Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Axe napisao:Dzekooooo!!!!![]()
![]()
![]()
Ne znam ako dodje kako bi se snasao u Bayernu, jer on i Gomez su mi skoro isti tip igraca, doduse Gomez jest malo smotaniji, ali nista manje ubojitiji. Najveci problem Gomeza su Robbery, koji ionako kad naprave solo prodor ne daju loptu, obicno se to zavrsi nekim sutem prema golu.
Sto se mene tice ja bih volio da Dzeko dodje, da vidimo i njegove karafeke u spicu.

CroCHEF napisao:daj... sad ode stavit dzeku u bayern i ode igrat pes
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Spox.com napisao:11.43 Uhr: Will der FC Bayern jetzt einen Innenverteidiger holen? Nach Informationen der italienischen Zeitung "Tuttosport" ist der FCB am italienischen Nationalspieler Giorgio Chiellini von Juventus Turin interessiert. Der 25-Jährige, dessen Vertrag bei Juve noch bis 2013 läuft, soll 22 Millionen Euro kosten. Nach Angaben von Juventus und Chiellini-Berater Davide Lippi liegt noch kein konkretes Angebot vor. Lippi sagt aber: "Das Interesse großer Vereine wie Real Madrid oder eventuell Bayern freut uns. Aber Giorgio möchte Juve nicht verlassen." Die Bayern befinden sich gerade im Trainingslager am Gardasee - von dort aus ist es ja nicht allzu weit nach Turin...

Murta napisao:Mi i Real prema Tuttosportu želimo Chielinija, ali on nije zasad primio nikakvu službenu ponudu. Ako bi je dobio, dobro bi razmislio. Ako bi ga uzeli to bi bila super kupnja, on je igrač svjetske klase. Ali, ta vijest je vjerojatno obična glupost.
Moja procjena mogućnosti da se transfer ostvari - 1.733333 %
cruz napisao:evo izgleda da se odustalo od Coentraa, ako je vjerovat Rummeniggeu. reko je da se odustaje zbog cijene, ALI, možda je to samo privremeni manevar, kužiš, možda oni tokom ljeta shvate neke stvari.....al dobro, o tom po tom!

Laut Informationen der spanischen Sportzeitung ‚as’ besitzt Khedira einen Vorvertrag bei den Bayern.

Speedy napisao:Kako AS doznaje, Khedira ima potpisan predugovor s Bayernom!
Laut Informationen der spanischen Sportzeitung ‚as’ besitzt Khedira einen Vorvertrag bei den Bayern.

Und da kommt auch schon das Dementi zu Khediras angeblichem Vorvertrag bei den Bayern. Sportdirektor Nerlinger will von dem Deal offiziell nichts wissen und kommentiert das Gerücht mit nur einem Wort: "Ente."

mladjo_dj napisao:a sta mislite Tymoschuck + 10 milja(mozda i manje) za Khediru.

Axe napisao:mladjo_dj napisao:a sta mislite Tymoschuck + 10 milja(mozda i manje) za Khediru.
Zasto davati novac kad bi sljedece sezone dosao besplatno.
mladjo_dj napisao:a sta mislite Tymoschuck + 10 milja(mozda i manje) za Khediru.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost