jozotg napisao:ja sam u Trogiru,ali u zadnje vrime imam nekih privatnih problema pa malo pisem
Svi to imamo bez brige, zato i manje pišemo! Sad ću se sarkastično nasmijati!

jozotg napisao:ja sam u Trogiru,ali u zadnje vrime imam nekih privatnih problema pa malo pisem

anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Da samo što je trenutačno pauza između semestara.
Slažem se sa ovim da bi bilo zanimljivo skupa gledati tekme samo ne znam koliko nas ima u Zg-u. Tebe i Luctla dovest na jedno mjesto bi trebalo biti zanimljivo.
Pa da nas je troje šta sad. jebo vas ak smo se ja i Effenberg mogli nać, a on živi u Hercegovini i bio na nekom putu u ZG, onda ovo nebi stvarno trebalo biti teško..
nas 3-4 je sasvim dovoljno. Nekak ovakve tekme bi htio pogledati sa nekim...
Mislim da je i doro iz ZG-a...Vedo, al on nas je napustio...

doro napisao:
Ja sam u zaprešiću al mi nije bed možemo se naći...daj neki prijedlog gdje

anton 1983 napisao:doro napisao:
Ja sam u zaprešiću al mi nije bed možemo se naći...daj neki prijedlog gdje
neam sad neku ideju jer inače idem sa kompičima gledat tekmu u novi zagreb il tak neš...Ne znam jel bi neki birc u kvartu il možda čak neku kladu kao što je na ljubljanici...
Jel ti imaš iskustva sa gledanjem tekma u ZG? Brijem da bi čak u mom kvartu (španskom) bilo najbolje da nemoramo ić dublje u grd, tj. da ti bude što bliže...

doro napisao:.kaj nema nikog više iz zg?!!!
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:doro napisao:.kaj nema nikog više iz zg?!!!
sve samo seljaci ostali...

cruz napisao:FCB m@niac napisao:doro napisao:.kaj nema nikog više iz zg?!!!
sve samo seljaci ostali...
nije Bayern popularan među građanima

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:to na hercegovce misliš ili?

doro napisao:
Može u španskom....nađi neki normalni birtz gdje ne lete sekire i ganovi pa pogledamo zajedno..kaj nema nikog više iz zg?!!!

FCB m@niac napisao:to na hercegovce misliš ili?

doro napisao:Može prečko ajde javi da znam na vreme dal da dođem il ne....buš ti sam il još netko sa foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost