nije jos odigrao ni punu jednu utakmicu, a vec je za otpis...

Lucimar napisao:mozda, a hajde me demantiraj kad kazem da bayern nije mogao bolje potrositi 40 miliona u ovom prelaznom roku

Lucimar napisao:mozda, a hajde me demantiraj kad kazem da bayern nije mogao bolje potrositi 40 miliona u ovom prelaznom roku

CroCHEF napisao::doh: nije jos odigrao ni punu jednu utakmicu, a vec je za otpis...
tako je bilo i s Javijem.

Lucimar napisao:@ scar, panda
perspektivnih lijevih bekova ima koliko hocete, jel to znaci da mi trebamo dovesti jednog ako tu imamo alabu ?
ako je neko perspektivan ne znaci da ga se treba nuzno kupiti
mi na poziciji gdje igra gece imamo milera, krosa, sacirija
prosla sezona je dokazala da je to sasvim dovoljno kvalitete, a trebam li govoriti koliko perspektive tu ima ?
veci potencijal od gecea na poziciji ofanzivnog veznog tesko je uopste naci a pogotovo kupiti
ali kazem ti, zasto mi onda nebi kupili nekog lijevog beka, nek se nadje
ali zato na stoperu imas dantea kao jako dobrog stopera koji je vec u ozbiljnim godinama, drugi stoper bayerna se vec dugo vremena ne zna
da li je to boateng ili van buyten ? to ti dovoljno govori o kvaliteti na toj poziciji
vec dugo vremena nam treba taj jedan vrhunski stoper, nas terry, nesta ili puyol
to bi morao biti hummels, a kako uprava to da izvede na njima je

Lucimar napisao:@ scar, panda
perspektivnih lijevih bekova ima koliko hocete, jel to znaci da mi trebamo dovesti jednog ako tu imamo alabu ?
ako je neko perspektivan ne znaci da ga se treba nuzno kupiti
mi na poziciji gdje igra gece imamo milera, krosa, sacirija
prosla sezona je dokazala da je to sasvim dovoljno kvalitete, a trebam li govoriti koliko perspektive tu ima ?
veci potencijal od gecea na poziciji ofanzivnog veznog tesko je uopste naci a pogotovo kupiti
ali kazem ti, zasto mi onda nebi kupili nekog lijevog beka, nek se nadje
ali zato na stoperu imas dantea kao jako dobrog stopera koji je vec u ozbiljnim godinama, drugi stoper bayerna se vec dugo vremena ne zna
da li je to boateng ili van buyten ? to ti dovoljno govori o kvaliteti na toj poziciji
vec dugo vremena nam treba taj jedan vrhunski stoper, nas terry, nesta ili puyol
to bi morao biti hummels, a kako uprava to da izvede na njima je

Lucimar napisao:ocito sam jedini koji misli da nam je geceov transfer u ovom trenutku nepotreban
sto implicira da vjerovatno nisam u pravu, nadam se da je to istina
@ scar
stvarno ne bi da ulazim u raspravu sa nekim ko je spreman tvrditi da je boateng bolji od humelsa
jer ako si spreman na to, onda si vjerovatno spreman da izvalis jos svakakve gluposti a ne treba mi bas da gubim nerve ovdje sa tobom

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju