Euro 2024. Njemačka

Arhivirane teme...

Re: Euro 2024. Njemačka

PostPostao/la anton 1983 » 11 srp 2024, 06:54

E ti nemas privilegiju koristiti se tim terminom :mudrac:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 srp 2024, 10:06

Ja ne kuzim kaj se ljudi boje cinjenice da ce Englezi satrat Španjolce? :idk:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 srp 2024, 11:45

Ja sam sad za Eng neka gnoj osvoji nisu nikad i radi Kanea!

Španjolci su cigici koji mi idu na živce i trebali su ispast protiv Njemacke koja ih nadigrala i teško pokradena.

Ajmo Kane :smajl010:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 srp 2024, 16:17

Ne znam za koga bih uopće navijao, ali taj penal sinoć... eto zašto džaba tehnologija. Opet čovjek radi totalne gluposti. Radili su manje prijestupe prije toga jer su se mogli izvući da nisu vidjeli i mogli vidjeti, a znali su ocijeniti stvari nekad izvrsno. Sada? Dođe jedan Nijemac(koliko su samo Nijemci kao suci propali zadnjih 12 godina je nezamislivo) i odvali s pregledom snimke penal. :lol:

Španjolce vidim kao osvajače jer su ipak najviše odigrali i eto Olmo je razorio ozljedom Pedrija ovaj turnir pa postoji izvrsna šansa da bude najbolji igrač Europskog prvenstva, ali kako su Englezi gurali kroz turnir ko nekad Talijani i onda sinoć zapravo neki klinac i odigrali nakon 5 utakmica nepostojanja... nisam pametan. Stvarno čudno prvenstvo.
Znam da starim i nije kao prije, ali jednostavno ne vidim više na turnirima određene igrače da baš ono žešće razaraju i da je to popraćeno i na klupskom nivou, tu je upravo Cody Gakpo očit primjer.

Jedino što znam da je vječni tragičar Southgate od 2016. do danas napravio lavovski posao kao nijedan izbornik prije toga - 4 kvalifikacijska ciklusa, 4 natjecanja, 3 polufinala, 1 četvrtfinale i od toga 1 finale. Liga Nacija prvo izdanje 18/19 uzeo 3. mjesto. Po nekoj 'logici' ovo uzimaju da se napokon nekim zlatom okite.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 srp 2024, 16:20

Sjebat ce Španjolce.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 srp 2024, 16:35

Nogomet je postao samo priča o pregledu snimki, a ne tko je kako igrao. Najgore od svega, mnogi ljudi bi mi započeli priču samo o tome kako više igru na terenu nitko ni ne spominje. Katastrofa kamo ide ovaj nogomet... :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 srp 2024, 20:15

Red passion napisao:Nogomet je postao samo priča o pregledu snimki, a ne tko je kako igrao. Najgore od svega, mnogi ljudi bi mi započeli priču samo o tome kako više igru na terenu nitko ni ne spominje. Katastrofa kamo ide ovaj nogomet... :?

Misliš ljudi mentalno,duhovno i intelektualno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 12 srp 2024, 07:20

To nećemo više pričati jer prije 10 godina se vidjelo gdje je to bilo i kamo ide, sada živimo tu propast koju si spomenuo.
Pad standarda svake vrste o čemu sam pričao I gledao na početku 20-ih sada samo gledam kako se strmoglavi, čak i u Njemačkoj gdje sam 2 i pol godine. Kao da i nisam otišao iz HR. Samo nigdje rata što je jedina razlika u odnosu na prošlost.
Jedino bogati imaju i mogu pričati kako im je super. To je jedino sigurno i univerzalno za cijeli planet, ostalo piši propalo. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 13 srp 2024, 20:30

Čudan mi je ovaj sav turnir...Nekako to čudno ispadanje Njemačke, čije ispadanje prije polufinala u glavi nikako nisam mogao zamislit. Onda odjednom Englezi tolike golove zabijaju u zadnjim minutama, dobro izvode penale, Španci u zadnjoj minuti protiv Nijemaca, onda ta sudijska odluka oko nedosuđenog penala koju Nijemci nikad u historiji nisu doživjeli...Pa onda se činilo da se ni sudije , nit Uefa više nisu mogle dogovoriti koga guraju. Ta greška ili kako li već oko penala u susretu Njemačka - Španija, čudne odluke u duelu Italije i Hrvatske...I generalno neki čudni osjećaj....
Imam osjećaj da će se ovi neki događaji nastavit i nakon ovog prvenstva i da će više biti nekog potkusurivanja i natezanja, navlačenja, pa će neka ekipa zaplatit što se drugoj vraćaju dugovi iz prošlosti.

A sutra skoro da mi je svejedno, dobro bi bilo da bude dobra utakmica, ali eto možda bi se ko ne znam ikad odlučio za Engleze :D , samo zbog Kanea da skine to prokletstvo oko trofeja pa će i nama biti lakše ;) .
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 14 srp 2024, 06:55

Otkako su Messiju namjestili i dali osvajanje SP-a više se tu nema što posebno reći, ušli smo u još noviju eru nogometnog biznisa.
Na Copa Americi u finalu slijedi 25 minuta pauze na poluvremenu kako bi imali show program s popularnom pjevačicom, a pravila su 15 minuta. Izgleda kako će se tu opet nakon nešto više od godinu i pol dana u nogometu novo sranje dogoditi za ubuduće. Katastrofa tko sve vodi ovaj sport i koliki neprijatelji i grobari su postali kada ono najvažnije nije na prvom mjestu već na nekom 3-4. mjestu, ako već ne zadnjem.

Ljudi se zadnjih par godina počinju odmicati od gledanja i praćenja sve više i više, a prije 10 godina govorilo se kako to više nije to kao ranije i sve manje i manje će biti.

Iz tih razloga zato ovako jako slab turnir gdje su samo Španjolska i Njemačka se pokazale(iako to je moglo i može za još 50% bolje kakve su prije ekipe prije imali) uz male kao Gruzija, Rumunjska, Albanija i Slovačka, gdje su se silni golovi zabijali izvan 16m i to je to.
Na turniru je palo 10 autogolova, a igrač(i) s najviše golova ima(ju) samo 3 pogotka do finala, znači 5-6 golova je teško dohvatiti. :lol:

Najgori Euro ikad. Platini je srušio turnir, a neki već sada razmišljaju o novom, daljnjem proširenju. :haha:

6 godina od Rusije i uvođenja VAR-a, suđenje se potpuno srozalo umjesto da se dignulo za 5 razina na više. Nakon utakmice se samo raspravlja o korištenju tehnologije, statistikama i brojevima igrača, a tek onda što ostane o nogometu, izdanjima i dr. Uvijek sam gledao i razmišljao o klupskom nogometu, najboljim igračima, klubovima od turnira do turnira, od SP-a do SP-a, od Eura do Eura i razmišljao koliko se sve promijenilo i mijenja.
Nakon Brazila 2014. sve je otišlo u potpuno krivom smjeru.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 14 srp 2024, 21:55

Ekipa/reprezentacija u kojoj igra Kejn praktično nema nikakve šanse da uzme trofej...

Čovjeku se ne da pa ne da.

Španci, iako ih ne volim, potpuno zasluženo šampioni.
Prestigoše Švabe po broju trofeja i to u sred Švabije.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 15 srp 2024, 08:11

Prestigli su ih samo uz pomoc suca i to brutala(nemoj samo pocet srat o Kroosu i žutim kartonima)
Njemci su nadigrali španjolce u svim segmrentima,presing,fizicki,po šansama i posjedom cak malo,tragicar Havertz koji fulo maltane 3 zicera i budala trener koj ga forso na špici,Španjolskoj trebaš zabit znaci killer a ne na posjed pricao sam prije utakmice.Cak i u produžecima su Njermci bili bolji al eto pokradeni.

Španjolci zasluženo u finalu ali osvojili samo zbog teške sudacke greške.

Finale je bilo odavno Njemacka-Španjolska nikakve Engleske,Nizozrmske i Francuske te momcadi nisu ništa mogle Španjolskoj osim Njemacke.

Totalno cudno EP.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 15 srp 2024, 13:49

https://x.com/FarinGraphics/status/1812763000199094719

Legende!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 srp 2024, 21:14

https://x.com/dw_sports/status/1812617533532365247
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 17 srp 2024, 20:14

Španjolci 7 utakmica 7 pobjeda. Nije bilo provlačenja, produžetaka, baš ništa. Dosta slabo prvenstvo sveukupno gledajući i najgori Euro otkako sam se rodio i gledam a to je od 1996.

Ostat će zapamćeno po potpunom podbačaju Portugalaca, Francuza, Talijana, pa i Engleza(do zadnje 2 utakmice) kada je igra i dojam u pitanju.
Suci nikad gori, a 6 godina od uvođenja kVAR-a, Gruzija, Rumunjska, Slovačka i Albanija pokazale jako puno toga iako su te zemlje jako rano ispale. Eeee da... golovi izvan 16m su ono što svakako treba nahvaliti.

Napadači potpuno podbacili jer ne zabiti ni 5-6 golova na turniru je očajno. 3 je premalo.

Španjolci najbolje odigrali, Nijemci napokon odigrali vrlo dobar turnir no za više trebaju top 9-tke, brutalne bekove i odlične razarače u sredini terena te Kroosovog i Schweinijevog nasljednika. Ukratko kvalitetu i širinu u svom bazenu. To naravno nećemo vidjeti jer top napadači su kategorija 20. stoljeća kada je Elf u pitanju(a Gómez nije dugo trajao osim 1 turnir 2012. :D ).

Hrvatska se za 2 koplja mora modernizirati u svojoj igri. Ovako neće ići ili jako teško pa kada se poklopi, poklopi se.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva