Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la FCB m@niac » 19 srp 2010, 15:19

Džeko nije ni do koljena Mulleru, a i kaj je najgore...opće nam netreba.... ;)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 19 srp 2010, 16:33

Axe napisao:Dzekooooo!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne znam ako dodje kako bi se snasao u Bayernu, jer on i Gomez su mi skoro isti tip igraca, doduse Gomez jest malo smotaniji, ali nista manje ubojitiji. Najveci problem Gomeza su Robbery, koji ionako kad naprave solo prodor ne daju loptu, obicno se to zavrsi nekim sutem prema golu.

Sto se mene tice ja bih volio da Dzeko dodje, da vidimo i njegove karafeke u spicu.

Neki igrači nisu očito kvalitetni da igraju za momčad, već da momčad igra za njih. Tu bi se moglo upravo Gomeza staviti. U Stuttgartu je on bio centralna i glavna figura. Ne kažem... Bilo je tu još dosta dobrih igrača kada su bili prvaci i onda sav onaj period dok nije potpisao za FCB. U Elfu je isto bio odlično debitirao i stvarno je tada izgledao moćno i da bi se trebao sve više i više dizati, ali u Bayernu momčad ne igra za njega. Da je dobio u VfB-u barem 5-6 igrača koji su samo takve kvalitete... Bio bi i dalje ubojit i njemu bi se vjerovatno lopte još bolje štimale. Ali dobro... Ostaje ovu sezonu vidjeti može li se podići, ući u mega formu i početi rešetati po golovima u BL.
Džeko je ok igrač, ali prevelika je konkurencija u FCB-u. Možda bi i njega to također udarilo u glavu kao Gomeza.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 srp 2010, 21:45

čuj SN donio tu informaciju... možda i je logično, imaju sad u WOB samo takvog doušnika/doušnike... ;)

nema ništa od toga, naravno, ali Džeko... taj Đeko.... jooooj šta bi to bilo pufffff 8-) gangsta shit hehe

Đeko, Müllä, Robben, Ribery :o

ne može niko zabraniti meni da sanjam i zamišljam... a ovo bi bilo SEXXXXX

ljudi ne bi više gledali youjizz nego Bayern München :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 19 srp 2010, 21:54

daj... sad ode stavit dzeku u bayern i ode igrat pes
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 19 srp 2010, 22:08

CroCHEF napisao:daj... sad ode stavit dzeku u bayern i ode igrat pes

..tako je i jedino moguće... :lol: ...jedino imaš i fifu ...ali je sranje...tak da možda bolje pes...ali sad će 11 - ica bit bolja nego ikad :lol: :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Murta » 20 srp 2010, 10:57

Danas nas bombardiraju sa igračima koji bi trebali doći u Bayern.

Spox.com napisao:11.43 Uhr: Will der FC Bayern jetzt einen Innenverteidiger holen? Nach Informationen der italienischen Zeitung "Tuttosport" ist der FCB am italienischen Nationalspieler Giorgio Chiellini von Juventus Turin interessiert. Der 25-Jährige, dessen Vertrag bei Juve noch bis 2013 läuft, soll 22 Millionen Euro kosten. Nach Angaben von Juventus und Chiellini-Berater Davide Lippi liegt noch kein konkretes Angebot vor. Lippi sagt aber: "Das Interesse großer Vereine wie Real Madrid oder eventuell Bayern freut uns. Aber Giorgio möchte Juve nicht verlassen." Die Bayern befinden sich gerade im Trainingslager am Gardasee - von dort aus ist es ja nicht allzu weit nach Turin...

Mi i Real prema Tuttosportu želimo Chielinija, ali on nije zasad primio nikakvu službenu ponudu. Ako bi je dobio, dobro bi razmislio. Ako bi ga uzeli to bi bila super kupnja, on je igrač svjetske klase. Ali, ta vijest je vjerojatno obična glupost.
Moja procjena mogućnosti da se transfer ostvari - 1.733333 %

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Also doch Coentrão? Bericht über Mega-Offerte
Prema A Boli naša meta je Coentrao. Nudimo 20 milja, 5 prema uspjesima i Braafheida. I to sve dan nakon što je LvG rekao da nemamo niti 15. :mrgreen:
Moja procjena mogućnosti da se transfer ostvari - 3.41 %

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van Gaal quiere contar con Van der Vaart en el Bayern
AS pak veli da bi mogli dobiti vdV-a kao dio naknade za Bastinatora. i Da van Gaal želi vidjeti van der Vaarta u Bayernu.
Moja procjena mogućnosti da se transfer ostvari - 1.176%

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sakho et la tentation Bayern Munich
Koliko sam ja skužio preko Google Translatea PSG je kupio Bodmera i Nenea i sad moraju prodavat. Van Gaal bi želio Sakhoa koji je postao najmlađi kapetan PSG-a sa 17 godina, 2007. Platili bi ga 10 milijuna €.

Jel netko zna više o njemu? Ja samo znam iz Football Managera gdje je jedan najboljih stopera.
Moja procjena mogućnosti da se transfer ostvari - 0.4235 %
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 20 srp 2010, 14:53

Murta napisao:Mi i Real prema Tuttosportu želimo Chielinija, ali on nije zasad primio nikakvu službenu ponudu. Ako bi je dobio, dobro bi razmislio. Ako bi ga uzeli to bi bila super kupnja, on je igrač svjetske klase. Ali, ta vijest je vjerojatno obična glupost.
Moja procjena mogućnosti da se transfer ostvari - 1.733333 %

:o reko bi da ovo spada u istu kategoriju ko Đekin transfer.... 95% neostvarivo, ali bi bilo 10000% pojačanje ekipe.

ne vrijedi ja mislim o tome puno raspravljati.. ;)

Coentrao... hehe šta sam no ja govorio?!

cruz napisao:evo izgleda da se odustalo od Coentraa, ako je vjerovat Rummeniggeu. reko je da se odustaje zbog cijene, ALI, možda je to samo privremeni manevar, kužiš, možda oni tokom ljeta shvate neke stvari..... :roll: al dobro, o tom po tom!
;)

van der faart? :sick:

sakho? ako je u tim godinama već kapetan... sigurno nije loš! iako ga nikad nisam gledo, niti sam čuo previše stvari o njemu :? ovako, ako bi povećao kvalitetu onda nek ga se dovede, svakako; a ako bi povećavao samo kVantitetu onda bolje da se da prilika Breni nego dovoditi....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 21 srp 2010, 09:06

Kako AS doznaje, Khedira ima potpisan predugovor s Bayernom! :lol:

Laut Informationen der spanischen Sportzeitung ‚as’ besitzt Khedira einen Vorvertrag bei den Bayern.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Axe » 21 srp 2010, 09:24

Speedy napisao:Kako AS doznaje, Khedira ima potpisan predugovor s Bayernom! :lol:

Laut Informationen der spanischen Sportzeitung ‚as’ besitzt Khedira einen Vorvertrag bei den Bayern.

Mogli bi jos jednom sjebati Real. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mozda taj predugovor vrijedi za sljedecu sezoni i da ce doci za 0 Eura. :P :P
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 21 srp 2010, 10:09

a sta mislite Tymoschuck + 10 milja(mozda i manje) za Khediru.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 21 srp 2010, 10:22

Neka on samo dođe. Mlad igrač spram Bommela koji leti nakon ove sezone u Nizozemsku natrag ili u mirovinu, a i spram Tyme kojeg jako cijenim i koji na moju žalost nije uspio dobit svoju šansu u našem klubu.
Ali eto... Neki će htjeti da ovo bude i istina. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 21 srp 2010, 10:37

Und da kommt auch schon das Dementi zu Khediras angeblichem Vorvertrag bei den Bayern. Sportdirektor Nerlinger will von dem Deal offiziell nichts wissen und kommentiert das Gerücht mit nur einem Wort: "Ente."

Nerlinger odmah dementira navode AS-a. Nadam se da je ovo istina jer je ovo i logični slijed događaja, produžili jednu godinu sa Bommelom da bi ga Khedira nasljedio kad mu istekne ugovor.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 21 srp 2010, 11:47

mladjo_dj napisao:a sta mislite Tymoschuck + 10 milja(mozda i manje) za Khediru.

Zasto davati novac kad bi sljedece sezone dosao besplatno.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 srp 2010, 11:52

Axe napisao:
mladjo_dj napisao:a sta mislite Tymoschuck + 10 milja(mozda i manje) za Khediru.

Zasto davati novac kad bi sljedece sezone dosao besplatno.

Zato da se osiguramo, jer ako će on slijedeće sezone biti Free a mi ga sada neosiguramo on SIGURNO ne ide kod nas. naravno ako nastavi biti ovako dobar...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 21 srp 2010, 12:34

pa šta je više u tom kediri Boga mu!! :|

evo mediji ga pumpaju, stat će za koji tjedan, a nije sad dobro da svak na to nasjeda!

koristan je igrač, ali daj, ZABOGA, kakav real kakav bayern... :lol:

sve da ode u real - pa šta?! 'stradat' će ko i metzelder itd.

najsmješnije mi je ovo

:o OMG

dečki gledajte malo nogometa i igrajte digod, možda vam se procjena igrača promjeni :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva