Josep "Pep" Guardiola

Arhivirane teme...

Re: Josep "Pep" Guardiola

PostPostao/la mirko0410 » 14 lip 2015, 15:15

The Scarface napisao:Uglavnom dosta ljudi samo čeka Pepov fail da mogu reć da su uvijek bili u pravu što se tiče te prevare od trenera.

Ja čekam da se Pep potvrdi u Bayernu, da osvoji LP, da opravda visinu ugovora, da izađe iz sjene Messia, jer to kaj je osvojil 2xBL to bi i Kruno Jurčić osvojil za 120 000 Eur-a po godini.
Zadnja izmjena: mirko0410; 14 lip 2015, 15:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la mirko0410 » 14 lip 2015, 15:22

panda napisao:
fcb629 napisao:ako nam se bas sve poslozi mogli bi osvojiti ligu prvaka bez ozlijeda i s malo srece s dobrom formom u polufinalu finalu,

Znači otprilike isto kao i pred 2 godine kad smo imali dobru dozu sreće i dobro nam se posložilo (Alabin gol Đubrentusu u 24 sekundi, Robben koji je taman u polufinalu počeo igrat k'o luđak, Barcelona kojoj je Messija bio ozlijeđen)

Baš bi volio da se i Pepu nekaj posloži u trečem pokušaju ili se njemu već sve dobro posložilo u Barci dok je imal Messia pa je potrošil svoju dozu sreće ali je barem to dobro znao naplatiti.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 14 lip 2015, 15:33

mirko0410 napisao:jer to kaj je osvojil 2xBL to bi i Kruno Jurčić osvojil za 120 000 Eur-a po godini.

A ti kao kvazistručnjak to sigurno znaš. Bravo.
Nije ni Klinsmann koji je puno veću lovu dobijao osvojio titulu...

mirko0410 napisao:Baš bi volio da se i Pepu nekaj posloži u trečem pokušaju ili se njemu već sve dobro posložilo u Barci dok je imal Messia pa je potrošil svoju dozu sreće ali je barem to dobro znao naplatiti.

Pa možda mu se i bude. Nikad ne znaš.
Juppu se potrefilo u drugoj sezoni.
Čelavi je mogao u prvoj sezoni odmah više napraviti, ali je onda on sam sjebao + Ramosova glava.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la mirko0410 » 14 lip 2015, 16:12

panda napisao:Juppu se potrefilo u drugoj sezoni.
Čelavi je mogao u prvoj sezoni odmah više napraviti, ali je onda on sam sjebao + Ramosova glava.

lijepo si napisal, mogao je u prvoj sezoni napraviti više ali na žalost nije
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 14 lip 2015, 20:17

A ono, čovjek u prvoj sezoni osvoji 2 trofeja (najdominantnije osvajajnje BL u povijesti) + 2 mickey mousea i ispadne u 1/2 finalu LP-a (način na koji smo ispali je svakako sramotan, ali opet nije tolika katastrofa) pa ljudi opet nisu u stanju realno sagledati stvari.

U drugoj sezoni uz najgori mogući peh s ozljedama opet osvaja BL i dolazi do 2 polufinala pa ljudi opet traže otkaz i novog trenera.

Ali uvjerljivo najjače je kad krenu priče o Messiju, pa jebalo majku zna svaka budala da individualni igrači čine razliku. Kod Barce Messi i ostatak društva, kod Reala Ronaldo a kod Bayerna Robbery što nikako ne umanjuje utjecaj trenera.

Da ne pričam o Pepovoj Barci i njihovoj filozofiji igre koja je 4 godine bila apsolutni favorit protiv svake momčadi.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 lip 2015, 06:57

effe__sa napisao: Samo više nisam toliki optimista, upitno je da li ćemo mi s njim na klupi ostvariti korake naprijed

Ovo je najjača rečenica koju je effe napisao.

U potpunosti razumijem kad kaže da nije više tako veliki optimista. Nakon protekle sezone jasTno mi je zašto je tako. Izuzev tih silnih ozlijeda vidli smo neke stvari koje nam se nesmiju događati, a to su neoprostive induvidualne greške kojih nije bilo samo protiv Barce, već protiv Porta, a najbitnije protiv BvB-a u pokalu. Kada smo ispali od BvB-a za mene je to bilo to i tada sam već shvatio da mi nećemo otići do kraja.

Prilikom upita hoćemo li proči Porto moj odgovor je bio, ako izađemo na teren kao Bayern pomest ćemo pod s njima i tako je bilo. No taj dojam da je BAyern izašao na teren u drugom djelu sezone nisam previše puta vidio. Momčad mi je previše djelovala kao da je u grču i nikako da otpusti ručnu. Kao da se neki atmosferski pritisak nadvio nad cijelim klubom. Poštujem činjenicu da ljudi više nisu toliko optimistični jer su očekivanja dolaskom Pepa bila drugačija i veća. Mislim da je Pep maltene učinio sve što je htio no da mu masa stvari nije pošla za rukom, kako zbog ozlijeda, tako i zbog zasićenja, pa forme a kod nekih igrača zbog individualne kvalitete.

Što se tiće drugog djela ja sam uočio jako veliki napredak kod nas po pitanju razvoja jer smo postali puno fleksibilnija momčad nego što smo bili. Za neke je to plus a za neke minusa, naravno to opet ovisi o tome kako se zamišljeno sprovede u djelo.

Ono što mene najviše zanima je pitanje; da li Pep od Mullera i Gotzea može napraviti nasljednike Robberya. Znači ovdje se radi o totalno drugačijoj vrsti igrača zbog kojih bi morali promjeniti stil igre zbog manjka individualne kvalitete po pitanju driblinga ali isto tako zbog otvaranja mogučnosti da Bayern igra poput Elf-a.

Znači mene zanima da li mi možemo igrati sa Gotzeom i Mullerom kao podrškom za Lewandovskog te da se za njih dvojicu nađe alternativa, a ne da su njih dva "prekriženi" i da se traže novi Ribery i RObben kojima će Gotze i Muller biti "zamjene". Znam da većini ljudi nije jasno zašto toliko spominjem Mullera, no pod bilo kojim trenerom do sada Muller je imao problem igranja u prvih 11 ako su određeni igrači bili spremni. Zbog okolnosti koje su se desile njegov status nikada nije bio upitan, no da su cijelo vrijeme i Ribery i Robben bili spremni možda danas Muller više ne bi bio igrač Bayerna jer on baš pokriva te ofenzivne pozicije gdje se uvijek nađe neki bolji nogometni šmeker.

Zato bi bio presretan kada bi Muller postao igrač za kojeg se više ne traži mjesto u prvih 11, jer realno gledano Muller je najbolji Njemački igrač, a Gotze napokon explodirao i pokazao zašto je najveći njemački talent.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 lip 2015, 11:36

Ja sam definitivno da se alternativa nađe muller i gotze-u...po meni je muller pod mus u prvih 11 i to na lijevom krilu a ribery zamjena još ovu godinu a onda tražit zamjenu....gotze je alternativa robbenu na desnom krilu al mu davat sve više prilika.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Smežurani Lulek » 20 lip 2015, 10:39

Istina.Treba se Gotzea gurati sve češće u prvih 11.Dečko je izgubio na samopouzdanju jer ga je Pep previše rotirao.Mlad je i to je utjecalo na njegovu igru.Nikako prodati Gotzea, jer je on sadašnjost i budućnost Bayerna.Za Riberya trebamo alternativu jer je jasno da tip više nemože izgurati sezonu do kraja bez ozljeda.Sve češće je ozljeđen i to je činjenica.Nadam se da budu uvjerili blentavog Reusa da je Bayern klub za njega. :idea:
"Kao mali sam imao neviđenu sreću da mi je otac imao tako veliku šaku da me se bojao udariti da me ne ubije"
Smežurani Lulek
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Murta » 26 srp 2015, 17:55

Opet priče o Guardioli u Cityju, neki čak tvrde da je već potpisao. BeIN Sports je prije par mjeseci govorio da on tamo ide 2016., a onda su pijavice pokušale uhvatiti klikove pa rekli da odlazi odmah i diskreditirali početni rumor. Ali oni su stalno držali 2016.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la fcb629 » 26 srp 2015, 17:58

Murta napisao:Opet priče o Guardioli u Cityju, neki čak tvrde da je već potpisao. BeIN Sports je prije par mjeseci govorio da on tamo ide 2016., a onda su pijavice pokušale uhvatiti klikove pa rekli da odlazi odmah i diskreditirali početni rumor. Ali oni su stalno držali 2016.

otici ce sigurno, stize klopp, arhivirajte ovaj post, bude li momcad igrala lose, dobit ce otkaz vec za bozic
fcb629
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la panda » 26 srp 2015, 18:08

klopp :lol:

s konja na magarca
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 26 srp 2015, 19:10

Murta napisao:Opet priče o Guardioli u Cityju, neki čak tvrde da je već potpisao. BeIN Sports je prije par mjeseci govorio da on tamo ide 2016., a onda su pijavice pokušale uhvatiti klikove pa rekli da odlazi odmah i diskreditirali početni rumor. Ali oni su stalno držali 2016.

Da li je neko primetio da je Kaller poceo da daje izjave tipa: Imamo dobre sanse da produzimo saradnju ali ako na to ne uspe idemo dalje...

Prosle sezone je bila ista prica ali bez ovog ali... Citanje izmedju redova?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 srp 2015, 21:08

Pa jasno je sve..ako se ne dokaže ove godine leti...u Bayernu ide sve u rukavicama..tak je uvjek bilo i sad sa gujdom ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 27 srp 2015, 14:21

Sve miriši da ima neš istine u tome jer : City nije otpustio Pellegrinija i dao mu jednu godinu još, sve do možebitnog dolaska Guardiole, što će sad uzimat novog trenera ako dolazi Pep druge godine?

Klopp odlučio uzet pauze, čini se baš tu jednu godinu kad ode Pep.

E sad Klopp u Bayernu? Nikad ne reci nikad.

Nikad nisam mislio 2013. godine da ću 2014. godine u Bayernu imat Gotze-a i Lewu, pa imam. :D
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 27 srp 2015, 14:44

tako to s vana izgleda. ima logike!

ali nitko ne spominje jedan drugi scenarij (koji se itekako može nanjušiti):

a to je da su Kalle i Hoeness pomalo skeptični da li bi ostanak Pepa bio dobar za Bayern.....

zašto mislim to?

- Odugovlači se s produživanjem ugovora. Da su naši toliko oduševljeni s njim kao što su bili ispočetka, već bi ovog ljeta tražili da potpiše ugovor. Sada se izvlače na njega kako "on ne voli žuriti s tim odlukama". Mislim da on ne bi imao baš puno protiv da nastavi biti najplaćenija osoba u klubu.

- Sve su češće izjave poput "Weggang von Pep wäre kein Weltuntergang" i daje se javnosti do znanja da je klub iznad trenera, ako se ne nastavi suradnja..

- Javnost nije na strani trenera, pritisak je ogroman, a skeptičan je velik dio Bayernovih dugogodišnjih fanova. To nijednoj upravi od tradicionalnih klubova nije nebitno! Ta tendencija nezadovoljstva s trenerom je situacija koje se boje čelnici tih klubova i strah ih je eskalacije. Sjetim se Real-mourinho, Bayern-klinsmann,Schalke-Magath, itd.

Pep je donio uspjeh Bayernu, neki će reć da je to bilo za očekivati, ali ne smije biti upamćen kao loša odluka za trenera, dapače, mislim da je dosta pomogao Bayernovim igračima, koji to i sami govore na interview-ima.

Pep je imao samo dvije fatalne greške (polufinala 2013/2014 protiv reala) kada je poslušao igrače i skupo platio.

prije dva mjeseca nije imao sreće protiv Barcelone kada smo igrali bez pola ekipe, to se nikako ne smije zanemariti!

Pep će ove godine imati ekipu na raspolaganju koja je po jakosti na razini one zadnje Heynckesove. Uz dozu sreće i puno zdravlja u ključnim trenucima, Bayern može opet doći do vrha Europe... (ito s njegovim tika taka nogometom)

Jedino pri takvom scenariju mislim da će mu se ponuditi produženje ugovora!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva