bavarac napisao:svi znate kaj ja mislim o njemu.....ali evo na zadnjoj presici lik je svjestan da mu se omča steže oko vrata i traži spas ...hvata se za slamku...moli upravu da imaju strpljenja...da će rezultati doći...ne postaje se prvakom u 12mjesecu i sl...ima pravo...samo zaboravlja jednu bitnu stvar..mi ne da nismo u pozicijiza prvo mjesto...igrom dakako već smo primorani igrat protiv bunkera do kraja sezone..a ova njegova 4-3-3 taktika je sve samo ne dobra za razbijanje bunkera....
![]()
ajde malo ću se primirit i sačekat do jesenjskog prvaka pa ću onda tražit glavu našeg Dutchmena....ali gledajući u obzir povijest ne tako daleku...mi smo s Klinsmanom također proigrali i na kraju bili na koračić od lidera...ali nakon stanke smo skroz podbacili..nas je u biti ta stanka i sjebala....![]()
![]()
...taman smo bili uhvatili formu i konstantu kad ono zima....

Speedy napisao:Negdje prije izjavljuje da je totalno zadovoljan s van Gnjojenom a sada se vec vrsi pritisak! Neka tako i treba!Bit ce zanimljivo gledati daljnji tjek događanja. Treba uzeti u obzir da sada Gaal nece imati na raspolaganju Robberyja!
![]()
Tko zna, mozda se bavarcu zelja i ostvari!
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:...samo da velim....kolko se sjećam LVG je na početku još reko da ne želi imati toliko igrača na raspolaganju...
anton 1983 napisao:
Mislim da niej baš mislio na ovih 8 - nama i trebaju zamjene, ja sam velim da neznam dal lvg zna kak igrati kad su svi ovi FIT.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
bavarac napisao:ajmo reć ovako.....jel netko uopće zna koja je naša najjača postava.......ili pak koja taktika nam je najuigranija....
![]()
nek se iše izjasni po tom pitanju....dakle prvih 11 Bayerna su ....a ostali imaju manju minutažu i schluss...a ne malo je Olić nezamjenjiv,pa malo Gomez,pa Klose...pa sad Muller igra ziher....pranja od najboljeg beka postao najlošija investicija i sl...![]()
![]()
dakle po meni ako igramo 4-3-3
najbolji za Gaala su ovi...
-----------------mvb-----------------
--------muller---------bastian------
robben-----klose-----ribery---------
-----u toj formaciji imamo tri nezadovoljna napadača....(toni,gomez i olić )...skupa pojačanja (pranja,tymo i gomez )----očajnu defanzivu....(mvb i bastian....)....premalo napadač u ekipi za odvlačenje stopera...(klose)....sve u svemu ne scviđa mi se ni malo to kaj Gaal radi u Bayernu....
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 5 gostiju