da vidimo šta kaže statistika:
Bayern prošle sezone-Bundesliga dijelio prvo mjesto sa hoffenheimom sa bodova 35, gol razlika 39-24
DFB-prošli u 1/8 finale ili 1/4 finale ne znam sad točno
Liga Prvaka-završili prvi sa 14 bodova i plasirali se među 16 najboljih, gol razlika 12-4
Bayern ove sezone-Bundesliga na trećoj smo poziciji sa 33 boda, gol razlika 34-15, prvio nam bježi 2 boda
DFB-prošli smo u 1/4 finale
Liga Prvaka-završili smo na drugom mjestu SA 10 bodova i plasirali se među 16 najboljih sa gol razlikom 9-5
eh, po statistici gledano prošlogodišnji bayern je uspješniji, ali to je kad bi se gledalo samo crno bijelo...
idem redom, kadar je samo malo bolji ove sezone(tu sve uzimam-novopridošla pojačanja i povreda ribery-a itd.), ali gledano po utakmicama meni se osobno puno više sviđa ovogodišnji bayern zbog igre koje sada pružaju ovih zadnjih nekoliko kola i zbog dokazanog stručnjaka LvG...znači prošlogodišnji bayern nije nikako odigrao utakmicu na velikom nivou protiv nekih ekipa da smo ih doslovice pregazili da nisu imali ni malo prilika, uvijek je to bilo tresanje gaća do zadnjeg...znači lani nismo mogli uživati u 1-4 u torinu a mogli smo npr.uživat u 2-5 protiv werdera, dobro bilo je blamaža i ove sezone, posebno na početku, npr.mainz, ali bilo ih je i lani takvih slučajeva....sve u svemu, rezultati su bolji prošle sezone(gledajući samo pola godine) ali mi je igra bolja ove sezone i bolja mi je atmosfera unutar ekipe(npr.kako proslavljaju golove ove sezone je dokaz tome)-vidi se da su postali, kako se kaže škvadra-i to mi se sviđa, i sviđa mi se to što su maksimalno ozbiljni i ful koncentrirani ove sezone u tekmama....ja najviše ne volim neku neozbiljnost i nezrelost kod taktiziranja, zato mi se nekak i ne sviđa prošlogodišnji bayern...kod ovog vidim budućnost, kod prošlogodišnjeg ne(kao što se i posle uspostavilo)...eto toliko, nadam se da će već netko pročitat ovaj kilometarski post i dat svoje mišljenje na ovu temu
width="960"