Oće li BadGnjili uspjeti?

Arhivirane teme...

Oće li BadGnjili postati pravi bavarsku ŠPEK ili idemo u šoping?

1.) Badstuber će razarati po kvartu
7
47%
2.) PROPALILALELO!!!!
8
53%

Ukupno glasova : 15

Oće li BadGnjili uspjeti?

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2011, 11:48

E to je pravo pitanje i odgovor sezone! PROPALILA PROP mu se nagovještava, no HOLGER će dati sve od sebe da pobije tvrdnje, ne samo prosječnog igrača, već prosječnog talenta! Za neke on je turbo trul igrač koji nema kaj delati u Bayernu, dok drugi u njemu vide novu obrambenu nadu njemačkog nogometa. Istina je negdje u sredini...Trenutno u Europi nema kluba u kojem je teže biti Bayernov štoper, a pogotovo za klinca koji je tek započeo svoju karijeru i lagano gradi status standardnog igrača. Način igranja Bayerna uvelike otežava štoperima posao. Zato ih je najlakše kritizirati i govoriti da su šrot, ali istina je da bi puno bolji štoperi od bayernovih u Bayernu izgledali kao prosječni igrači. To je nasljedstvo Klinsmanna i van Gaala za koje će trebati vremena da se „suzbije“...

Bayernova strategija može se namirisati sa 100km. Bayern oće u svojim redovima imati sve švapsko što mu može pomoći da bude bolji. Sa švabima Bayern je u teoriji najjači jer oni imaju puno manju želju za odlazak iz kluba.Uz to više su privrženi samom klubu i BUNDESLIGI, nego stranci. Isto tako švapskom igraču je lakše shvatiti ono što se od njega u Bayernu traži.
Bayern trenutačno može birati između ovih igrača:

Hummels
Howedes
Tasci
Mertesacker
i BadGnjili.

Pošto je BadGnjili kod nas, on u ovoj sezoni ima „zadnju“ priliku da se pokaže ili će Bayern slijedeće ljeto dovesti jednog od ovih nabrojanih igrača. Znam da su Mertesacker i Tasci „preGnjile“ opcije, ali oni moraju biti na popisu jer su trenutačno najzvučnija švapska ŠTOPERSKA imena...Na kraju svega ovo je BadGnjilom treća sezona u BAYERNU i sada se već od njega određene stvari mogu zahtjevati. Još uz to on je Njemački reprezentativac te je već bio na SP a kako stvari stoji biti će i u repki za EP, a to sve nije mala stvar...Ove sezone od njega se očekuje da se stabilizira, da podigne igru ne jedan visoki nivo i da se na tom nivou drži i to bez previše oscilacija i kikseva!

I onda BadGnjili jel bu kaj od tebe?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Oće li BadGnjili uspjeti?

PostPostao/la effe__sa » 02 kol 2011, 12:02

ma naravno da će badstuber uspjet...pa uspio je več prve sezone, samo još mora jednu dodatnu dobru sezonu odigrat dobru i potvrdio se...ništa on nije slabiji od gore nabrojanih stopera, jedino možda od hummelsa..al badstuber ima petlju, borben je igrač i mislim da na nekim forumima ga previše kritikuju i ovde mi na balkanskim forumima da tako kažem vidimo neke njegove mane o kojima se u njemačkoj opće puno ne priča...holger će imati uspješnu sezonu i bolju od one prve u to sam siguran
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 02 kol 2011, 12:37

effe__sa napisao:ma naravno da će badstuber uspjet...pa uspio je več prve sezone, samo još mora jednu dodatnu dobru sezonu odigrat dobru i potvrdio se...ništa on nije slabiji od gore nabrojanih stopera, jedino možda od hummelsa..al badstuber ima petlju, borben je igrač i mislim da na nekim forumima ga previše kritikuju i ovde mi na balkanskim forumima da tako kažem vidimo neke njegove mane o kojima se u njemačkoj opće puno ne priča...holger će imati uspješnu sezonu i bolju od one prve u to sam siguran

Fina bajka. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 02 kol 2011, 12:44

Vidjet ćemo ove sezone. Bitno je da igra, što je preduvjet za razvoj i skupljanje iskustva. Prošlu sezonu on se utopio u ono sivilo. U ovoj sezoni sve se mora poklopiti za naše igrače.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 kol 2011, 13:14

teško procjeniti...

dvije stvari su očite:

1. da dobro igra lopte
2. da ima podosta prostora za napredak

Bayernu trebaju štoperi koji i znaju lopte, ali koji su pouzdani, sposobni nositi se sa pritiskom i spremni i za najteže tekme!

ovo je sezona (bar po meni) u kojoj će ljudi ili izgubiti strpljenje s njim, ili će ga se smatrati maherom

sve je do njega, sad je negdje između

ima sve uvjete, igra u BAYERNU u 1. sastavu, pa posveti se sebi i napreduj!

ja osobno volim igrače koji ne igraju napamet, ali ne podnosim početničke greške..

to što nije okretan je mana, ali s druge strane stavio bi sve pare na to da ga niko neće obrukati 1 na 1 (osim samuel eto'o-a :) ) i proći ga ko da ga nema...

treba mu dati još malo vremena! (kolko god ova rečenica nekima išla na žiFce)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 kol 2011, 14:16

Najveći njegov problem je kaj je zbunjen i loše se postavlja..fali i agresivnosti...prednosti su duge lopte i visoki nabačaji zavrnuti...po meni ako ne uspi mi budemo išli na howedesa il hummelsa sljedeče godine
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 02 kol 2011, 14:22

Al morate priznati da ima dobre asistencije
npr. jucer za Alabu

edit:
http://www.uefa.com/trainingground/star ... nding+ones

;D trening sati s Badyem 1na1 :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 02 kol 2011, 15:24

pa ja ti kažem, on je stvarno dobar 1 na 1, samo kada je kontra onda je gnjil
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 02 kol 2011, 16:16

al nikako mi nije jasno što se ovde i još na jednom forumu opšte vodi ta polemika oko badstubera...nekako su mi večina nerealni u procjenama...kao prvo njegova prva sezona u bayernu, mislim kao igrača profesionalnog kadra, je bila jako dobra, bio je otkrovljenje....prošla nije bila dobra jer je dosta bio povrijeđen a kad se vratio nije se ni mogao kako treba ukopit..razlog je bio jednostavan, čovjek nakonn povrede se nije mogao automatski vratit pa je imao pech da napravi neke kardinalne greške a onda ga van gaal u toj svoj situaciji nije psihički podržao i momak se srozao i završio je na klupi
e sad druga je stvar dal se nekom sviđa il ne sviđa stil njegove igre, al stil nije ni bitan dok igrač s tom igrom ima uspjeha
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2011, 20:57

morat ćeš se effe na to naviknuti! Ja mu još ovu sezonu dam, ali ili Gladiolen ili weg damit ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 03 kol 2011, 09:44

anton 1983 napisao:morat ćeš se effe na to naviknuti! Ja mu još ovu sezonu dam, ali ili Gladiolen ili weg damit ;)

ma brzo će kritike na njegov račun prestat kad momak u ovoj sezoni opet pokaže svoj kvalitet, vrlo moguče da će biti jači nego u sezoni 2010/11...jupp će mu svakako udanuti dodatno samopouzdanje ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 03 kol 2011, 10:25

effe__sa napisao:
anton 1983 napisao:morat ćeš se effe na to naviknuti! Ja mu još ovu sezonu dam, ali ili Gladiolen ili weg damit ;)

ma brzo će kritike na njegov račun prestat kad momak u ovoj sezoni opet pokaže svoj kvalitet, vrlo moguče da će biti jači nego u sezoni 2010/11...jupp će mu svakako udanuti dodatno samopouzdanje ;)

ima stvarno sve uvjete u Bayernu, ima trenera koji priča s igračima ko sa sinovima, trenutno ima zagarantirano mjesto u prvih 11, zdrav je, dobro plaćen, igra u rodnom kraju, ma, nema šta, ako ne iskoristi svoj potencijal nek se jebe, sam će bit kriv... al ja idalje mislim da bi gnjili es mogo "packen" :good:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 03 kol 2011, 11:18

@cruz: ja i ti smo često istog ili sličnog mišljenja :D :D :D
er wird es packen....garantiert ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la jozotg » 03 kol 2011, 13:27

effe__sa napisao:@cruz: ja i ti smo često istog ili sličnog mišljenja :D :D :D
er wird es packen....garantiert ;)

i ja vam se pridruzujem...a najviše jer imamo NORMALNOG trenera
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 kol 2011, 14:09

moji istomišljeniKi :D

ne morate kad god ja nešto napišem odmah odgovarati "istog sam mišljenja" hihi :mrgreen:

šalu na stranu, nema se sad nešto osobito puno o Badstuberu pisati, jer on je u nekom tranzicijskom razdoblju... nadam se da ćemo uskoro imati više o njemu za reći, kada svakoga uvjeri da je štoperčina kakvog ga je van Gaal smatrao!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva