Formula 1

Sve i svašta...

Re: Formula 1

PostPostao/la Lahm » 25 ruj 2012, 11:51

nele-BHF napisao:
Lewis i Button... :lol:

Haha, da si rekao Schumacher, pa hajd, ali ovako ne. :D Ne podnosim Buttona, Hamilton je ok, ali nije moj tip vozača.

nele-BHF napisao:Završio sam jer ne želim gledati borbu za titulu između meni dva mrska vozača. Vettel i Alonso...

Lewis je otpao i ja ne želim vjerovati da će Alonso odustati 6 od narednih 7 utrka. Jer jedino tako Lewis može i da ga prestigne, sobzirom da će i Hamilton odustati najmanje 5 utrka od 7 zbog jebenih grešaka u koje se ja ne razumijem.

A ja ti kažem da i dalje pratiš, jer je u igri još 150 bodova, ako me još matematika služi . :oops:
Dolazi sada jedna vozačka staza, dosta zahtjevna, a to je Suzuka.

Ako je Schumacher prije 6 godina ( jebote kako vrijeme leti ) mogao loviti zaostatak za Alonsom 95% sezone i na kraju se izjednačiti s njim, onda zašto ne bi mogao Hamilton.

Jedino ako sumnjaš u njegove vozačke sposobnosti i kvalitete. :smile10:

Pazi ironije, vozi se na stazi na kojoj je Schumacher bio vodeći prije 6 godina i na kojoj mu je krepao motor. Tada je vozio za Ferrari.

Hm, možda se povijest ponavlja, samo sada s drugim likom u Ferrariju ? :D

EDIT. Možda ti se čini da je razlika ogromna, ali izračunat ću ja po starom systemu bodovanja, pa da vidiš da nije toliko velika kao što misliš ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 25 ruj 2012, 12:10

Nije problem 40-ak bodova zaostatka i problem je jer nije 150 bodova u igri, nego 75. Računaj slobodno da će Lewis odustati najmanje 3 trke, a vjerovatno će 4-5. Laički naravno, i pomalo ironično jer znaš i sam razlog. Kažem ti, neću da vjerujem da će Alonso odustati 5 utrka pa da ga Lewis stigne... :cry:

Ne sumnjam u njegove kvalitete, on je daleko bolji vozač od Alonsa, ali je i daleko veći peh od istog.

Nećuu višeee da se nerviraaaaaaaaam.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 25 ruj 2012, 12:21

Evo ti po starom systemu:

Alonso - 78
Hamilton - 55

To nije ništa.

nele-BHF napisao:Nije problem 40-ak bodova zaostatka i problem je jer nije 150 bodova u igri, nego 75. Računaj slobodno da će Lewis odustati najmanje 3 trke, a vjerovatno će 4-5. Laički naravno, i pomalo ironično jer znaš i sam razlog. Kažem ti, neću da vjerujem da će Alonso odustati 5 utrka pa da ga Lewis stigne... :cry:

Ne sumnjam u njegove kvalitete, on je daleko bolji vozač od Alonsa, ali je i daleko veći peh od istog.

Nećuu višeee da se nerviraaaaaaaaam.

Je, ali gledaj ovo...

Ovaj novi system nudi upravo "povratak iz mrtvih" Dovoljno je samo da Alonsu krepe motor, Lewis da pobjedi i eto ga još jednu pobjedu udaljen od istog.

Da ne govorim da će ovaj voziti sigurnije ( to si mogao primjetiti na ovoj utrci ) skroz ziheraški, tko njemu može garantirati da neće naletiti na sirovine Grosjeana &Maldonada ?

Da ne govorim da boks Ferrarija dugo nije zasro stvar u boksu, mislim da je vrijeme da krenu sa svojim biserima.

+ računaj na promjenjive vremenske uvjete....

Ništa još nije gotovo. Znam iz iskustva gledanja. :)

Pa ja sam prije 6 godina vjerovao da će Schumacher osvojiti naslov, zadnju utrku prije kraja, iako je razlika bila okruglih 10 bodova, tako da... :mrgreen:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 25 ruj 2012, 12:28

E pa baaaaš too što mi govoriiiš! Upravooo. Neću da čekam kišuuu, neću da čekam grešku mehaničara Ferrarija, nećuu da čekaam Grosjeana da pokupi Alonsaa. Nećuuu! Hoću da gledam borbu između Alonsa i Hamiltona, i neću je dobiti! Alonso mora zijaniti 2 utrke a da Hamilton pobjedi u obje... E, gledano koliki je Lewis peh, prije će se desiti obrnuto. E ni to nećuu da vidim.

icon_hy
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 25 ruj 2012, 14:24

A čuj... to je sve sastavni dio utrkivanja.

A zašto si tako siguran da se Alonsu neće desiti crkavanje motora ?

I to baš u Japanu, pa nitko ne bi bio sretniji od mene. :smile10: ( a pazi, ne navijam za Hamiltona )

Ja mislim da je Lewis imao ove sezone dovoljno pehova, te da će ostatak sezone biti čist od istih.

A po pitanju borbe... pa borili su se prije pet godina u istom autu, pa je Alonso kasnije pobjegao u Renault. :smile10:

Šta ti to govori o Alonsu ? :D

Inače, ja sam bio navijač Ferrarija, ali dolaskom Alonsa, nisam više njihov navijač, trebam li spominjati razloge ?
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 25 ruj 2012, 14:32

Hehe, ne.

Ako se Alonsu desi crkavanje motora, pitanje je samo šta će Lewisu onda crknut... :D

Jednostavno više ne vjerujem u titulu. Ako Hamilton završi preko 50% utrka do kraja, biću zadovoljan. :|
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 25 ruj 2012, 14:37

E vidiš tu dolazimo do jedne stvari koje namjerno nisam spominjao.

Šta je McLarenu u interesu ?

Da naprave do kraja sezone auto koji se neće kvariti i tako zadržati Hamiltona u ekipi. (ugovor mu istječe nakon ove sezone, ako sam dobro pohvatao sve konce)

Ili nastaviti sve po starom, te ga pustiti da ode u neku drugu ekipu ?

Sa odlaskom, bili bi u deficitu, jer takvih vozača kao Hamilton i nema baš puno.

A osloniti se samo na Akomijedobarbolidondasamnavrhubezobziranapravila Buttona je neozbiljno za takvu jednu momčad. Em ovaj nije vođa, em ne zna izvuć iz bolida kao što to zna Hamilton.

Nele, nemoj da postanem navijač Hamiltona u preostalom dijelu sezone. :D
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 25 ruj 2012, 15:36

Pa neka ga napraveeeeeeeeeeeeeeeeee. :( Hem najdraža ekipa oduvijek, hem najdraži vozač poslije Mike. :cry:

Navijaj za Lewisa, pa da zajedno navijamo... :P
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Haris » 25 ruj 2012, 17:51

Podsjeti me da nekad uskoro odemo na kafu da ti malo dočaram ljubav prema Ferrariju i da se možeš na kraju sezone barem malo obradovati novoj Alonsovoj tituli. 8-)
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 25 ruj 2012, 17:58

nele-BHF napisao:Pa neka ga napraveeeeeeeeeeeeeeeeee. :( Hem najdraža ekipa oduvijek, hem najdraži vozač poslije Mike. :cry:

Navijaj za Lewisa, pa da zajedno navijamo... :P

Imaj malo vjere u ljude koji rade na autu. :)

Hah, za navijanje.... tko zna... :P

Haris napisao:Podsjeti me da nekad uskoro odemo na kafu da ti malo dočaram ljubav prema Ferrariju i da se možeš na kraju sezone barem malo obradovati novoj Alonsovoj tituli. 8-)

Nije valjda da si navijač Ferrarija koji simpatizira Alonsa ? :shock:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 25 ruj 2012, 18:38

Haris napisao:Podsjeti me da nekad uskoro odemo na kafu da ti malo dočaram ljubav prema Ferrariju i da se možeš na kraju sezone barem malo obradovati novoj Alonsovoj tituli. 8-)

Može. Javim ti kad vidim raspored... :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Haris » 25 ruj 2012, 18:51

Lahm napisao:Nije valjda da si navijač Ferrarija koji simpatizira Alonsa ? :shock:

Ja sam dio Ferrarija, na jednom duhovnom nivou. :mrgreen:

U suštini F1 mi je omiljeni sport koji pratim od kako znam za sebe, tako da sam emotivno čitav život vezan za Ferrari, odnosno F1 momčad pošto inače u automobile i nisam nešto pretjerano zaljubljen. A Alonso se od svojih početaka u Ferrariju nametnuo kao nezaobilazan element vrijedan divljenja i podržavanja. :)

Inače sad u subotu se desilo nešto zanimljivo, morao sam propustiti pola sata Bayerna zbog kvalifikacija F1, a to se pravo rijetko dešava (ni ne sjećam se dal se zapravo ikad desilo).
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 25 ruj 2012, 19:27

Haris napisao:
Ja sam dio Ferrarija, na jednom duhovnom nivou. :mrgreen:

U suštini F1 mi je omiljeni sport koji pratim od kako znam za sebe, tako da sam emotivno čitav život vezan za Ferrari, odnosno F1 momčad pošto inače u automobile i nisam nešto pretjerano zaljubljen. A Alonso se od svojih početaka u Ferrariju nametnuo kao nezaobilazan element vrijedan divljenja i podržavanja. :)

Inače sad u subotu se desilo nešto zanimljivo, morao sam propustiti pola sata Bayerna zbog kvalifikacija F1, a to se pravo rijetko dešava (ni ne sjećam se dal se zapravo ikad desilo).

Lijepo, pa piši ponekad ovdje. :bravo:

Ja sam bio navijač Ferrarija 16 godina, i otkako je došao Alonso, ne navijam više za njih, razlog-> Alonso.

Ne samo zbog ponašanja Španjolca, već i zbog nekih akcija u kojima je (in) direktno sudjelovao. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Murta » 28 ruj 2012, 09:12

Hamilton potpisuje za Mercedes, to su objavili Bild i Britanci. Zanimljivo, valjda računaju da će im Stuttgart ispast u 2. BL i da će im se troškovi smanjit. :lol: :sick:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lahm » 28 ruj 2012, 09:24

Za sada to su samo nagađanja, spominje se u tom kontekstu još to da Schumi ide po drugi puta u mirovinu. :(

Nadam se da će ostati samo na nagađanjima, jer sam već bio jednom sudionik odlaska Schumija u mirovinu, i trebalo mi je dosta da se oporavim od šoka.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara