Miki napisao:Jedno od objašnjenja zašto je Mesi dobio čak 4 Zlatne lopte, od kojih se sigurno dvije mogu dovesti pod znak pitanja. Jasno je da je današnji fudbal čisti biznis.
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 61597.html

CroCHEF napisao:Ribery je osvojio uefinu nagradu, adidas je glavni sponzor uefre...
Miki napisao:CroCHEF napisao:Ribery je osvojio uefinu nagradu, adidas je glavni sponzor uefre...
Ovdje se govori o nagradi FIFA-e.
Još mi samo kaži da idealni tim svijeta prošle godine nije namješten.

panda napisao:Miki napisao:CroCHEF napisao:Ribery je osvojio uefinu nagradu, adidas je glavni sponzor uefre...
Ovdje se govori o nagradi FIFA-e.
Još mi samo kaži da idealni tim svijeta prošle godine nije namješten.
Postoji bitna razlika Miki
Idealni tim FIFA-e biraju IGRAČI, idealni tim UEFA-e biraju NAVIJAČI
ak je to tebi isto, onda bogami zaslužuješ jednosmjernu kartu pravac ludnice
Miki napisao:Koliko ja znam, mnogi igrači su glasali za nekog drugog (Ronaldo), a glas pripisivan Mesiju. Namjesti se mnogo toga, a ne taj idealni tim. Svakom poznavaocu fudbala je prošlogodišnji izbor više nego smiješan. Nijedan igrač iz timova finalista LŠ.

panda napisao:Miki napisao:Koliko ja znam, mnogi igrači su glasali za nekog drugog (Ronaldo), a glas pripisivan Mesiju. Namjesti se mnogo toga, a ne taj idealni tim. Svakom poznavaocu fudbala je prošlogodišnji izbor više nego smiješan. Nijedan igrač iz timova finalista LŠ.
Daj mi neki dokaz toga osim puste tvrdnje i složit ću se s tobom, do onda to ostaju prazne riječi![]()
![]()
Ne vidim ja po čemu je to prošlogodišnji izbor smiješan
što je to točno Ronaldo bolje napravio od Messija u 2012 ?
Zabio više golova - jok
Osvojio više trofeja - jok
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost