NBA

Sve i svašta...

Re: NBA

PostPostao/la Murta » 21 sij 2012, 15:28

Šteta kaj se Hawksima ozlijedio Horford, s njim su bili na razini Bullsa i Heata. Pitanje je kad ce se vratiti i u kakvoj formi. Možda bi im sjeo trade JJ Reddick i Hedo za Johnsona, ako bi Magic pristao.
Moj Boston je u ku..., ali dok je Danny GM, to je čak puno zanimljivija situacija. :mrgreen: Jedva čekam vidjeti kakve će tradeove obaviti. Spomije se trade:George, Amudson i Indiana 1st za Piercea. To bi bila nehumana krađa bivšeg kolege Larryja.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 21 sij 2012, 19:00

Neće Orlando dati olahko Reddicka , Johnson previsok uguovor po meni. Dobar jeste, ali precjenili su ga ugovorom.

Reddick je na početku sezone trebao u Bullse, no Magic ga nije dao, kakvo bi to rešetanje bilo Korvera i Reddicka :D
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 21 sij 2012, 20:25

Da, malo je nerealno. :mrgreen:
Hedo bi baš odlično legao Hawksima jer im treba netko tko može voditi akcije i preuzeti odgovornost. A i ove sezone ponovno igra jebački kao nekad. :mrgreen: Teague je sad dobar, ali nisam uvjeren da će takav biti u playoffu. ;)
Hinricha ne znaju iskoristiti u Americi, a i on je sam po sebi limit.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 21 sij 2012, 20:49

Postoje rumours da će Kirk na kraju sezone u Bullse aBd. Joj, kako bih to volio. Taman je odlična zamjena za Rose-a. Bili bi još ubitačniji. Hawksima uvijek fali ono nešto što bi neki rekli.

Hedo je killer , kada ga čovjek gleda rekao bi ovaj ne može meda, dok se na zalaufa :mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 26 sij 2012, 19:58

Rubio me iznenadio, jest da mu je šut užasan , no malo bolji nego prije. Nalazi Love-a kao da je neka treba a on u pubertetu (mislim Lov-ljubav, cura itd :lol: ).

Clippersi izgubili od Lakersa, napokon, no očigledno se vidi da su u ovom trenutno Clippersi oni glavni u LA-u.

Rose se bio povrijedio, tek što se on vratio, Deng se povrijedi, bolje sada nego u PO-u. Rip je puno zgoditak.

Indiana je odlična ekipa , već sam je i prije spominja, svaka im čast.

Miami, kad li će se Wade vratiti, imam osjećaj da "zabušaje" i da mu se igra samo PO, dosadno mu igrati regularni dio sezone hehe.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 05 ožu 2012, 18:58

Murta bre , gdje nestade ?

Jao jučer Derona hahaha. 57 poena.

Gledao sam Bullse malo , jao Rose-a šta čini, ono nije humano. Nevjerovatan atleta. Kakvih je samo prodora imao, postigao je i u 2\4 i 3\4 u posljednim trenucima po 2 poene. Skoči , leti u zraku dribla i ona položi loptu hahaha.

Bullsi mi djeluju prejako ali i ranjivo. Odbrana im je odlična , to će se još aBd u playoff-u popraviti. Rose će sigurno aBd biti na visokom nivou u PO ako bude zdrav naravno. Uz njega Boozer konstatan sa 15+ poena i onda po meni ključni igrač za prsten Deng. Ako on bude postizao poene redovno kao što mu je prosjek uz igrače sa klupe Bullsi osvajaju aBd prsten.

Over and out.

Btw, noćas aBd se igra protiv Pacersa.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 05 ožu 2012, 19:21

Ja svakodnevno čitam Celticsblog na kojemu dobivam dnevnu dozu NBA-a. :mrgreen:
Deron je fenomenalan, ali ja više volim playeve kao Nash ili Rondo koji pune sve statističke podatka.
Vezano uz Ronda:
Wojo je rekao da on nije čuo ništa o tradeovima koji se spominju.
Rondo je odličan igrač, a njegove kvalitete bi posebno došle do izražaja kada bi Boston imao jednog centra koji može zabiti i kojeg se mora udvajati, a istovremeno Rondo širi igru za šutere. To može biti i KG, ali onda treba jedna odlična šuterska četvorka. Bass je dobar sa sredine terena, ali šutevi s krila mu štekaju.
Ja vjerujem da bi Boston ponovno bio contender kad bi doveo jednu takvu četvorku. Onda bi KG igrao centra. On to baš ne voli, ali on je sad idealan centar. Više nije brz kao nekad i većina PF-ova je brža od njega, ali on bi bio najbrži centar u ligi. Inteligentan je i može odigrati pick and pop (tzv. iskakanje) što mogu još jedino Brook Lopez, Horford i Gasol ako mora igrati centra.
Takvu promjenu pozicija je doživio i Duncan.

Nekako sam sve više siguran da će Heat biti prvak. OKC je odličan, ali ne znaju iskoristiti Hardena i ne igraju timsku košarku, a i WestBRICK u playoffu je velik uteg. To nije dovoljno za naslov. Chicago previše ovisi o Roseu koji nije baš zdrav ove sezone. Iako Miamija može izbaciti pola istoka. Tvrda Atlanta (ako se oporavi Horford), iskusni Boston, talentirani Knicksi... Ali problem je što niti jedan klub ne može biti bolji u 7 utakmica.
Na zapadu je dosta dobrih klubova, ali i LAL, LAC, SAS i Grzliji imaju puno mana.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 05 ožu 2012, 20:53

Harden stil po mom ukusu :)

Dobro, možda se Russel probudi u PO, ta ima sada nekog iskustva, ali tolika želja za nekim dokazivanjem je poprilično dosadna.

Rose nije toliko zdrav, leđa ga "handare" :mrgreen: , ali kao što Heats štede Wade za PO , tako su i Bullsi Rose-a u to sam siguran. Ipak gledajući u globau Bullsi će ovaj put aBd da prođu Heat'se upravo zbog timske igre. Jedini tim uz Bullse što sam gledao da igraju toliko timski su Pacersi. Timski u Bullsa mislim na jaku odbranu koju mogu igrati.

Boston je ostario ako smijem reći. Treba im svježe krvi. Zamisli u njih Howarda, ali to je impossible ili ipak Gasola ? XD.

Nemoj Dallas zaboraviti. Još da Odom počne igrati normalno umjesto da snima klipove sa sekom od Kim kardeshian možda bi bilo nade za njih.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 05 ožu 2012, 21:15

e u ovoj temi mogu i ja koju da pametnu dam :D
ja sam veliki navijač Chicaga Bullsa (ima nešto u toj crvenoj boji :lol: ) ali smatram da do naslova neće....previše su ovi iz Miami-a dobri...jedinim konkurentom smatram Oklahomu, jer kada bude opet stani pani u play off seriji neće bolja obrana u zadnjojčetvrtini dobit, ili bolji timski rad već tko je najbolji....a tada će Rose opet biti sam a vamo će bit Lebron, Wade, i Bosh... Westbrook i Durant čine mi se kao ubojit tim, a plus dobro su mlađi od ove trojice i dosta ekspolozivniji....nadam se da će uspjet iznenadit....Dallas, svi su ostarili mislim da onu godinu zadnju nema šanse da ponove....
Lakersi također, nemaju pravog razigravača da ih pogura malo više....inače sinoć sam gledao cijelu utakmicu Lakers - Miami...ekstra utakmica, ali kako sam se smijao kako su sudili 4 osobne Wade-u sudci u zadnjoj četvrtini u 4 minute :haha: i to dvije u napadu :lol: mislio sam da se to ne smije mudanjama svirat ali ipak :)

La Clipersi su me dobro razočarali, mislio sam da mogu više, ali dobro Billups se ozljedio, no ipak...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 06 ožu 2012, 16:43

Clippersi su odmah htjeli da budu konkurentni za prsten :no:

Bulls sinoć razvalili Pacerse laganini 20-tak razlika, Rose nije igrao previše, ali su ostali pokazali da mogu pomoći kada treba, prije svega Deng koji napokon mora da ode više tih 16 poena u prosjeku.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 22:43

Kako je New York počeo opadat opet odkad se vratio Anthony :no: Treba Linu davat loptu :!:
inače Lakersi se napalili da dobiju Miami ispumpali sve atome snage pa onda dvije zaredom spuše :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 08 ožu 2012, 23:13

Imaš statistiku koja pokazuje da je svaka ekipa koja je dobila Miami u narednoj tekmi poražena, skoro svaka, zaboravih ime one jedne da nisu Clippersi upravo koja je dobila i tekmu nakon pobjede na Heatom.

Inače, Rose za pobjedu nad Bucksima perverzija. Lbj uči malo kako se preuzima odgovornost ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 10 ožu 2012, 16:16

Ricky Rubio završio sezonu?

Mladi španjolski razigravač ozlijedio se noćas na utakmici protiv Lakersa, a ukoliko se potvrde sumnje klupskih liječnika za njega je sezona završena.

Njegovu su Minnesotu, koja je igrala bez Kevina Lovea (ukliještena leđa), na domaćem parketu porazili Lakersi (105:102), a Ricky Rubio je ozlijedio lijevo koljeno 16 sekundi prije kraja susreta čuvajući najefikasnijeg protivničkog igrača Kobea Bryanta (34p).

Mladog Španjolca su s parketa iznijeli suigrači, a prve sumnje ukazuju na potrgani prednji križni ligament zbog kojeg bi mu sezona bila završena. No, više će se o njegovoj sudbini znati nakon što se danas napravi magnetska rezonanca.

21-godišnji Rubio igra svoju odličnu rookie sezonu upisujući prosječno 10.6 poena, 8.2 asistenciije i 4.2 skoka

šteta za Minnesotu, jako fina ekipica, ako se ovo pokaše istinito, jako teško će njegovih 10-ak asista po tekmi nadoknadit Timberwulfsi smile44 onda ništa i od play off-a :neee:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 19 ožu 2012, 23:31

J.J. Barea se mislio tući sa Kevinom Love-om smile12 meni se čini da je dobro puklo sve u Minesotti od kad malog španjolca nema....jbga, bili su obećavajuća ekipa.....

inače LA Clippersi doveli iz Washingtona Nick Young-a....odličan bek, i dobra zamjena za Billupsa, i dobro rasterećenje na bekovskim pozicijama....ako se uspije uigrat, opet su kandidati za zapadno finale....
do sada sve ide prema planu, samo je New York na nižoj poziciji od predviđenog i Philadelphija na većoj od predviđenog.... :!:

sto se tiče Istoka, Chicago i Miami to riješavaju između sebe, mala prijetnja može biti Orlando ili indiana ali teško, a na zapadu će biti malo zanimljivije iako je Oklahoma sigurna za finale...ali tko sa njima, Lakersi, Clippersi, Dallas, San Antonio :bravo: bit će zanimljivo :!:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Murta » 04 tra 2012, 23:27

Slika

:lol: :lol:

Iako je malo zajeb jer je šut kod mene krug, a ne kocka. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara