Zimski prijelazni rok - ČISTKA BAYERNOVOG KADRA!

Arhivirane teme...

Ko ide na zimu PROČ!

Breno posudba
9
6%
Breno prodaja
2
1%
Breno ostaje
10
7%
Lell posudba
1
1%
Lell prodaja
19
13%
Lell ostaje
1
1%
Gorlitz prodaja
10
7%
Gorlitz ostaje
10
7%
Baumjohann posubda
6
4%
Baumjohann prodaja
7
5%
Baumjohann ostaje
8
5%
SOSA posudba
9
6%
SOSA prodaja
8
5%
SOSA ostaje
4
3%
TONI posudba
1
1%
TONI prodaja
12
8%
TONI ostaje
8
5%
Klose prodaja
8
5%
Klose ostaje
14
10%

Ukupno glasova : 147

Zimski prijelazni rok - ČISTKA BAYERNOVOG KADRA!

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2009, 10:59

Zimski rok se bliži i određeni igrači bi na smogli na određeni način napustit. Ja odlučih napraviti ovu anketicu da vidimo kaj ljudi po tom pitanju misle. 7 igrača će ući u anketu sa par izbora. Morete reč svoje mišljenje o svakom a i nemorate, al bi bilo bar poželjno da kažete kak ste glasovali...

Ovo si igrači u Anketi:

BRENO - ugovor do 2012 - igra na kapaljku

LELL - ugovor do 2011 - na njega se više ne računa ai sada možda uspijemo koju kunu zaraditi al je pitanje dal ga ko hoće! Možda posudba sa odštetom...

GORLITZ - ugovor do 2010 - Gaal ga ne ferma!

BAUMJOHANN - ugovor do 20 12 - makar je tek došao izgleda da LvG na njega ne računa i prodaja i posudba su opcije...

SOSA - ugovor do 2011 - sami odlučite šta...

TONI - ugovor do 2011- znate kakva je situacija sa napadačima i sa njegovom plačom te da oće na SP...

KLOSE - ugovor do 2011 - Ne ide mu, forsira ga se , sam što mislim da kod njega posudba nije opcija...

Za svakog igrača ćete imati po par opcija tako da pazite kako ćete glasovati jer ćete moći dati 7 glasova, za svakog po jedan. Problem je u tome što vas ja nemogu spriječiti da recimo za Brena glasate POSUDBA I PRODAJA pa će vam za nekog drugog falit glas . Kad vidite anketu sve će vam biti jasTno...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Zimski prelazni rok - ČISTKA BAYERNOVOG KADRA!

PostPostao/la Vedo » 26 lis 2009, 11:36

BRENO - ja bih ga poslao na posudbu da stekne iskustvo jer vjerujem da u njemu ima potencijala. Naravno, pod uvjetom da LVG računa uopće na njega u budućnosti.

LELL - za mene ovdje nema dileme, prodaja pod svaku cijenu jer je već ionako preeeeeeeeedugo ostao u Bayernu. Može ostat samo da čisti kopačke Ribberyu i ekipi... :mrgreen:

GORLITZ - iskreno, nisam ga baš ni vidio u akciji tako da bi možda bilo ok ga ostavit na klupi kao treći izbor na beku.

BAUMJOHANN - mislim da on nema šanse se etablirat u Bayernu tako da je prodaja jedino rješenje.

SOSA - isto kao i Baumjohann, ništa od njega u Bayernu stoga prodaja.

TONI - stvarno odličan igrač, jako koristan za team, ali kao što znamo, imamo previše napadača i plaća mu je jako velika stoga je prodaja jedino rješenje. Osim toga, već je u poodmakloj dobi tako da je i s te strane prodaja najbolje rješenje za klub i njegovu budućnost.

KLOSE - trenutno nije u formi, ali ja bih ga ostavio zbog svojeg zalaganja. Vjerujem da će krenut i njemu uskoro, ako će dobivat priliku za igru. Osim toga, ipak je Nijemac stoga ostaje u Bayernu. ;)
Zadnja izmjena: Vedo; 26 lis 2009, 13:26; ukupno mijenjano 1 put/a.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Speedy » 26 lis 2009, 12:57

Breno - kada je dolazio u Bayern slovio je kao nasljednik Lucia ali za sada se nije ispostavilo da je tako. U njemu se krije veliki potencijal i prodaja tog igraca ne dolazi u obzir. Posudba jedina opcija. Po meni kvalitetniji i talentiraniji igrac od Badstubera.

Lell - fakat ne mogu vjerovati da cu trositi rijeci na njega. Sta reci o tom igracu, limitiran igrac koji se srecom nasao u Bayernu i koji ni pod mus ne zeli otici jer mu je tu i vise nego dobro. Za njega nema mjesta u Bayernu niti na klupi tako da to sto prije treba "katapultirati" iz Munchena...

Görlitz - na mene ostavio dobar dojam u predsezoni i steta sto van Gnjojen ne racuna ozbiljnije na njega. Jedina opcija prodaja.

Baumjohann - iako je jos uvijek mlad po mom misljenju tesko on moze uspjeti u Bayernu. Udarao je mrkvicu prosle sezone u Munčenbaldbahu ali to je ipak nesto sasvim drugo. Znaci, prodaja.

Sosa - od njega su se ocekivale ipak neke stvari ali nije uspio ispuniti ocekivanja i dobivao je prilike na kapaljku koje doduse nikad nije znao iskorisitit. Po meni on vise nema sta tražiti u Bayernu, stoga "cipela"!

Toni - jeben napadac kada je u formi ali i napadac koji ovisi o mnogo cemu. Presebican, slampav, ne zna kvalitetno napraviti pas. Uz to dolazi i ogromna placa koju on dobiva ali realno on vise NE VRIJEDI 5.5 milja netto godisnje. Znaci, chaos BELO IMPOSIBILLE!

Klose - svakako zahvalniji napadac od Tonija, i rekao bi u nekim stvarima totalna suprotnost. Također, kada je u formi razara po kvartu. Ima neke od napadackih kvaliteta koje osobno izuzetno cijenim i zelio bih da ostane ali mislim da bi i njega bilo dobro prodati jer si on i Gomez nikako ne pasu sto se imalo prilike vidjeti i u "Elfu".
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Zimski prijelazni rok - ČISTKA BAYERNOVOG KADRA!

PostPostao/la Effenberg23 » 26 lis 2009, 17:14

lella treba pod hitno prodati, pa za 5kn-5kn, koliko god se dobije dobro je :lol:
sosa i breno na posudbu, tonija prodati-meni nije loš igrač(bolji od klosea 50 puta), čak mi je i drag, ali je već ušao u godine, pa bi se sad moglo nešto i zaraditi...i klosea se definitivno riješiti ali na ljeto, neka ga još nek sjedi na klupi dok ne stigne sljedeće godine zamjena......
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2009, 17:16

Zasad je 8 ljudi glasovali, niko neće Tonija i Lella posudit :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 26 lis 2009, 17:21

Jesam ja to vidio da je netko glasovao za "Lell ostaje" ili to mene oci varaju? :lol: :hehe:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2009, 17:22

Speedy napisao:Jesam ja to vidio da je netko glasovao za "Lell ostaje" ili to mene oci varaju? :lol: :hehe:

Da, mene prokleto zanima taj uljez! :D mene zanima dal on misli da će tako biti il bi to on tak "htio"?

JAVI SE!!! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 26 lis 2009, 19:54

kak ste Hamita Altintopa zaboravili da mi je znati.....he,he,he,he

nisam guknuo...ali to ide ovako....Toni i Klose ostaju do kraja sezone.....Sosa na posudbu,ako se kupi neki bolji(poznatiji)....Boumjohann u filijalu u Koeln ili Hannover (prodat)...Lella poklonit uz Boumjohana...a Brennu ni slučajno prodavat...ostavit ga u klubu....Buyten neće još dugo....cool....Goerlitz.....kome njega moremo prodat nemam pojma....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2009, 19:57

bavarac napisao:kak ste Hamita Altintopa zaboravili da mi je znati.....he,he,he,he

:neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :doh: :doh: :doh: :banned: :banned: :banned: :neee: :neee: :neee:

pa znal sam da mi nekaj fali!!!!!!!!!!!!!!1
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 27 lis 2009, 07:13

Kao prvo i Ottla si zaboravil. :doh:
Breno - Posubda do kraja sezone, a ako ni onda ne bude u prvom planu još jedna. Šteta što ne igra.
Lell - Prodaja.
Görlitz - Ostaje do kraja ugovora, onda može ić.
Baumjohann - Posudba u Leverkusen, a oni nek nama vrate Kroosa. :mrgreen:
Sosa - Posudba, a na kraju sezone ovisno o igrama još jedna ili prodaja.
Toni - Prodaja, prevelika mu je plača, nek ide.
Klose - Prodaja, isto ima veliku plaću, a nije ništa pokazao.
Ja bi vratio Kroosa i možda probao uzet nekog ko Lavezzija, ali da striktno zna da je zamjena za Robberya. Jer skoro svi naši napadači i vezisti mogu tu igrat, a niko nije za niš na krilima. Bez ova dva smo momčad bez ideje.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 27 lis 2009, 08:52

Murta napisao:Kao prvo i Ottla si zaboravil. :doh:

On je možda nekima trn u oku ali da bi mogo napustit klub, ta opcija ne postoji..

Murta napisao:Ja bi vratio Kroosa i možda probao uzet nekog ko Lavezzija, ali da striktno zna da je zamjena za Robberya. Jer skoro svi naši napadači i vezisti mogu tu igrat, a niko nije za niš na krilima. Bez ova dva smo momčad bez ideje.

Ovo sa Kroosom možda i nije loša ideja...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 lis 2009, 19:07

Sada sam gledo DSF i LvG je reko da na zimu prodajemo - nije reko koga, samo je reko da ćemo morat smanjiti kadar i da je 26 igrača previše...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 lis 2009, 09:14

Gut möglich, dass der FC Bayern München in der Winter-Transferperiode einige Stars verkaufen wird. „Der Kader wird sicherlich kleiner werden. Bei uns kann grundsätzlich jeder bleiben, der bleiben will. Aber ich gehe davon aus, dass sich der eine oder andere Spieler verändern will“, so Manager Uli Hoeneß (Bild) gegenüber „Sport Bild“.

Spieler wie Luca Toni, Anatolij Timoschtschuk, José Ernesto Sosa, Alexander Baumjohann sowie Andreas Görlitz, Christian Lell und Breno, die allesamt mit ihrer Rolle beim deutschen Rekordmeister unzufrieden sein dürften, könnten demnach im Winter gehen. Trainer Louis van Gaal ist indes unbestritten: „Wir haben einen sehr stabilen und selbstbewussten Trainer, an den sich erst alle gewöhnen müssen. Dieser Prozess ist im Laufen“, betont Hoeneß.

lako je moguće da će Bayern u zimskom prelaznom roku prodavati neke igrača: "Kadar će se sigurno smanjiti. Kod nas može ostati svatko ko to hoće. Ali mislim da će neki igrači samovoljno napustiti klub." Izjavio je menađer bayerna UH.

Igrači poput Tonija, tyme, Sose, baumjohanna, Gorlitza, Lella, Brena, koji bi mogli biti nezadovoljni sa statusom u Bayernu mogli bi napustiti klub na zimu. Za trenera Louisa van Gaala Uh je izjavio: "imamo jednog stabilnog i samouvjerenog trenera, na kojeg se svi tek moraju naviknuti. Taj proces se tek odvija.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 28 lis 2009, 11:30

Hoeness: Doći će do smanjenja kadra

Slika

Generalni menadžer Bayerna Uli Hoeness izjavio je da će na zimskom prijelazom roku najvjerojatnije doći do "srezivanja" igračkog kadra u Bayernu. Još i prije početka sezone trener Bayerna Louis van Gaal je naglasio da ima preveliki igrački kadar i da bi se trebalo poraditi na njegovom smanjenju. Očigledno je da su sada toga svjesni i u upravi bavarskog kluba.

"U osnovi kod nas može ostati svatko tko to želi ali mislim da će neki igrači samovoljno napustiti klub. Kadar će se sigurno smanjiti", izjavio je Hoeness.

U skupini igrača koji bi se mogli naći na popisu za odlazak su Luca Toni, Anatoliy Tymoschuk, Jose Ernesto Sosa, Alexander Baumjohann, Andreas Görlitz, Christian Lell i mladi brazilac Breno. Naime, Luca Toni je zabrinut radi svog statusa u Talijanskoj reprezentaciji te mu je primarni cilj nastupiti na Svjetskom prvenstvu ali to neće biti slučaj ako ne bude igrao u Bayernu stoga bi talijan mogao napustiti Bayern na zimskom prijelaznom roku. Isto tako ukrajinac Anatoliy Tymoschuk je stigao ovog ljeta kao veliko pojačanje, međutim, nije se uspio nametnuti treneru tako da postoji opcija povratka u Zetin.

Uli Hoeness je također naglasio da se više ne boji za trenera te da u upravi kluba vjeruju u njegove sposobnosti.

"Nakon prošlog vikenda više nisam zabrinut. Zaostajali smo osam bodova ali sada trenutno zaostajemo samo četiri. Imamo stabilnog i samouvjerenog trenera na kojeg se svi tek trebaju priviknuti. Taj proces je tek u tjeku."

Hoeness je mišljenja da Bayern napokon mora ući u seriju dobrih rezultata:

"Moramo napokon ući u seriju i dobiti četiri do pet utakmica u nizu."
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 28 lis 2009, 13:50

proč bi trebali: lell,turčin,bommel(al to nebumo vidjeli jer bu prije tymo otišao i bommelu se produžio ugovor al netko od njih dvoje mora proč na zimu il ljeto pod obavezno),baumjohan jer tu nema bodučnosti a umjesto njega dovest kroosa,toni jer je gotov u svakom smislu...

breno mora ostat jer nem smisla ga prodavat i kupovat neš novo kad malac nije ni dobio pravu priliku,sosu ostavit jer mlad je i ima potencijal a i treba netko mjenjat robbena i riberyja a ne stavljat gujdu na njihovo mjesto nego malog forsirat na toj poziciji,klose ostaje jer je veće krtica i korisniji od tonija te je švabo i legenda ;)

ja bi bio super zadovoljan da na zimu otiđu barem ova 3-ca lell,turčin i toni.....baumjohan na ljeto kad se vrati kroos i također na ljeto riješit 6-cu bommel ili tymo.....do tad bumo i znali dal novi desni bek ili bu pranja proigrao na lijevoj strani a lahm ostao s tim na desnoj......naravno tu se otvara i pitanje golmana navodno je kmica iz marsellia pod povečalom trenutno 1 golman žabarske repke?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva