Nama će uvijek sezona bez trofeja donijeti ogromna ulaganja i rad uprave na novim igračima koja je u pravilu bijesna i frustrirana zbog neuspjeha.
Jürgen Klopp je u jednu ruku najbolje što se dogodilo Bayernu početkom 2. desetljeća ovog stoljeća, a čovjek nikad nije bio naš trener već samo protivnik.

Da nismo 2 puta ostali bez titule u nizu i da nije stvorio onakav turbo stroj od BVB-a između 2008. i 2013., mi ne bi imali razdoblje od 2011. do 2017. pa i ovo od 2017. do 2020. koliko god to mlako, tromo i naborano izgledalo.
Mi smo u Njemačkoj i Europi najbolji i najjači kad u Bundesligi imamo isto jedan jaki klub koji je sposoban svake sezone uzeti nam naslov, a to nažalost nemamo od ljeta 2014. do danas.
Jedan Roman Abramovich bi trebao u Njemačkoj da kupi Schalke, Stuttgart, Hamburg ili Eintracht ili naše ljute gradske rivale pa ih pretvori u velesilu da imamo opet kaos u Münchenu i jedini istinski derby koji smo kroz cijelu povijest imali.
cruz napisao:Imam osjećaj ko da ovu rečenicu iznad govorim svake godine

Govoriš zato što si vječiti optimist i vjeruješ u čuda u koja Nijemci sami ne vjeruju niti ih sve to zanima koliko da samo idu na stadion i ne gledaju van svojih granica.
Sjeti se Favreovog BVB-a kad je nanio najveći poraz Simeoneu u karijeri od 4:0 u skupini LP pretprošlu jesen, nisu otišli daleko, a obrana im je 1000000x više šuplja od švicarskog sira.