Rekonstrukcija obrane!

Arhivirane teme...

Rekonstrukcija obrane!

PostPostao/la anton 1983 » 15 vel 2010, 22:15

Kod Miche me najviše peče činjenica kaj znam da on navija za Bayern i nikako da mu krene onak kak bi ja to htio. Najbolje je kad se poklopi situacija da takav igrač koji voli klub također i dobro igra i sad kad "znamo" da ga treba mjenjati za nekog novog "plačenika" jednostavno mi to nije baš.

Pošto mislim da su naše najslabije točke u ekipi lijevi bek i taj štoper zanima me kako "riješiti" taj problem. Također sam uvjeren da ćemo se na ljeto najviše pozabaviti sa tim pozicijama te na njih potrošiti najviše para. Malo ću biti arogantan i reč da ćemo za te dvije pozicije potrošiti 40 miljona eura pa kud puklo da puklo. Eto sad kad znate koji je budžet recite mi svoje prijedloge za te dvije pozicije ali da ispunjavaju uvjete da bi htjeli doč u Bayern i da nebi premašivali ovu cijenu, znači nemojte sad napisat lijevi bek Clichy ili Evra kad znamo da ih nemremo dobit za 20 milja niti bi oni došli u Bayern. Ja sam tek sad počeo razmišljati o ovom "problemu" i jedina imena koja mi zasad padaju napamet su Boateng i Alex kao štoperi. U ovom trenutku neam nekih drugih ideja pa me zanima kako vi dišete....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Rekonstrukcija obrane!

PostPostao/la Francky boy » 15 vel 2010, 23:54

Pa moj stav je jasan.Ako govorimo o lijevom beku tu se mogu dovesti igrači:Felipe (Deportivo),ALeksandar Kolarov(Lazio),Adriano (Seville),Aly Cissokho (Lyon),Benoit Trémoulinas (Bordo),Mamadou Sakho (PSG),John Arne Riise (Roma),Juan Vargas (Fiorentina),Domenico Criscito (Genoa/Juventus),Jan Vertonghen (Ajax),André Santos (Fenerbahce),Cristian Daniel Ansaldi (Rubin).

Desni bekovi:Andoni Iraola (Atletico B.),Bosingwa (Chelsea),Rod Fanni (Rennes),Mouhamadou Dabo (Saint-Etienne ), Darijo Srna (Sakhtar),Gregory van der Wiel (Ajax),Aleksandr Anyukov (Zenit),Nicolás Hernán Otamendi (Velez),Jonathan (Cruzeiro),Marco Motta (Roma),Rafinha(Schalke),Andrea Beck (Hoffenheim),Jerome Boateng (HSV)

Štoperi:Miranda (Sao Paulo),Alex (Chelsea),Diego Godin(Villarreal),Philippe Mexès (Roma),Simon Kjær (Palermo),Alessandro Gamberini (Fiorentina),Cristian Zapata (Udinese),Salvatore Bocchetti (Genoa),Bruno Alves (Porto),David Luiz (Benfica),Luisao (Benfica),Douglas (Twente),Diego Lugano (Fenerbahce),Martin Skrtel (Liverpool),Neven Subotić (BVB),Vasilios Torosidis (Olympiakos)

Ako bi morao birati onda bi Brunu Alvesa doveo za štopera, Bosingwu za desnog beka, a ako bi dovodili nekim slučajem lijevog beka onda bi doveo Cissokha iz Lyona.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la mire » 16 vel 2010, 00:11

Misljenja sam da se Badstuber bas ne snalazi na poziciji beka i da ga treba forsirati na stoperskoj poziciji. Lijevo mi trenutno na pamet padaju 3 imena. Taiwo iz Marseillea (mislim da bi ga mogli dovest bez nekih problema), Kolarov (isto tako mada se za njeg vec otimaju neki klubovi) i Sisokho iz Lyona mada bi za njeg trebali malo vise kesirati. Sad su problem ti stoperi. Najbolja kombinacija po meni bi bila neki stoper vrhunske klase i uz njega Badstuber da se uci (kao Puyol i Pique i Barceloni). Prodaja Demichelisa ali onda ostaje Buyten. Mislim da ne bi bilo fer da ga smjestimo na klupu nakon partija koje je pruzio ove sezone i koje ce nadam se pruziti u nastavku. Sto se tice stopera od onih koje bi mogli dovesti su Alex, Bruno Alves, Boateng, Santachroche, Mexes mozda.

