Podizanje foruma na visu razinu!

Arhivirane teme...

Podizanje foruma na visu razinu!

PostPostao/la Speedy » 08 stu 2008, 09:02

Evo otvaram ovu temu s ciljem da pokusamo zajedno podici ovaj forum na jedan visi nivo. Znate i sami koji je glavni i najveci dosadasnji problem ovog foruma, mislim da to ne trebam posebno naglasavati. Evo postojimo vec dva mjeseca i moram priznati da sam pomalo razocaran razvojom situacije, znam da je svaki pocetak tezak ali opet sam mislio da ce biti kud i kamo veci odaziv na ovom forumu.

Dosta posjetitelja site-a zna da imamo i forum ali ocigledno je da ne zele sudjelovati u raspravama ili jednostavno ne mogu pronaci tab "registracija" na forumu ili ne znam koji klinac vise? :neee:

Znaci, ovdje ostavljajte svoje prijedloge kako bi pokusali "spasiti" ovaj forum ali to mozemo samo uz vasu pomoc ili cu u suprotnom biti primoran zatvoriti ga!

Nadam se da ce biti sto veci odaziv na ovoj temi!

I da se jos nadovezem, zelim zahvaliti svim clanovima koji su aktivni na forumu te se nadam da ce te tako i nastaviti! :bravo:

Hvala!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Podizanje foruma na visu razinu!

PostPostao/la Haris » 08 stu 2008, 19:40

Da, nažalost je očit taj problem neaktivnosti članova. Valjda ljudima jednostavno nije stalo puno do toga. A budimo i realni, danas je u narodu uglavnom fora Chelsea, Manchester, Barcelona, Real, Milan...samo za primjer, od kako pratim onaj euronogomet nikad se broj postova na Bayernovom topicu nije mogao porediti sa Barcinim ili Milanovim. Jednostavno ili ljude ne zanima toliko Bayern pa su ono samo neki navijači na papiru, ili je nas općenito malo, u što mi je poteško povjerovati.

Kako ovdje nešto popraviti? Stranica je itekako OK, dosta korisnog sadržaja i redovne vijesti. Valjda bismo trebali maksimalno potražiti članove i upućivati ljude na ovu stranicu pa vidjeti šta dalje. Ja zaista nemam nikakve promjedbe ni na forum i smatram ga izuzetno jednostavnim za snaći se i napisati pokoju rečenicu i aktivno učestovati sa nama ostalim. Preptpostavljam da je na nama aktivnim da probamo naći još Bayernovaca i uputiti ih ovdje.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 09 stu 2008, 12:04

mislim da je najveći problem u tome što je većina prijavljenih do sada "djeca" npr. 15-18god i da jednostavno nisu ili dovoljno zreli....

dakle boje se reći svoje mišljenje ,jer misle da će ispasti smješni da ne kažem "glupi" pa se zato ne usuđuju napisat što misle iako mi to nije jasno jel nitko nezna tko,si,što si, ni odakle si,koliko si star ako to sam ne napišeš :roll: ...dakle to je po meni glavni razlog..a osim toga ovo je forum za sve navijače Bayerna bez obzira na godine,nacionalnost ili razmišljanja...dakle samo hrabro i vidjet ćete da nemožete pogriješit... :navijac: :cool:

pogle si mene s ovim smajlićima kako baratam ko da imam 17 ,a ne 27 godina...

:avogp1: :yeee: :prvi: :cool: :navijac: :fcb: :naprijed: :logo: :zivio: :yes: :prvi: :avogp1: :naprijed: :zivio: :navijac: :cool: :fcb:

ili nemaju dovoljno slobodnog vremena,više obaveza ili jednostavno ne navijaju za Bayern što nikako nije istina jer na drugim forumima ih ima , a nisu "sramežljivi" u pisanju...dakle istina je negdje između...mislim da bi bio dobar korak da se pooštre kazne (banovi) zbog omaložavanja i vrijeđanja nekok člana foruma i da bi im to dalo više samopouzdanja...drugim članovima...

evo recimo mogao bih ja danima visit ovdje i razglabat o svakom igraču,tekmi,treneru kako sadašnjem tako i o povijesti Bayerna i nabijat postove ,ali kad za to nemam s kim ili se svi boje prvi napisat nešto o tome zbog neznam čega... :roll: ..a da komuniciram u monologu toliko još nisam "zagorio" :hehe: :hehe: :hehe: ...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Murta » 09 stu 2008, 14:26

Sigurno ima barem 1000 Bayernovih fanova s internetom, samo ih treba naći, zato treba uvijek reklamirati naš forum na raznim drugim(naravno u dogovoru s tamošnjim adminima)
:naprijed: :avogp1:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 09 stu 2008, 15:26

murta6 napisao:Sigurno ima barem 1000 Bayernovih fanova s internetom, samo ih treba naći, zato treba uvijek reklamirati naš forum na raznim drugim(naravno u dogovoru s tamošnjim adminima)
:naprijed: :avogp1:

To nikako to NIKAKO!!!! To je tečki četnicizam, srbizam uffffffffff!!!!!! FUUUUUUUJJJ!!! NENENENENEENNEENEN

SVE SAMO TO !!!!!!!!!!!!

