Evo mog prvog potsa i na ovom forumu, valjda bu ovaj uspjel...

Pa pošto je prvi neka bude o mojim željama. Malo ću se sad zaigrat i igrat menađera i pokušat opisat kaj bi ja napravio za iduću sezonu, znači kak bi izgledo kadar pa makar to bilo nategnuto. Naime nemojte me uzet za riječ jer puno previše stvari bi se moralo poklopit da bi nam ovak izgledo kadar.....
Pa da krenem igrači koje bi prodo:
Sagnol - više nevjerujem da će ikad bit nešto od njega i mislim da samo bez veze prima veliku plači i nanosi štetu klubu i nemamo nikakve koristi od njega, svaka čast za sve kaj je napravio ali poszdrav sine - procjenjujem da bi za njega max mogli dobit nekih 2 miljona eura...
Lell - njega bi prodo sam zato kaj nam treba jedan ljevak kao bočni igrač - mislim da moramo dobit oko 3-4 miljona eura
Danije van Gnojten - samo ime govori zakaj bi ga prodo - isto tak mislim da bi mogli 3-4 milje izvuć
E sad Oddo - tu bi dao vodstvu da odluči jer postoje dvije mogućnosti , kasnije u textu će te saznat zakaj. Ovo su opcije ak se pokaže zadržat ga za male pare pa nemoramo dovodit skupi špek za desnog beka...
Sosa - uff kad bi bar 5 izvukli puna šaka brade!!! Jer stvarno nevidim ga u budućim planovima Bayerna jer baš nebu dobil priliku, nekak imam osječaj da i Hitzfeld i Klinsmann rade sve moguće rošade u ekipi sam da on neigra!
Ze robi - nažalost star i istiće mu ugovor, nema se kaj više za reč...
I nažalost Poldi - jebiga, obožavam ga al i meni već ide nakurac i jednostavno Bayern+Poldi ne funkcionira, mislim da bi 15 milja bez problema mogli dobit...
Znači sve skup to bi bilo oko 30 miljona eura.
E sad treba imat na umu da ovo ljeto niš nismo potrošili i da smo čak zaradili 10 milja , tako da bi para za slijedeće ljeto trebalo bit, e sad ćete vidjet zakaj su to sve snovi....
Znači dovest Hummelsa natrag sa posudbe , to nas ništa ne košta.
Dofurat jednog starijeg lijevog beka ala oddo sam naravno da je ljevak i da malo košta - znači zamjena za Lahma, to bi se ziher dalo nać....
Kupit Odda ili kupit Rafinu sam dolazak Rafine nas košta jedno 12-15 milja tako da....
Veza:
Dovest Tymoschucka - majke ti drage kak drkam na tog igrača, recimo on košta 25
dovest Arshavina - recimo on košta 28 - ufff
dovest Gomesa - on nas košta 25 - sad vidite zakaj je Rafina problem pa ja bio zadovoljan da njega nedovedemo neg nam ostane oddo.
Naš kadar bi u tom slučaju izgledo:
Lahm i njegova zmjena
Demichelis, Lucio, Hummels, Breno
Oddo i Hamit
Veza:
Ribery, Schweini
Tymoschuck,Bommel,Timbo,Ottl
Arshawin,Kroos
Toni, Klose, Gomes
Sa ovim kadrom jako velike su nam mogučnosti a i nije baš tak jako brutalno nerealan i pazite jedan hamit, Schweini i Gomes ili Klose bi nam bili na klupi!!!!