Lahm Alex Badstuber Sisokho
(???) (Buyten) (Breno) (Contento)
mire
Član
Član

PostPostao/la mmakaay2 » 16 vel 2010, 01:25

Mislim da bi bayern triba trazit mexesa iz rome al u taj transfer svakako ukljucit tonija + nadoplata :bravo:
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la mmakaay2 » 16 vel 2010, 01:28

i bosingwu ta beka...
mmakaay2
Član
Član

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 16 vel 2010, 02:28

Zapravo su samo 2 igraca potrebna .
Desni bek i stoper , ili ti ga Boateng i recimo Alex . Jer pazi sad , Boateng moze uletiti desno za Lahma jer ovaj igra sve tekme u sezoni , Lahm je svakako bolji lijevo te bi u derbijima mogao igrati lijevo , makar ja mislim da bi mu to trebala biti "steady position" , Alex i Buyten stoperski par sa Boatengom kao prvim bekapom tu, i Brenom . Badstuber ima buducnost na stoperu , ali moze rasteretiti i lijevog beka a i stopera , a ti je i 3 opcija Brafheida .

Dakle :

Boateng ---- Alex------ Buyten------Lahm (1)
Lahm-------Alex----------Buyten----Badstuber (2)
Lahm -----Boateng------Buyten-----Braffheid (3)
Boateng----Breno------Badstuber--- Lahm (4)

itd , itd .
Uglavnom kuzite poentu :bravo:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 16 vel 2010, 07:20

Da, samo kaj zaboravi da bu lahm više igro lijevo ;) ne igra nama Lahm desno zato kaj mora, nego zato kaj je tak LvG odlučio i Lahmu to ne smeta. Znači ak mi idemo po beka LvG više ne ide po desnog da baca Lahma lijevo nego ide po lijevog beka.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 16 vel 2010, 08:23

Ma ok , tak i tak sam vise hipotetski govorio jer Boateng ide u London . :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la TulE » 16 vel 2010, 13:10

Lijevi bek ce ostati Badstuber :bravo: ne morate se sikirati za tu poziciju, on suta lijevom nogom to je razlog bog kojeg ce ostati na pozici lijevog beka, a to je i razlog zasto nema dobrih lijevih bekova na trzistu jer je vecina igraca desnjak.
I Lahm je desnjak zato ga je LvG prebacio na desnu stranu.

Jedino da neko zamjeni Demi-a... al ja bi vise volio da se Demi malo popravi tj. samo da smanji greske i ne treba nam niko.
TulE

PostPostao/la cruz » 16 vel 2010, 13:52

Francky boy napisao:Ako bi morao birati onda bi Brunu Alvesa doveo za štopera, Bosingwu za desnog beka, a ako bi dovodili nekim slučajem lijevog beka onda bi doveo Cissokha iz Lyona.

Bruno Alves je najveća tuta od igrača i - ono žešće - precjenjen igrač... gledao sam ga brate barem jedno 4-5 puta, i stvarno.. bolji je Badstuber već sada!!!!!!!!!

Bosingwa je super-dobar igrač, ali ne mislim da bi van Gaal i Nerlinger tražili desnog beka kad je to rezervirano za Lahma...

Ali Cissokho je odličan igrač, moj prvi pick za tu poziciju. problem: tek je prije 6 mj. stigao u Lyon i tamo postao važan dio ekipe, tako da nažalost nema ništa od toga, tj. okasnili su... ili je hoeness opet bio slijep (zbog cijene), mislim da je ovo drugo :x :neee: (hvala Bogu što se valjda neće puno miješati u budućnosti, iako.... :( )

Felipe (Deportivo), ALeksandar Kolarov(Lazio), Benoit Trémoulinas (Bordo), Mamadou Sakho (PSG), Domenico Criscito (Genoa/Juventus)
odlične opcije, gdje bi interes igrača bio velik (pretpostavljam) i gdje bi se cijena mogla zadržati na normalnoj razini (mislim na cifre >ispod< 15-20 mil.... ovisno koji igrač..)

moj favorit je naravno Felipe, iako se već ODAVNO priča da ga žele Barca, Valencia, Real bla bla bla.....

e sad, što se tiče planova za dogodine, volio bi da nam četvorka pozadi igleda ovako:

------Felipe--------Badstuber--------van Buyten-------Lahm-----
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 vel 2010, 17:26

anton 1983 napisao:Da, samo kaj zaboravi da bu lahm više igro lijevo ;) ne igra nama Lahm desno zato kaj mora, nego zato kaj je tak LvG odlučio i Lahmu to ne smeta. Znači ak mi idemo po beka LvG više ne ide po desnog da baca Lahma lijevo nego ide po lijevog beka.

Bu se on predomislil kad dofuraju Boatenga il malog Becka(za becka :lol: ) a Lahm proigra bolje na lijevoj strani...govorio je da mu Gomez ne treba a sad mu je nezamjenjiv...Olić da nema šanse da ne igra u startelfu....Ribery da bu igral u sredini playa itd.

Po meni nama treba samo perspektivni d.bek...micho ak otiđe Badstuber ide uz Buytena budite sigurni te se Breno vraća kao 3 stoper...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 vel 2010, 17:34

doro napisao:Bu se on predomislil kad dofuraju Boatenga il malog Becka(za becka :lol: ) a Lahm proigra bolje na lijevoj strani...govorio je da mu Gomez ne treba a sad mu je nezamjenjiv...Olić da nema šanse da ne igra u startelfu....Ribery da bu igral u sredini playa itd.

Gle, sve je moguće, ali ak ćemo bit realni kod LvG-a Lahm ide desno samo pod muss ;) I nećeju njemu ONI dofuravat igrače, bit će ti po dogovoru.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 17 vel 2010, 19:52

ja bih isto išao po desnog beka ,a Lahma lijevo vratio....ima više špeka na toj poziciji i veći je izbor...a i Ribery je uigran s Lahmom...a s Bastianom još u repki udara tamo...tako da.... 8-)

Al opet što se tiče što Gaal ima u glavi to smo ustanovili da nitko nezna,što ta enigma misli.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 21 ožu 2010, 19:29

Danas mi baš nekaj palo na pamet nakon DOPPELPASSA. Pazite sad ovo:

Ovo su naši obrambeni igrači:

Alaba
Contento
Badstuber
Demichelis
Buyten
Lell
Gorlitz
Lahm

Znači od naših 8 igrača u obrani, čak 5 ih je iz naše škole, za prostala 3 igrača mi smo SAMO iskrcali 10 milja za Buytena i 5 milja za Demichelisa, mislim da je Gorlitz bio free i ta 3 smo kupili prije ohoho godina.

U zadnje 3 godine Bayern je na pojačanja zdrobio oko 160 miljona eura a od tih 160 SAMO je 26 otišlo na OBRANU i sad pazite na koje igrače.

JANSEN - on nas je košto 12 a više neigra u Bayernu

BRENO- dali smo 12 a on je na posudbi, a i neigra u Bayernu

BRAAFHEID - dali smo oko 2 milje a niti on ne igra u Bayernu nego je na posudbi.

Sigurno se na ovim podacima možemo zamisliti i donjeti neki zaključak, samo je pitanje kakav....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 21 ožu 2010, 19:31

nama za sljedeću sezonu ne treba ništa drugo nego samo jedan desni bek, a da i lell ne igra kod nas više....ja bi mijenjao i više ali kad se produžilo sa van buytenom a micho je tu još nekoliko sezona(bar mislim) nemaš izbora....tako da, desni bek i noga lellu i dosta...
Effenberg23
TORero

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva