Postao/la anton 1983 » 29 sij 2009, 11:14
Još malo i počinje! I to koje otvaranje, odmah klasik
Bum piknu svoje prognoze koje sada u ovom trenutku nemaju veze sa znanjem, nego više sa mojim htjenjem i nekom intuicijom koja je u ovom trenutku puka sreća jer neam pojma kak ko igra i kolko je ko spreman...
Hamburger SV - Bayern München - Bayern dobiva, iako je HSV doma potrgal 1860, vjerujem u čistu dvojku bayerna, vreme je da ih nabijemo. Bit će to jebena tekma, brijem da buju se tukli ko sami vragi, neisključujem crvene kartone
Hannover 96 - FC Schalke 04 - e sad, ovo bi Schalke moral dobit i pobjeda u kupu bila je lepa uvertira, također 2, makar u ovu pobjedu nisam tak jako ziher...
1. FC Köln - VfL Wolfsburg - he he he, prema svim pravilima ovo bi trebala bit 1. ali ja bi igral x. Kolnu je strgan Novaković - njihov stroj za golove a Wolfsburg nemre vani kurca napravit, ali isto tako 2. dio sezone Wolfsburg igra bolje jer Magath je sad imal vremena da to malo bolje posloži.
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen - Ufff, jako teško za prognozirat, rekel bum X, jednostavno doma BVB-u nevjerujem a i izgubili su sad od Werdera.
Hertha BSC - Eintracht Frankfurt - nadam se da će Eintracht tu iznenadit jer nemrem gledat ovu herthu u gornjem djelu tablice!!!!
1899 Hoffenheim - Energie Cottbus - HE he he, X
VfB Stuttgart - Borussia M'gladbach - Pobjeda Gladbacha ili x - kak je Stuttgart odigral protiv bayerna to je bilo kriminalno, izgledaju koda su fulali sa pripremama, a pošto ja želim da Gladbach ostane u ligi moraju odmah u početku počet neke rezultate ostvarivat....
VfL Bochum - Karlsruher SC - Bljak - ovaj par je tolko ružan - mislim po imenima, stadionima i dresovima da to nebum niti prognoziral - nek si Bochum zeme 3 boda iako bi mi pobjeda ili x bio draži...Morti i Drpić debitira
Werder Bremen - Arminia Bielefeld - Bumen, Bumen, Bumen - 4+ golova
KVDM!!!!