CHAT

Sve i svašta...

Re: CHAT

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 23:47

HolgerBadstuber napisao:Ribery je izgubio spor kojim je zelio zabranit onoj maloj Zahiji da iznosi detalje s njihovog druzenja. Prijeti mu inace do 4 godine zatvora.

Ne znam koliko godisnje zaradjuje ali daj joj brate mili plati 1 000 000 eura za tisinu i bok.

nije izgubio spor sa njom već sa izdavačem knjige
La Face cacheé de Franck Ribéry

što je u prijevodu "Tamna strana Francka Riberya"

I prijeti mu do 3 godine zatvora

ali samo ako sud dokaže da je znao koliko je stara
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 23:51

Daj zamislite da i Ribery ode u zatvor, nakon Brena i tog svega. Još bi ispali neki zatvorski klub :lol:

U to ime, dofurat Bartona i potvrdit činjenice :lol:

Ne stvarno, ozbiljno mu prijeti 3 godine zatvora? Pa daj nemoj me j..... Pa non stop neke "zatvor" afere u vezi tih velikih svjetskih nogometaša.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 pro 2013, 23:52

Lennon napisao:Daj zamislite da i Ribery ode u zatvor, nakon Brena i tog svega. Još bi ispali neki zatvorski klub :lol:

Ne stvarno, ozbiljno mu prijeti 3 godine zatvora? Pa daj nemoj me j..... Pa non stop neke "zatvor" afere u vezi tih velikih svjetskih nogometaša.

Dobro, treba prvo dokazati da je znal da mala nije imala 18 i onda more u ćuzu, ako ne dokažu, od toga ništa

a pri tome, još je i ona sama rekla da nije znao da je maloljetna
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 22 pro 2013, 23:57

Zato jebat samo provjerenu robu! :lol:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 pro 2013, 00:04

panda napisao:Jebiga, statistički gledano ipak stvaraju manje prometnih od muškaraca pa se čak kaže da su i bolje vozačice od vozača :lol:

trust me, nedavno sam to u autoškoli na predavanjima čul :roll:

Je, ali sve je to na tankom ledu. Svakakve drame i gluposti možeš doživjeti koje su ono tik do nekakvog sudara.

Ipak ne voze žene u tolikom broju kao muškarci, dok muški ga nategnu brzo i žestoko i bye bye, R.I.P. Još se potiču cugom, ajme... :roll:

Lennon napisao:Daj zamislite da i Ribery ode u zatvor, nakon Brena i tog svega. Još bi ispali neki zatvorski klub :lol:

Zamislite samo da se Breno senzacionalno vrati nogometu pod Guardiolom. :hehe: To bi ispalo remek-djelo Guardioli i onda bi mu svatko mogao odati priznanje. Na kraju krajeva, momak ima tek koliko, 25 godina? Ako ništa drugo, onda ovako kao budući trener Bayerna.

Lennon napisao:Ne stvarno, ozbiljno mu prijeti 3 godine zatvora? Pa daj nemoj me j..... Pa non stop neke "zatvor" afere u vezi tih velikih svjetskih nogometaša.

Pa naravno... Bogatstvo i arogancija učine svoje. Izgubi se osjećaj za stvarnost, a skromnost ostane tamo gdje je bila prije nogometa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la HolgerBadstuber » 23 pro 2013, 00:19

panda napisao:
HolgerBadstuber napisao:Ribery je izgubio spor kojim je zelio zabranit onoj maloj Zahiji da iznosi detalje s njihovog druzenja. Prijeti mu inace do 4 godine zatvora.

Ne znam koliko godisnje zaradjuje ali daj joj brate mili plati 1 000 000 eura za tisinu i bok.

nije izgubio spor sa njom već sa izdavačem knjige
La Face cacheé de Franck Ribéry

što je u prijevodu "Tamna strana Francka Riberya"

I prijeti mu do 3 godine zatvora

ali samo ako sud dokaže da je znao koliko je stara

Da, sad sam bacio malo oko i vidim da se radi o 3 godine. U svakom slucaju :no:

Ne znam sta im je s tim kurvama. Imaju love, popularni su i onda idu te kurve placat a mogu imati xy zena koje pozele samo na temelju tog sto su nogometasi. To vrijedi i za Benzemu.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 23 pro 2013, 00:23

FCB_general napisao:Pa naravno... Bogatstvo i arogancija učine svoje. Izgubi se osjećaj za stvarnost, a skromnost ostane tamo gdje je bila prije nogometa.

Pa da. Ma nije više zanimljivo bit dobar, skroman, normalan... Postaneš dosadan i sebi i javnosti. :mrgreen:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 23 pro 2013, 00:27

Ako koga slučajno zanima sad u ovo Božićno vrijeme (ako slučajno niste :mrgreen: ) eto zanimljivih isječka i pregleda sezona :
Meni najjača sezona 99/00 kad nam je Unterhaching donio naslov u posljednjem kolu. :mrgreen: :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RkXkV9MCSgQ[/youtube]

Ima skoro za svaku sezonu. I 2000/2001. je odlična, u posljednjoj sekundi Patrick Andersson i Deutcher Meister 8-)
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 23 pro 2013, 00:32

Uli, Breno i Franck u jednoj sobi :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 23 pro 2013, 00:33

HolgerBadstuber napisao:Ne znam sta im je s tim kurvama. Imaju love, popularni su i onda idu te kurve placat a mogu imati xy zena koje pozele samo na temelju tog sto su nogometasi. To vrijedi i za Benzemu.

Čisto sumnjam da će se koja jebat sa Riberyjem samo zato jer je nogometaš. :D

Za njega vrijedi ona Croucheva izjava - "Da nisam nogometaš bio bih djevac" :lol:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 23 pro 2013, 00:35

Tog Brena mi je bas zao, mladi decko dosao do bogatstva, malo ozljede, nije se najbolje snasao... Inace on bi se mogao vratiti jer ima tek 23-24 godine a ako se dobro sjecam on ima i ugovor s nekim klubom u Brazilu. Stoperi ionako mogu igrati dugo, do 35+ godina tako da ima jos 11-12 godina karijere pred sobom. Bilo bi mi drago da se decko opet vrati.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la HolgerBadstuber » 23 pro 2013, 00:37

TiLe napisao:
HolgerBadstuber napisao:Ne znam sta im je s tim kurvama. Imaju love, popularni su i onda idu te kurve placat a mogu imati xy zena koje pozele samo na temelju tog sto su nogometasi. To vrijedi i za Benzemu.

Čisto sumnjam da će se koja jebat sa Riberyjem samo zato jer je nogometaš. :D

Za njega vrijedi ona Croucheva izjava - "Da nisam nogometaš bio bih djevac" :lol:

:haha:

Ma jeba bi Ribery iako nije bas olicenje ljepote, pogledaj samo Radeka Stepaneka u tenisu. :a045:
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 23 pro 2013, 00:40

HolgerBadstuber napisao:

Tog Brena mi je bas zao, mladi decko dosao do bogatstva, malo ozljede, nije se najbolje snasao... Inace on bi se mogao vratiti jer ima tek 23-24 godine a ako se dobro sjecam on ima i ugovor s nekim klubom u Brazilu. Stoperi ionako mogu igrati dugo, do 35+ godina tako da ima jos 11-12 godina karijere pred sobom. Bilo bi mi drago da se decko opet vrati.

Bumo vidjeli. Zaboravit nogomet igrat nebi smio, al vjeroatno ovo vrijeme stagnacije je učinilo svoje. Al zaš ne probat u Bundesligi 2, il u Bayern Am?

Ja se samo nadam da bu se ovaj dečko s tvog nicka, Holger vratil onaj stari 8-)
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 23 pro 2013, 00:53

Vratit ce se on. :bravo:

Btw, ima netko ovdje tko se razumije u komp? Trebam prijenosni HDD od 1 TB. Sta se ovih dana kupuje? Ja sam stao u vremenu PC486 :mrgreen: Proizvodjac, model, USB portevi, na sta treba paziti? Dajte preporucite mi tu neki, po mogucnosti da ima negdje u VZ za kupiti.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 23 pro 2013, 00:58

HolgerBadstuber napisao:Vratit ce se on. :bravo:

Btw, ima netko ovdje tko se razumije u komp? Trebam prijenosni HDD od 1 TB. Sta se ovih dana kupuje? Ja sam stao u vremenu PC486 :mrgreen: Proizvodjac, model, USB portevi, na sta treba paziti? Dajte preporucite mi tu neki, po mogucnosti da ima negdje u VZ za kupiti.

Ček ti si iz Varaždina? :D
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara