Nelsone, pa još moram i da nagađam znači.... :) :) :)
Al et po pitanju special one-a se slažemo svakako :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2012, 21:36

effe__sa napisao:
nele-BHF napisao:Trofeji sve govore :lol: :lol:

Nelsone, Nelsone, pa još moram i da nagađam znači.... :) :) :)
Al et po pitanju special one-a se slažemo svakako :)

Pa nemaš šta nagađat. Jedan jedini je osvojio ovo što sam nabrojao. :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 21 vel 2012, 11:26

The Scarface napisao:Malo vi sanjarite u ovoj temi, nema te sile da AVB ili Mourinho budu slijedeći treneri Bayerna. ;)

Čudi me kako niko Sammera nije spomenuo, on je moj prvi pick poslije Favrea. Sa Effenbergom i sličnim ne bih htio eksperementirati jer Bayern nije klub za trenera debitanta. Vidjeli smo kako je to sa Klinsijem završilo iako je prije čak i repku vodio.

O Sammeru smo prije 10ak mj. raspravljali ako se iko sjeća..

Pošto ja tog žuću cijenim - ne bi imao ništa protiv!

A imam neakav osjećaj ko da Sammer samo čeka da dobije poziv Bayerna :roll:

sad se bavi fundamentalnim poslovima, ali kad bi Bayern pokucao on bi stigao za pola minute jer svakako stalno visi pred ulazom u Bayernov kamp :D
plus živi u Munchenu, sin mu trenira u Bayernu, ono, ne može za njega bolje biti nikako
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Mrš » 21 vel 2012, 12:06

ja ne znan da je Murinjo osvojija Primeru

i njega ne želin nipošto, đubre od čovjeka i nula od trenera. a da ne govorin da se ne uklapa u Bayern jer: 1. mi smo gospodski klub a on je cigan, 2. njemu tribaju odrješene ruke (šta Uli neće dozvolit) i triba mu odrješena kesa (šta Uli također neće dozvolit)

a ovo nula od trenera, znan da će sad neki počet srat o trofejima, pa evo da van odma objasnim. On cilu karijeru fura šrotfusbal, bez rizika bez ljepote, bez filozofije. znači, nabrije i osnaži fizićki momčad, kupi dva tri pojedinca šta nešto znaju (naravno za masne pare) i postavlja autobus u jačin utakmicama. Stručnjak je za napalit ekipu, to mu priznam. ali njegove ekipe igraju prljavo, na rubu kartona, uvik na kontre, nema igre, nema rizika, jer nema muda. kroz medije konstantno priprema teren za tu igru jer vrši pritisak na suce di stvara dojam da je ''cili svit protiv njega'' i u takvim okolnostima suci padaju pod taj utjecaj i teško dosuđuju kontra (samoprozvanog) Posebnog.

On troši ekipe, izvuče maksimum, osvoji nešto i bježi. Jebe se njega za klub, samo želi nahranit svoj ego, da bude Najveći bla bla bla. Vodi se onon ''Cilj opravdava sredstvo'', ako je cilj trofej spreman je gaziti po mrtvima samo da do toga dođe, makar cijena bila i blaćenje reputacije kluba. nigdi se ne zadržava, napušta klubove na vrhuncu jer nije u stanju održati se na vrhu, šta je puno teže nego doći na vrh.

On je jako inteligentna osoba, skužao je koliko mediji znače u nogometu i prvi je trener koji je uspio dobivati bitku van terena jer je zna da će u krajnjem slučaju to imat utjecaja za događaje na terenu. a na terenu, ka i uvik, bunker, trči, udri, ne daj, maši rukan, nogan, svin i svačin.... a igrat lopte??? ma ne, to nek rade pravi treneri
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la doro » 21 vel 2012, 14:27

Slažem se u potpunosti ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 vel 2012, 13:49

doro napisao:Slažem se u potpunosti ;)

također!

ali uvijek dođe neki pametnjaković sa statistikom i eto rasprave
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 22 vel 2012, 14:41

LuctL napisao:Reć da je Mou nula od trenera i ostat živ? :o Ne znam kako ti je to uspjelo. Nula od čovjeka da, ali ne i nula od trenera prijatelju. To što ti se ne sviđa način na koji on "trenira" je druga priča.

Ma lik je ko trener gigant. A čak ni ko čovjek on nije toliko loš, pa par puta sam gledao njegove intervjue, pa čovjek je tako normalno djelovao, ni malo prepotentnosti, a i sam za sebe kaže da je jedan familijarni čovjek i privatno skroz drugačiji. Ono je sve fasada na terenu, tačnije uz tere :) , on se samo trudi da stane ispred ekipe i zaštiti svoje igrače.....Ali skoro nikad nije niko čuo da bilo ko od igrača iz njegovih bivši klubova o njemu loše priča. On je tako u stanju da stvori tim, to jeste timski duh da je to nevjerovatno i igrači onda za njega bukvalno ginu na terenu. On sa svojim metodama nekad i pretjera i ima tu dosta poteza koje ja i ne podržavam, ali Mou je u mnogo stvari izvanredan i kod njega je sve dobro smišljeno i gotovo je na svaku situaciju spreman naći odgovor.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2012, 11:30

Tema o JUPPU na TM DE ima 450 str+ :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 23 vel 2012, 11:50

LuctL napisao:Reć da je Mou nula od trenera i ostat živ? :o Ne znam kako ti je to uspjelo. Nula od čovjeka da, ali ne i nula od trenera prijatelju. To što ti se ne sviđa način na koji on "trenira" je druga priča.

e moj prika, ajde pročitaj još jednom moj post pa ćeš svatit. on ima motivatorske sposobnosti, svaka mu čast, to sam mu i pofalija. ALI, kad si vidio da je Murinjo neku momčad doveo da IGRAJU?? njegove momčadi ulaze u utakmicu s ciljen da ubiju protivnikovu igru, a ne da igraju svoju i da pobijede. to ti je minimizacija rizika, jer nema muda i znanja stvorit svoju igru, nametnit se kroz IGRU. šta to će bit Murinjova ostavština nogometu kad ode??? Bunker??? šališ se??? i ti bi moga onako kad ti gazda da milione, postaviš 8 balvana krkanskih, i dvojicu da ''znaju'' i ne daš protivniku da igra, udri, udri, sudac ti podilazi jer si pripremija teren tjednma, misecima uoči utakmice vršeći konstantan pritisak na suce, sudačku organizaciju, Boga Jokina,.... i još, taj čovjek ne zna izgubit, nema dostojanstva nikakva, kad gubi uvik je neko kriv, samo on nikad, pa onda priča ili čak štipa za oko...

a igrači ga prate samo određeno vrime, on kad osvoji, biži ća jer zna da je izvuka sav potencijal iz ekipe i ne zna i ne more ostat na vrhu (reka san već) to je puno puno teže nego doć na vrh.

prepreprevelik egomanijak, clear NO from me

i ne pričaj budalaštine nego probaj svatit šta ti neko želi reć
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la cruz » 23 vel 2012, 12:09

eto mourinho je genij :lol: :lol: :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 vel 2012, 12:24

Murinjo je čoban i cigan :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2012, 12:44

To sve što govorite za Mourinha... On je u nogometu nešto ono što postoji desetljećima u američkim sportovima, show man, cirkus, nešto što budi reakcije onih koji ga vole i ne vole i potiče prodaju novinskih listova. ;) Sumnjam da je on u privatnom životu idiot od čovjeka i zlo, a i da budaletine puštaju suze kao kad je odlazio iz Intera.

On ima rezultate iza sebe i to se mora poštovati. Kada govorimo o njegovom stilu nogometa, recimo da ga u Realu baš i ne vidim kao što je bilo u Engleskoj i Italiji. To se ljubiteljima nogometa ne sviđa. Meni osobno ne smeta jer sam se naviknuo. Kako na meni dosadnu Barcelonu, tako i na Mourinha i ostale nogometne klubove i filozofije. Samo kad gledam onih 5 svjetskih naslova od Talijana i njihovu povijest nogometa, onda nemam što reći za Mourinha. Ne može jedan Mourinho nešto ogaditi koliko je kroz povijest nogometa Italija zgadila svojim rezultatima, no iznad svega igrom.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Mrš » 23 vel 2012, 13:21

prika, pošto vidin da me ne svaćaš neću dalje vodit ovu raspravu jer bi mora ulazit preduboko u bit lijepe nogometne igre i u neke temelje, a to mi se stvarno ne da. očito je da imamo skroz drugačije poglede na nogomet i na samo natjecanje dviju NOGOMETNIH momčadi i načina.

samo jedno ću te pitat: bi li ti volio da Murinjo dođe u Bayern, bude dvi godine i osvoji ligu prvaka ali ostavi iza sebe brod koji tone, most koji se ruši, bez ugleda, reputacije, bez imidža i filozofije i da se klub mora godinama koprcat iz živog blata da se vrati na staro stanje???? ili bi volio da Bayerna preuzme neki pravi NOGOMETNI stručnjak koji će stvorit sustav, igru, momčad, donijeti nešto novo i friško u igru?? i da čitaš s gušton u novinama kako Bayern lijepo igra, razbija momčadi svojon lepršavošću, itd... namjerno naglašavam NOGOMETNI jer Murinjo = ANTINOGOMET (razbijanje igre protivnika nije nogomet) ¨

budi mi pozdravljen
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2012, 13:29

Zašto sam ja napisao u jednom od svojih zadnjih postova "prodaja vendeta kluba"... Svi u svojim kritikama nabrajamo probleme koje ima Bayern no koliko vidim ja bum se prvi dotaknuo ove, za koju po novome smatram da je najveći problem! Svi to nekako naslučujete no niko od vas nikako da kaže pravi izraz, a to je: KOSMODISK! KIČMA KIČKMA I SAMO KIČMA!!!

Bayern nema najbitniju stvar koju treba imati vrhunska ekipa, a to je tzv. KIČMA EKIPE. Tu kičmu ekipe stvaraju u večini slučajeva TRI igrača! Bayern sigurno ima 3 dovoljno kvalitetna igrača koja bi to mogla biti, ali svakom od njih fali nešto da bi u pravom smislu te riječi to gradili. jedini igrač za kojeg znamo da to je je SChweini! Preostala dva igrača trebali bi popuniti neko od ovih: NEUER, LAHM, Badgnjili, Kroos, Muller, Robben, Ribery, Gomez! No ni to ne rade, a ajmo reći da su maltene u našoj ekipi ne zamjenjivi.

Iz tog razloga možda je i došlo vrijeme da se NEZAMJENJIVI "ZAMJENE", te da se sa tim novi igračima stvor novi poredak...Ti novi igrači to nemoraju odmah postati, nego sa njihovim odlaskom, možda bi se nko od sadašnji igrača trgnuo da to postane ili bi sam od sebe to postao....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 vel 2012, 13:49

A o čemu ja pričam....neuer je tek došo već 2 godinu bude slobodnij....gujda to nije jer ga uprava i trener ne guraju da bude čif....a naše vendete koje bi to trebali biti su karakterne nule(stakleni) stoga pametnom dosta...kaj se tiće lahma i mullera došli budu oni sebi ipak je njihov korijen Bayern i za njih se ne brinem toliko...i naravno moderni trener koji bi to držao i digo na višu razinu....sa ozilom i boljim bekom u ovoj formaciji Bayern bi razaro...s tim pod obavezno se riješit 1 staklenog ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva