Rukomet

Sve i svašta...

Re: Rukomet

PostPostao/la cruz » 25 sij 2011, 12:29

golman švedske obranio 24 šuta....

Hrvatski golmani 7 šuteva....

a razlika švedske i Hrvatske je 4 gola....

sve vidljivo i jasno!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 26 sij 2011, 11:57

od Brukometa jučer ništa nije bilo! napokon pravi rukomet! olimpijada je osigurana (tj. kvalifikacije), bolje išta nego ništa!

zanima me šta onaj Balić opet kenja?! :x opet se ponaša kretenski prema treneru, svakom treneru on mora neku scenu napravit :x
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 sij 2011, 12:09

Ma puno toga tu nije štimalo. Svi sve svaljuju na izbornika jer on o svemu odlučuje. No ja nisam baš tako mislio, a sinoć se eto pokazalo da se može igrati dobro, no vidno je da vratari nisu ništa branili(prvenstveno mislim na Alilovića koji je cijelo vrijeme na golu bio), dok se Pešiću nije malo povjerenja ukazalo pa se dala prilika i on je to uspio iskoristit. Uglavnom... Sveukupni dojam je loš, jer nismo pružili ni I od igre na ovom prvenstvu koju smo prijašnjih godina imali osim na trenutke ili recimo tek u sinoćnjoj utakmici s Poljskom.
Igra nam je bila spora, znali smo često lopte gubiti bespotrebno, nedisciplinirano igrati i srljati sa šutevima kada nije trebalo. Dok u obrani smo primali od razno raznih vanjskih pucača Danske i Srbije hrpu golova, što zbog loše obrane a što zbog vratara koji nije skoro ništa mogao branit, s time i očekivati neki kvalitetan rezultat i dojam na ovom prvenstvu.

cruz napisao:zanima me šta onaj Balić opet kenja?! :x opet se ponaša kretenski prema treneru, svakom treneru on mora neku scenu napravit :x

Izgubio status svete krave u našoj zemlji, razvaljivalo ga se kritikama pa se on sad osjeća uvrijeđenim i izbornik je prvi kojeg treba zgnječit zbog toga. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 sij 2011, 16:48

reko Balić da se ljutio na suce a ne na Golužu, trener ga pokušavao smiriti...ja ga zamolio pusti me pusti me :roll: da da, moš mislit
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 01 vel 2011, 09:08

Jel netko upućen u privatizaciju RK Zagreba? Znam da je to trebalo završiti za koji tjedan, ali koliko vidim, od toga neće biti ništa. Koliko ja znam, samo je Digitel iskazao želju za kupnjom dionica. Eh, da je Vojković ostao na čelu CO-a još par mjeseci, siguran sam da bi RK Zagreb bio dio CO grupe, nešto kao što je Wolfsburg član VW grupe. Šteta... :no:

Nažalost, danas na kriznoj skupštini vjerojatno neće biti ni riječi o ovome vrlo važnom pitanju zbog situacije s trenerom. Moj prvi pick su Smajlagić i Serdarušić, ali znam da je to nerealno. Od ovih koji se spominju, Zovko je jako dobro riješenje. :bravo: Obrvan isto, ali je Zovko malo bolji. Golužu nikako ne želim. :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 15 sij 2012, 16:41

Danas počinje EP u rukometu...na zdf(hd) ima njemačka-češka a na sport 1 poljska-srbija.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 16 sij 2012, 08:21

Nijemci zgubili od Čeha. Jicha zabio 7 golova. Meni je ova Njemačka relativno nepoznata, osim par igrača. Ne bih se čudio da ispadnu nakon prvog kruga jer je smjena generacija loše napravljena.
I drugi veliki scorer :mrgreen: , Lazarov je svoju reprezentaciju doveo do uspjeha, do boda protiv Šveda.

Bitka za najboljeg strijelca počinje. :a045:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lahm » 17 sij 2012, 11:07

Bilo je gusto protiv Islanda.
Na jedvite jade, do vrlo važne pobjede.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Murta » 17 sij 2012, 11:23

Najbolje od svega je to što je preokret bio u zadnjih 5 minuta. To mogu samo velike momčadi. :smajl007:
I onda šlag na tortu (iako je šlag došao prije) - Žabari zgubili. :mrgreen: Onesta krivi loše pripreme. :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 17 sij 2012, 11:49

Lahm napisao:Bilo je gusto protiv Islanda.
Na jedvite jade, do vrlo važne pobjede.

Dobro da nisam gledao utakmicu. :mrgreen:

Ja se pitam hoće li opet Francuska rasturat na prvenstvu... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 17 sij 2012, 12:00

FCB_general napisao:Dobro da nisam gledao utakmicu. :mrgreen:

Ja se pitam hoće li opet Francuska rasturat na prvenstvu... :roll:

Ah, šta da ti kažem. U jednom smo trenutku imali dva igrača više, pa ih nismo uspjeli razbiti, čak štoviše, morali smo se bojati da ne odu na +2. :roll: :|

Francuska je izgubila nakon tri godine, treba vidjeti nakon skupina tko će koga dobiti.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la CroCHEF » 17 sij 2012, 12:27

Murta napisao:Najbolje od svega je to što je preokret bio u zadnjih 5 minuta. To mogu samo velike momčadi. :smajl007:
I onda šlag na tortu (iako je šlag došao prije) - Žabari zgubili. :mrgreen: Onesta krivi loše pripreme. :haha:

koja klasika prijelaz :D iz 2 u 1 :D
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 18 sij 2012, 12:56

Murta napisao:Nijemci zgubili od Čeha. Jicha zabio 7 golova. Meni je ova Njemačka relativno nepoznata, osim par igrača. Ne bih se čudio da ispadnu nakon prvog kruga jer je smjena generacija loše napravljena.
I drugi veliki scorer :mrgreen: , Lazarov je svoju reprezentaciju doveo do uspjeha, do boda protiv Šveda.

Bitka za najboljeg strijelca počinje. :a045:

Nije smjena loše napravljena već nisu tim...inače imaju odlične igrače koji rasturaju za svoje klubove jedino im pivot nije neka klasa al to je već duže vreme... protiv češke su igrali živi užas i zgubili bi i od slabije repke već protiv makedonaca su igrali puno bolje i pobjedili....žabari zgubili od cigića...srbi nošeni atmosferom dobili poljsku i dansku...makedonci su kao doma.....mi smo se skrumpirali protiv islanda objektivno nismo zaslužili pobjedu oni nam je poklonili u zadnje 2,5m! bilo bu tu svega još....njemci ak dobe švede a mogu 1 su u skupini jer mislim da česi nebudu tukli neugodne makedonce ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 19 sij 2012, 14:45

U jesu bili žilavi Slovenci, nisu se dali tako lako. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 19 sij 2012, 21:08

Hajmo Makedonciii :music:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara