Bayernov vratar potvrdio odlazak

Arhivirane teme...

Bayernov vratar potvrdio odlazak

PostPostao/la TulE » 11 stu 2009, 21:03

"Vratar njemačkog Bayerna, Michael Rensing, potvrdio je da će po završetku sezone napustiti svoj sadašnji klub. Vjeruje da će tim potezom oživjeti svoju karijeru...

Prije godinu dana pred 25-godišnjeg Michaela Rensinga postavljen je vrlo neugodan zadatak - zamijeniti legendarnog Olivera Kahna. Rensing nikada nije u potpunosti opravdao očekivanja i konačno se odlučio na selidbu s Allianz Arene.

Ugovor mu ističe u ljeto 2010. godine, a njemački čuvar mreže naglasio je da se s Bayernom želi rastati na lijep način: "Neću otići tijekom zime. Odradit ću ugovor do kraja jer mi je važno otići s pozitivnim sjećanjima".

"U ovom trenutku moram razmišljati o vlastitoj budućnosti. Napustit ću Bayern kako bih se dokazao u nekoj drugoj momčadi. Želim igrati u prvoj jedanaestorici", rekao je Michael Rensing, koji ove godine na vratima gleda Hans-Jörga Butta.

"Znao sam da mi neće biti lako zamijeniti Kahna, ali sad vidim da bi mi bilo bolje da sam otišao još prije tri godine. Mogao sam skupiti više iskustva. No, vjerujem da će moje vrijeme doći", zaključio je Nijemac.

O imenima eventualnih novih poslodavaca zasad se ne zna ništa, a Rensing je u devet godina u klubu upisao ukupno 52 prvenstvena nastupa."
TulE

Re: Bayernov vratar potvrdio odlazak

PostPostao/la anton 1983 » 11 stu 2009, 21:43

Yep, al to smo i svi očekivali, al opet jedino kaj mene tu smeta kaj nećemo dobit pare za njega. Al možda je tak i bolje, kaj mislite da imamo sa njim problem ko sa Lellom i njemu sličnima..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 12 stu 2009, 12:18

Jel napokon došao dan da i to smeće ode iz BAyerna.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la cruz » 12 stu 2009, 12:29

da ne bi i on ko lell prošlog ljeta... :lol: dođe ponuda a on isključi sve telefone do ponoći hahaha
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Vrati se na: Arhiva