Murta napisao:Dobar znak o tome kakvi su Pepovi planovi će biti sljedeći trener Cityja. Ako oni postave nekog pijuna, vrlo je lako moguće da nas Pep napušta. Ako uzmu Ancelottija, Kloppa ili sl. vrlo je vjerojatno da Pep produžuje ugovor.

luctl napisao:Ima 17 milijuna razloga.

ivan napisao:Murta napisao:Dobar znak o tome kakvi su Pepovi planovi će biti sljedeći trener Cityja. Ako oni postave nekog pijuna, vrlo je lako moguće da nas Pep napušta. Ako uzmu Ancelottija, Kloppa ili sl. vrlo je vjerojatno da Pep produžuje ugovor.
Tvoja teorija podrazumijeva da bi Pep rekao čelnicima Citija što planira. Ne vidim razlog zašto bi to napravio osim ako se ne dogovori odma sada s njima da prelazi. A ako je tako onda opet nema smisla da ostaje kod nas još jednu godinu

Murta napisao:ivan napisao:Murta napisao:Dobar znak o tome kakvi su Pepovi planovi će biti sljedeći trener Cityja. Ako oni postave nekog pijuna, vrlo je lako moguće da nas Pep napušta. Ako uzmu Ancelottija, Kloppa ili sl. vrlo je vjerojatno da Pep produžuje ugovor.
Tvoja teorija podrazumijeva da bi Pep rekao čelnicima Citija što planira. Ne vidim razlog zašto bi to napravio osim ako se ne dogovori odma sada s njima da prelazi. A ako je tako onda opet nema smisla da ostaje kod nas još jednu godinu
Ne nužno. Ako City misli da ga može dobiti, čekat će i bez konačnog pristanka.

cruz napisao:po meni bi produživanje s Pepom bilo žešće logično.

TiLe napisao:cruz napisao:po meni bi produživanje s Pepom bilo žešće logično.
Po meni je žešće nelogično.
Ajmo ga pustit da odradi još tu jednu sezonu, a onda razmišljat što i kako dalje.
Što bi dobili s tim da ga sada vežemo dugoročnim ugovorom? Jedino bi si natovarili basnoslovne odštete na vrat.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost