Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

PostPostao/la cruz » 27 svi 2024, 10:46

jozotg napisao:Idem ća dok još svašta ne napišem

:D ćaćalescu! Slično razmišljamo.

___

Ja sam uvjeren da će se pokušat offloadati jednog. A ko će znat možda i dvojicu.

Kompany je najbitniji tu, kako on želi tuć i time: kakva mu krila trebaju.
Ja ne znam šta će on tit ni izvest, ali ovako s vana gledajući, po profilu se više Gnabry uklapa nego Coman. Što ne znači da sam u pravu, govorim površno gledajući.

Kao novi trener on ima pravo reći da neke igrače želi a neke ne. Vidit ćemo.

Drugi aspekt, kako pronaći kupce? Coman 17 mil i Gnabry 18,75 mil plaće... A stalno ozlijeđeni.
Da mi tražimo odštetu za Gnabrya kolika mu je plaća - nisam siguran koliko bi i tada glatko išlo.
Coman ima bolji ugled i bez obzira na ozljede uvijek je bio tu kad je igrao. Ali eto, plaća i ozljede...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 svi 2024, 12:56

E sad cemo mi to malo zaštopat i.probat na brzaka Ten Haga uzet. Klauzala u ugovor je bez dovodenja Ajaxovih igraca :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 27 svi 2024, 20:13

https://x.com/iMiaSanMia/status/1794830524063842559

Evo @Cruz ono o čemu si izbacio potencijalnu procjenu prošli tjedan od približno 75 milijuna €. Malo manje zbog 8 milijuna € manje od prvotno pisanog za Kompanyja.

Briljantan posao!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 svi 2024, 08:07

Mislim da je iznos veći Generale. Možeš lako naći linkove s potvrdama svake stavke.
Plus, ljudi iz nekog razloga ne ubrajaju premije za potpis novog ugovora, koje su sastavni dio svakog ugovora i koje nisu male.

25 mil - Nagelsmann odšteta (potvrdio Minzlaff)
20 mil - Nagelsmann plaće (8+8+4)
15 mil - Tuchel plaće (godina i 3 mj.)
10 mil - Tuchel otkaz
12 mil - Kompany odšteta
_____

82 mil. eura
plus premije za potpis Nagelsmann, Tuchel, Kompany.
Red passion napisao:Briljantan posao!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 28 svi 2024, 09:04

Ne kužim kakve premije za potpis i odakle te informacije izvlačite?? Plaćamo odštetu ugovor tj plaću i onda još nekakve premije "za potpis"? Prvi glas. Znam da dobiju kad pređu besplatno ali kakva mrtva premija ako sam ti ugovor otkupio??

Druga stvar: JN je bio 15+5+5 i zadnjih 5 sigurno nije ostvareno, za ovih prvih 5 ne znam. Treća stvar jel tuchel dobija plaću za iduću godinu ili je sporazmni raskid? Jer na koju foru bi on mogao odbit ostanak sada ako smo ga htjeli i da mu još platimo godinu ugovora? Ja nisam dobio dojam da je otkaz potpisan u ožujku ili kad već nego da je to bio samo dogovor i da je sad finalizirano. Možda negdje imaju točni izvori.
Četvrta stvar pa ne možete računat plaće u to sve kad bi nas netko morao trenirati i ovako i onako :lol:

Dakle 20 JN + 10ak? za plaće nakon raskida tj izlazak iz ugovora + 12? (Pisalo se 10 + 2 u bonusima) Kompany + 10 potencijalno plaća još jedne godine za Tuchela.
Dakle 50-55 maks. Ne kažem da je malo ali nije ni 75

E sad tu je i stavka što glupi Bayern pusti JN besplatno iz ugovora da ode trenirat njemačku, a nama ga svi metnu na svakom koraku i ta dodatna stvar koju sam spominjao da nitko ne bi više nikad otkaz dao od trenera. Svi čekaju isplatu svoju pa ti rođo daj ugovore od par godina

Ee da peta stvar: nek u nekoj ludoj situaciji Kompany stvarno ostane do kraja ugovora tj 3 sezone, odmah će se ove navedene cifre razvuć na 6 umjesto na 3 godine i već ne izgleda tako strašno
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 svi 2024, 13:07

Ništ sad nam konacno treba i malo srece sa trenerom i da mapeti prestanu radit sranja.

Ako potpišeš sporazumni me dobiš valjda ništa jer Tuchel upravo to i napravio.

Ajmo sad 3 glavna razloga napomenut za trenutno lošu situaciju i klimu.

Flick poslje osvajanja ostavili ga bez klupe i mujo ga još jebo u mozak potpomognut Ulijrm,placa Šanea i katastrofa sa JN.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 svi 2024, 13:10

Vidim Ivane da ne kužiš. Premije za potpis ugovora nemaju veze s odštetom već isključivo s potpisom ugovora. One su normalne svugdje, čak i u šugavim ligama, ne plaćaju se uvijek ali ovise o snazi i ugledu, ne može ju svak tražit... Ne znam kako to nisi upratio.

Ima još jedna stvar koju nisam uračunao - posrednička premija za agenta.
kod velikih imena najčešće ih plaća klub (kod manjih klubova 50-50 s igračem) - ili u sklopu transfera ili se uračuna u premiju kod potpisa trenera bez posla ili kao dodatak na plaću. Ta zbog čega postoje agenti uopće nego da lihvare oko ugovora i odšteta. Misliš da Tuchelov agent nije ništa htio zaradit?

No dobro... Ni jedno ni drugo nije uopće bitno. To su sitniji iznosi i dobro je sve.

____

Sve financijske lakrdije se zaborave ako je klub na dobrom putu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 svi 2024, 17:16

cruz napisao:Mislim da je iznos veći Generale. Možeš lako naći linkove s potvrdama svake stavke.
Plus, ljudi iz nekog razloga ne ubrajaju premije za potpis novog ugovora, koje su sastavni dio svakog ugovora i koje nisu male.

25 mil - Nagelsmann odšteta (potvrdio Minzlaff)
20 mil - Nagelsmann plaće (8+8+4)
15 mil - Tuchel plaće (godina i 3 mj.)
10 mil - Tuchel otkaz
12 mil - Kompany odšteta
_____

82 mil. eura
plus premije za potpis Nagelsmann, Tuchel, Kompany.
Red passion napisao:Briljantan posao!

Važno je da si ti bio i jesi u pravu! ;) :zivio: Ovo kada sam vidio, odmah sam se sjetio tebe što si ranije to sve napisao.

Kriminal, ali najteže moguće vrste. Ovako se ni Abramovič nije ponašao prije 15-20 godina u Chelseaju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 svi 2024, 17:27

cruz napisao:Vidim Ivane da ne kužiš. Premije za potpis ugovora nemaju veze s odštetom već isključivo s potpisom ugovora. One su normalne svugdje, čak i u šugavim ligama, ne plaćaju se uvijek ali ovise o snazi i ugledu, ne može ju svak tražit... Ne znam kako to nisi upratio.

Mene zanima odakle ta perverzija da plaćaš glupost jer to nigdje u životu nisam čuo s iznimkom otpremnina menadžerima, upraviteljima i još nekoliko zanimanja.
Imaš ugovor - dobro.
Imaš plaću koja se dogovorila i starta dolaskom u klub - dobro
Imaš proviziju za agenta/zastupnika koji je to riješavao i sklapao - dobro
Eventualno ima kompenzacija koju definira neki drugi klub i traži je - u redu

To što igrači i treneri imaju nekakav sign-on-fee baš nikada nisam shvatio do kraja što je i zašto on uopće prije svega postoji. Taj iznos se treba zakonski odrediti da ide u dobrotvorne svrhe jer je totalna glupost ako taj cijeli iznos ne odlazi u sve samo ne na račun igrača.

Kakav glupi potpis se plaća i da taman 50 centi košta. Ono... čak mi dok pišem dolazi na um plaćanje troškova upisa u studentskoj referadi od 100 kn kada tamo prije 10-15 godina kada sam plaćao svake akademske godine. :)
Nikad nisam se ni htio pitati gdje zapravo taj novac odlazi kada se plaća osim u fakultetsku blagajnu, no kako se ta uplata opravdava... e to je pitanje kada plati 500-1000 studenata x 100 kn.

Ja još nijedan sign-on-fee u životu nisam dobio uplaćen, baš nijedan. Na 3-4 različita mjesta mi to nitko nije dao. Znam sigurno da ga ama baš nitko koga poznajem nije dobio kada je potpisao ugovor za bilo koje radno mjesto.
Premije/bonusi su sasvim nešto deseto, to osoba može skroz neočekivano dobiti, no za potpis - ne. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 29 svi 2024, 19:01

Eh sad Kompany je tu i do 10. kola će mislim nekako izdržat na klupi.... :? :? :?
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 29 svi 2024, 21:07

Treba bit negativan. Na taj nacin se nemozes neugodno iznenaditi :hehe: Nes kao s Kovacem :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 29 svi 2024, 22:06

anton 1983 napisao:Treba bit negativan. Na taj nacin se nemozes neugodno iznenaditi :hehe: Nes kao s Kovacem :D

Al onda zacopraš i ono kaj i nije :haha:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 31 svi 2024, 12:20

Transfer News Li
·
Follow
Real Madrid have a verbal agreement with Alphonso Davies. ⚪️

The Spanish club want to sign him for €30M-€35M.

Odlicno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva