SKUPINE LIGE PRVAKA:

Arhivirane teme...

Re: SKUPINE LIGE PRVAKA:

PostPostao/la Effenberg23 » 01 ruj 2012, 13:23

Složio bih se sa antunom, baš nam je takva skupina, tvrda teška i zajebana ako se imalo opustiš, a nije baš atraktivna....ali sa našim ne podcjenjivanjem protivnika i zalaganjem mi bi trebali na kraju biti daleko ispred ove tri kluba...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 01 ruj 2012, 13:40

kako musa dere jarca :lol:
Falkao pentrirao u chelsea :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la cruz » 01 ruj 2012, 14:07

Effenberg23 napisao:Složio bih se sa antunom, baš nam je takva skupina, tvrda teška i zajebana ako se imalo opustiš, a nije baš atraktivna....ali sa našim ne podcjenjivanjem protivnika i zalaganjem mi bi trebali na kraju biti daleko ispred ove tri kluba...

Bayern se definitivno neće opustiti, iz više razloga!

ako smo lani mogli biti prvi u skupini sa shity-em, (tada jakim) napolijem i villarrealom

onda možemo i u ovoj!

fokusiranost ne bi trebala biti problem
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 01 ruj 2012, 14:43

Ma, kakvo jarane opuštanje. Pa nije Bayern bilo kakav klub, sa bilo kakvim igračima, koji će izgarati na terenu samo kad je protivnik Real, Barsa, BvB. Ovim igračima je sama činjenica da nose dres našeg kluba sasvim dovoljna da u svakom meču, bez obzira na ime protivnika, daju 100% svojih mogućnosti. Nema biranja 'Sa ovim bih da igram, a sa ovim ne'.
Mislite da je Realu dragu što je u najjačoj grupi? Ma jes' moj K. Bolje da se dobar dio snage sačuva za drugi, mnogo važniji, dio sezone. Zato sam priželjkivao 1 težeg i 2 osrednja protivnika. A, dobili smo 2 osrednja i 1 relativno lakog. Ne bi trebalo biti problema oko 1.mjesta, ali igrači to moraju naravno na terenu dokazati, u šta ne sumnjam. Ipak je to njemački mentalitet, koji sve ozbiljno shvata, a ne kao šugavi MU, koji je prošle godine ispao iako je imao kikiriki grupu.
:avogp1:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 02 ruj 2012, 11:46

Kakvo opuštanje, kakvi bakarači... Ovo ćemo da prođemo! Pa nećemo valjda ostati bez zarade od osmine finala i četvrtfinala :?: Ispadanje u skupini nije nam u poslovnom planu. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 ruj 2012, 11:23

e kako bi volio da dortmund prođe skupinu, ako ništa onda barem EL .... :roll:

njima će ova prva polusezona biti paklena, igrati će velik broj teških utakmica (i ako žele nešto u europi postići - morat će se jako potruditi) što bi se moglo na BL odraziti ;)

auf geht's ihr schwarz-gelben :haha:

ukoliko stvorimo značajnu prednost do kraja 2012., i ako oni izbore europsko proljeće, bit će nam mnogo lakše u BL nego lani :a045:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 ruj 2012, 11:28

Što se tiće LP, najbitnija stvar za njih je što prvu igraju doma sa Ajaxom. E ako to zaseru sve ove titule koje su osvojili kurca im ne znače u mojim očima!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 04 ruj 2012, 11:45

anton 1983 napisao:Što se tiće LP, najbitnija stvar za njih je što prvu igraju doma sa Ajaxom. E ako to zaseru sve ove titule koje su osvojili kurca im ne znače u mojim očima!

ako ništa, navijat ću za njih :roll:

dosta je bilo izvlačenja, hoću da pridonesu za Bundesligu, hoću da izbace ove kretenske ekipe iz grupe, hoću da se muče u europi, i neka pokažu u europi da li su toliko moćni ko u BL :|
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 ruj 2012, 11:09

anton 1983 napisao:Što se tiće LP, najbitnija stvar za njih je što prvu igraju doma sa Ajaxom. E ako to zaseru sve ove titule koje su osvojili kurca im ne znače u mojim očima!

Ma samo neka ih Bild i ostatak njem. javnosti krene pljuvati, vidjet ćemo onda Watzkea što može reći. Dominirati u Njemačkoj, a ne proći prvo skupinu EL, pa onda i CL je debilizam. Sve stoji po pitanju (ne)iskustva ekipe, ali osmina finala CL bi morala biti domet za takav klub u CL, dok u EL su morali dogurati barem do četvrtfinala, no oni od toga nisu ništa. To više govori o nama koliko smo ispali smiješni zadnje 2 sezone u BuLi, nego što su oni bili ekstremno moćni, posebice prošle sezone jer znamo zašto smo ostali bez titule, a imali koliko ono, 5-6 bodova prednosti na stanci i po 3. put u povijesti nismo otišli do kraja u prvenstvu.

Zato mi je drago da smo konačno nakrcali ekipu i da ovaj kadar do kraja sezone imamo, jer sada neće biti nikakvih isprika, pa čak ni CL.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 12 ruj 2012, 12:34

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 12 ruj 2012, 12:50

Borussia ima daleko najjeftinije karte za svoje utakmice baš kao i cijela Bundesliga tako da bi trebalo izvuć podatke o zaradi po klubovima.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2012, 12:58

The Scarface napisao:Borussia ima daleko najjeftinije karte za svoje utakmice baš kao i cijela Bundesliga tako da bi trebalo izvuć podatke o zaradi po klubovima.

Meni sam nijejasTno zašto mutavi Talijani nepojeftine ulaznice? Ja brijem da je to iz razloga što bi njima bez obzira na cijenu isti broj ljudi dolazio na iste i onda bi samo popušili.

No meni su ti izračuni mutavi jer ja ne znam dal koji dio otpada na sezonske ulaznice. tj dal ljudi koji imaju sezonske,plačaju nešto i za LP (dalje to uključeno u cijenu) il imaju samo pravo prvokupa?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 ruj 2012, 13:06

zna se ko je jedini sa 100% popunjenim kapacitetom 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 18 ruj 2012, 08:20

Proljev sutra, Chelsea-Juve :sick: ko je veca gamad.

Danas neznam, gledat dinamo ili real.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2012, 11:46

Ono kaj se ja pitam je , dal je bolje za BvB da City neš napravi u Realuili da Real sa njima pomete pod. Sad je Real u nekoj krizi i ne znam kaj je pametnije...S jedne strane nemrem si zamisliti da Real ispadne u grupnoj fazi, kao što mi je teško zamisliti da će City ispasti dvije godine zaredom. Bezizlazna situacija za BvB, moglo bi se reći.

BvB ove godine igra pod pritiskom i sad ne znam jel gore za njih il bolje što su dobili skupinu koju " ne mogu" proči, nisam još sam sa sobom to razrješio. Danas navečer oni moraju slomiti kosti Ajaxu i nikakva druga pobjeda osim pobjede od minimalno dva gola razlike ne dolazi u obzir. ne bude li tako, ja križam BvB i gubim svunadu u to da će neki drugi klub osim Bayerna imati konstantu u Europi kada je u pitanju bar 1/4 finale LP-a.

Kako je BvB odigrao protiv Kusena koji su na razini jednog Ajaxa, ako ne i jači, bvB ne bi trebao sa njima imati problema. Sad je samo pitanje kak će si oni danas sami postaviti stvari u glavi. Dal će si zacrtati da se to mora dobiti pa na taj način igrati pod grčem ili će sa druge strane ležerno pristupiti toj tekmi, mi smo BvB i ovo dobivamo jersmo jači, je pitanje i odgovor...

Kaj se tiće Schalkea - JULIAN ŠPEKSER!!!

Slika
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva