Ja bih vijest svakak uzeo sa određenom dozom opreznosti
goal.com ipak nije portal koji je poznat po vjerodostojnim informacijama
a ako i provjerite njihov "izvor" - Voetbal International
Jedini interview koji je Robben dao je onaj vezan za Hiddinkovo nasljeđivanje nizozemske klupe
Miki napisao:TiLe napisao:http://www.goal.com/en/news/1785/fifa-ballon-dor/2013/12/18/4488442/robben-ronaldo-over-ribery-for-ballon-dor?ICID=HP_BN_1

Čovjek je samo iskren. Roben sigurno smatra da Riberi nije čak ni u Bajernu najbolji, tj. da je on bolji od njega. Kad se gleda generalno, Roben je protekle, istorijske, sezone dao ključne golove u Kupu i LŠ. Riberi mi se smučio stalnim "moljakanjem" da osvoji Zlatnu loptu.

Ronaldo je, gledajući individualnu statistiku, najbolji ove sezone i kraj.
Međutim, ovakva izjava može da izazove određene turbulencije u ekipi, naročito između pomenute dvojice znajući Riberija. Sjetite se samo situacije kad je Riberi opalo šamar Robenu. Tu je i nedavno Tijagovo poređenje igrača Barselone i Bajerna. Ovo ne miriše na dobro. Mislim da se polako Roben sprema za odlazak. Neće on i Riberi još dugo moći zajedno da igraju.

Ako ćemo gledati samo golove i asistencije, Kikica je svakak zaslužio da osvoji, ali onda dolaziš do zaključka da jedino napadači zaslužuju tu nagradu jer oni u svakom slučaju daju najviše golova
pa ne bi ni bilo smisla nominirati neke tamo veznjake i braniče
Ronaldo i Messi su neosporivo bolji igrači od Frenkija, ali to sa samom nagradom nema veze, kod nagrade je pitanje čisto tko je bio najbolji u 2013. godini
i jest da ako ćemo striktno po golovima gledat, Franck ne bi trebao dobiti nagradu, i iako je to prvenstveno individualna nagrada, bitna je i momčad u računici, džabe ti spucao i 500 golova tijekom sezone ako ti golovi ničem služili nisu
tak gledajući, Franck sigurno ima neku šansu da digne loptu, e ali drugi je par rukava što je to subjektivno glasanje pa je to više kak se netko nekome sviđa