I_Love_Bayern napisao:1. Sta mislis, je li Louis Van Gaal pravi trener za Bayern i na duze staze?
Htio bi da je tako, ali sada ne želim odgovarati u Euforiji! Ako uzme bar dvije kante moj odgovor će definitivno biti da. Ma i ako samo uzme BL, bit ću malo razočaran jer sad je to sve na dohvat ruke, smatram da mi sa njim imamo nekakvu budučnost. Kakvu ne znam točno, ali mislim da će ostat i da treba ostat. LvG kad je došao kod nas bio je poprilično glup, ali vidi se da sa vremenom napreduje i uviđa svoje greške te ih više ne pravi. Kao što vidite sada je poslušo moj savjet te je više počeo koristiti, Pranju i Hamita, te je Muller sada bude puno češće vađen iz ekipe. Ako ovako nastavi i ako je istina da mi tražimo, kako bild piše, lijevog beka, štopera i zadnjeg veznog onda je moj odgovor on zna kaj radi iako mi ovo sa štoperom baš i nije previše jasTno...No o tome možemo u drugoj temi...
2. Da li ce Ribery ostati u Bayernu?
Ne!

Makar za rođendan mu je KHR poklonio kemijsku olovku i rekao: nadajmo se da je ovo kemijska s kojom će Ribery produžiti ugovor!
3. Da li mozemo osvojiti sva tri trofeja (realno)?
Jako, jako, jako male šanse su nam za to jer i ako prođemo Lyona, što će biti teže nego MUTD u finalu nas čeka BOMBA od ekipe. Najveći razlog mom "pesimizmu" je PRETANKA OBRANA koja se svodi na samo 5 igrača!!! Previše toga bi nam se trebalo poklopiti. Jel znate vi kolko su sada nama Buyten i Micho važni za tekmu protiv Lyona? Mi ih sada kad je Badstuber suspendiran moramo čuvati kao suho zlato. Ja se nadam da Tymo i Lell sada imaju posebne treninge kako igrati na poziciji štopera ako će to biti potrebno....
4. Hoce li nasa djeca Muller, Badstuber, Contento i Alaba izrasti u velike fudbalere ili je ovo jednosezonski bljesak?
Muller definitivno, za ostale ne znam...
5. Hocemo li od iduce godine imati cetiri predstavnika u LP?
heh , da sam znao koje je 5. pitanje to bi ti odgovorio danas nakon HSV-a i Wolfsburga?
Sam da vas pitam, da li vi znate da slijedeće godine , znači 2010/2011 BL NE MOŽE TEORETSKI IMATI 4. PREDSTAVNIKA U LP? TO JEDINO MOŽE IMATI AKO BAYERN BUDE 4. U LIGI I OSVOJI LP