anton 1983 napisao:Ako stavimo Badstubera u prvih 11 i dovedemo neki ŠPEK, taj ŠPEK neće biti puno kvalitetniji od Miche i također će morati nadoknađivati Badstuberovu inertnost na terenu. Problem je kaj mi nemremo recimo dofurat Vidića nego ćemo moč dofurati samo štopera Michine kvalitete i tu ne vidim napredak. Zato sam ja za to da se dovede štoper koji je Michine klase te bi na taj način i sam Micho bio kvalitetniji i imo bi manje posla na terenu. Vidli ste kak su Micho i Lucio igrali pod Hitzfeldom. Igrali su tako jer je OH prvenstveno defanzivac i taktičar pa su sve Michine odlike došle do izražaja. Sa pravim partnerom ja mislim da bi to Micho mogo ponoviti, ali bi zato stao razvoj Badstubera. Kod mene navek glasi moto da je Bayern prije igrača, pa sam ja onda rađe za Badstubera na klupi i za ŠPEK + Micho....
U tome i je najveći problem. TIm problemom sam se i ja vodio u onoj temi rekonstrukcija obane iako i meni ta obrana djeluje mutavo, ali bolja je nego trenutna. Jedino pladno tlo za Bayern su Njemačka i Italija. Samo u te dvije zemlje će Bayern tražit pojačanja za obranu. Iz Engleske nismo dugo doveli igrača i ne vjerujem da dolazi netko(osim možda Bosingwe). U Španjolskoj nema puno dobrih stopera koji bi bili dostupni Bayernu, jedini koji bi bio za Bayern, a možemo ga dovesti je onaj Pablo iz Atletica. Sad ponovit tu rečenicu i shvatite koliko je uopće glupo razmišljat kupovat stopere iz Španjolske jer on nije bolji od Miche i DvB-a. Sve ostale uzmu Barca i Real.
U Bayernu su zadnjih godina igrali Francuzi, međutim u ovom trenutku nisam siguran koliko je Bayern okrenut Francuskom tržištu. Dva stopera u Francuskoj koji bi bili za Bayern su mladi Sakho iz PSG-a i Ciani iz Bordeauxa.
U Italiji ima jako puno kvalitenih stopera i ne treba ih uopće nabrajati. Samo, Bayern će se morati boriti i s talijanskim momčadima za te igrače.
Za Brazil i Argentinu ne znam, iz tih država će u Bayern doći samo netko tko je reprezentativac, no opet će tu biti borbe s drugim klubovima iz Europe. Tu su opcije Miranda i Otamendi.
Za beka nema takvih ograničenja jer dobrih bekova ima svugdje.
Između trenutnog Badstubera i Miche izabrat ću Michu, ali ova opcija s posudbom Badstubera nije loša. Iako bih ja najradije vidio Brena kako igra, mislim da je ta situacija izuzetno nerealna budući da je teško ozlijeđen, a i van Gaal ga nije koristio dok je mogao.