:avogp1: :avogp1:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 09 stu 2008, 16:14

bavarac napisao:mislim da bi bio dobar korak da se pooštre kazne (banovi) zbog omaložavanja i vrijeđanja nekok člana foruma i da bi im to dalo više samopouzdanja...drugim članovima...

To nije problem ali opet koga kazniti i opominjati kada se slabo pise! :neee: Nema rasprava a i time recimo nekakvih tenzija koje treba smirivati...

bavarac napisao:evo recimo mogao bih ja danima visit ovdje i razglabat o svakom igraču,tekmi,treneru kako sadašnjem tako i o povijesti Bayerna i nabijat postove ,ali kad za to nemam s kim ili se svi boje prvi napisat nešto o tome zbog neznam čega... :roll: ..a da komuniciram u monologu toliko još nisam "zagorio" :hehe: :hehe: :hehe: ...

E vis to je glavni problem, ljudi se koda boje nesto poceti pisati i sto je najgore ocito ne zele izraziti svoje misljenje i nekakvo glediste na neku situaciju. Pa jebate kada bi imali svi ista gledista i razmisljanja gdje bi bio ovaj svijet. Pa ima toliko toga o cemu bi se moglo pisati i raspravljati, pa nije sve tako bajno u klubu da se nema u cem pisati.

Ne znam, pa jel problem otovriti neku temu, nije bitno kako ce biti prihvacena i dali ce se pisati na njoj, lako je to srediti ili npr. dati prijedlog da se otvori neki podforum gdje bi se pisalo npr. opcenito o nogometu i sl. Uglavnom ja sam tu da pomognem u bilo kojoj situaciji ali opet ne moram ja otvarati ama bas svaku temu, znaju i ostali clanovi otvoriti temu, zar ne?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 10 stu 2008, 11:06

u tome se slažem evo ja sam već smislio puno zanimljivosti...

evo primjera svaki igrač ima svoju temu,kao i trener...dakle kad se nekom ne sviđa ili kad želi raspravit o nekom igraču ode u njegovu temu i tu obrazlaže njegovu dobru ili lošu igru...ili trenerske loše ili dobre postavljanja igre....njegove ozljede,povratak na teren igru u repki i sl...ovako imamo temu općenito i tu možeš pisati kaj želiš ali za tim ponekad nema potrebe...

jest da bi bilo puno tema ,ali bi bilo lakše i bolje po meni komunicirati i otvarati raspravu...recimo danas bi tema Lella,Odda i Tima bila krcata postovima koji ga brane ili kude... :haha: :haha: ...i Riberya,MvB i Rensinga za pohvale...

ili recimo tema igrač mjeseca,igrač tekme...u kojoj bi davali prijedloge za 3igrača za svaku tekmu u mjesecu ili tekme Bayerna i na kraju glasovali za najboljeg igrača na kraju mjeseca ili tekme jednostavno tako što bi zbrojili koja tri igrača imaju najviše osvojenih glasova...

a isto tako i kod transfera zbog bolje preglednosti...svaki igrač koji se pojavi u špekulaciji s Bayernom da ima svoju temu i onda u toj temi raspravljati o tome igraču i njegovim karakteristikama,što bi s njim dobili itd...i o njegovim igrama za klub koji trenutno nastupa,dobrim i lošim

Mislim da bi s tim dobili bolju preglednost i vjerujem više na kvaliteti i raspravama na forumu...

ima toga koliko hoćeš... :zivio:

recimo lista ozljeđenih igrača...otvorit temu i u njoj pisat o trenutno ozljeđenim igračima ili o tome kad bi se mogli vratit u ekipu i sl...

ili tema bivši igrači Bayerna ( aktivni )..tu bi mogli raspravljat o igri ,Ballacka,Pizzara,Makaaya,Salihamidžića...pa čak i oni koji nisu ostavili neki dubok trag poput Misimovića,Trochowskog,Schlaudraffa,R.Kovač...jer ipak su ti igrači obilježili Bayernovu povijest i po meni nebi bilo loše tu i tamo posjetiti se na njih i napisati nešto o njima kad zabiju gol,asistiraju...dobro odigraju...

tema igrači na posudbi....trenutno ih nema ali...

Dream team Bayerna od kad tko prati Bayern...nek obrazloži malo,formacija...klupa...ne da netko piše sad o Beckenbaueru ili Rummenigeu,Hoenessu,Maieru,Mulleru...već o onim igračima koje je imao prilike gledati...

Dream team svih vremena...o svim igračima Bayerna...recimo ja bih se dvoumio između Seppa i Kahna,kao i između Elbera i Rummeniggea koga stavit na klupu i sl.....

dakle uvijek ima mogućnosti samo treba oslobodit maštu....i naravno uvijek ostaje pitanje o tome kako će se prijedlozi prihvatit ali ništa ne košta probati...

Povijest Bayerna...uspjesi,igrači,legende,treneri....

dakle ovako:

MOMČAD BAYERNA-podforum

-Jurgen Klinnsman
-Michael rensing
-Massimo Oddo
-itd

tekma: Schalke - Bayern

igrač tekme...

prijedlozi : F.Ribery,M.Rensing,MvB

tekme: Bayern M. - Arminia
Schalke - Bayern
Borusssia M. - Bayern
Bayern - Steaua B.
Bayern - Energie C.

igrač mjeseca: F.Ribery,M.Klose,L.Toni

i tko ima najviše glasova pobjednik...

mogući transferi Bayerna:

- A.Arshavin
-Tymoschuk
- M.Gomez
itd...

bivši igrači Bayerna

- M.Ballack
- R.Makaay
- C.Pizzaro
- R.S.Cruz
itd..

eto par prijedloga od mene malo sam još pospan ali budem ja smislio još nekaj kad dođem sebi... :zivio:

e sad hoćeš li ti odmah otvarat teme ili otvorit anketu za to da vidiš kakva su razmišljanja ...to sam odluči...

eto još jedne ideje Anketa....

dakle neko ima neki prijedlog i sprovede se anketa i ako su ljudi za... :navijac:

i sorry svima na dužini posta ali kad nisam znao kako da skratim.... :haha: :haha:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 10 stu 2008, 12:43

Sve je to lijepo i dobro, ali je problem što forum nema 5 aktivnih članova. :oops:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 10 stu 2008, 13:46

The Scarface napisao:Sve je to lijepo i dobro, ali je problem što forum nema 5 aktivnih članova. :oops:

Istina pa nećemo sve te teme nas par komentirat
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 10 stu 2008, 14:03

Sve si ti to bavarac lijepo napisao nema sta, sam bi te tvoje ideje bilo moguce provesti u djela da imamo dovoljno clanova na forumu koji bi sudjelovali u raspravama...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 23 stu 2008, 08:57

Evo bas sam sada pogledao malo statistiku foruma, 15-tak postova dnevno se pise, nije to ni tak lose!

Samo treba probati dofurati jos malo clanova, samo kako, e to je vec misterija!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2008, 12:35

Čuj kad vidimkolko nas piše na nogometnom magazinu nije da se čudim kaj nas tu jako malo piše, al iskreno zaboli me. Ak bu nsam bilo 5-6 i pisali kak treba meni jebeno, a ne da nas je 20 pa da niko nepiše :naprijed:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Kobass » 26 stu 2008, 13:23

Haris napisao: A budimo i realni, danas je u narodu uglavnom fora Chelsea, Manchester, Barcelona, Real, Milan...samo za primjer, od kako pratim onaj euronogomet nikad se broj postova na Bayernovom topicu nije mogao porediti sa Barcinim ili Milanovim.
ovo je razlog broj 1, a tu se ne može ništa napraviti. Šteta jer je forum i stranica lijepo napravljena i puna je informacija koje se brzo updateau, ali ipak malo još ljudi zna za ovo tako da je jedna od najefektivnijih opcija da se ipak reklamira. Naravno onda svakakvi ljudi mogu doći ovdje ;)
Kobass

PostPostao/la ankujund » 03 vel 2009, 12:31

reklama sajta je najveci problem...ja bih odavno dosao ovdje da sam znao da stranica postoji,nigdje nisam naisao na link il nesto sta bi me uputilo da dodjem ovde

jako dobro poznam joomlu i dugo je zivjela u meni ideja da sam napravim fan page, da sam znao da ovo postoji,davno bi se pridruzio...

vise reklame..svak u svoj signature na drugim forumima moze ubaciti link,tako da ljudi vide da stranica postoji

P.S. ako treba pomoc oko stranice i foruma...uvijek sam tu
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 vel 2009, 10:29

Zanima me ko od vas kuži švapski - tj. kad vidi vijest na švapskom kuži kaj tam piše.
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva